Singurătatea femeilor. Cauze0

Elena Bejenari, psiholog, terapeut-gestalt, explică motivele din care unele femei nu reușesc nicidecum să constuiască relații sănătoase cu bărbații.

Bună ziua, astăzi vom vorbi cu dv. despre singurătatea femeii. O femeie singură care are vârstă de 35 de ani, complet dezamăgită după un șir de relații eșuate, care crede în afirmația ”toți bărbații sunt măgari” sau „eu întâlnesc doar măgari”, care deja este foarte traumată.

Da, cel mai probabil ea a avut o mamă și un tată rece, necesitățile ei nu au fost satisfăcute, ea nu este capabilă să-și exprime verbal nevoile, nu este în măsură să se comporte în mod natural, ea îmbracă diferite măști, atunci când se întâlnește cu partenerii. Iar ulterior prezintă o cu totul altă personalitate, peste 3 zile, o lună de relații - cât suporți să te prefaci. Începe să se manifeste adevărata ei personalitate. De cele mai multe ori în formatul unui copil sărman și chinuit. Ei bine, evident că partenerul va fugi de la o asemenea relație, deoarece ea se lipește de el, ca de mama sau tata - stilul clasic, relația co-dependentă.

Partenerul dispare sau începe să se comporte astfel, de fapt ea în principiu îl provoacă în așa mod, cum interacționau cu ea în copilărie părinții. Aceasta este zona ei de confort, este dragostea ei, în asemenea mod ea a înțeles pentru sine acest sentiment. Practic, acesta este cel mai des întâlnit exemplu, o imagine, desigur, colectivă, dar de cele mai multe ori, problema constă anume în aceasta. O asemenea, să zicem, percepere incorectă a dragostei.

În cazul în care, fetiței i se spunea mereu că ea e lenoasă, urâtă, că este egoistă - ei ulterior îi este frică să se manifeste. Devine dependentă de muncă și muncește din zori până în noapte. Îi este frică să vorbească despre dorințele ei, stresul se acumulează, apar din nou resentimente, furie, tulburări în comunicare, relația se încheie.

În acest caz e de ajutor o muncă de durată, ce se referă la activități de auto-cunoaștere. Este bine să înveți să-ți exprimi necesitățile, să identifici șansele la o relație pe temen lung față de tine, așa cum ești tu, atunci când și el are dreptul de a fi așa cum este. Dv. învățați cumva să interacționați cu propriile dificultăți. Subiectul singurătății la femei este destul de extins. Din păcate nu poți restrânge toată informația într-o înregistrare de doar trei minute, timp de care noi dispune acum, motiv din care eu cu drag voi răspunde la toate întrebările dv. în comentarii.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Psytv — Internet TV, creat de psihologi str. Dacia, 6 Tel.: 068 27-27-65 www.psytv.pro

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu