Cumpărături

Cumpărături

Copiii cresc și se dezvoltă rapid, de aceea trebuie regulat să le cumpărați haine noi, mobilier, jucării, rechizite școlare și multe altele. Articolele din această rubrică vă oferă idei și o mână de ajutor în a face alegerea corectă.

Teme în trend

 • Calitatea serviciilor prestate în localurile din Chișinău. Investigația redacției
  Calitatea serviciilor prestate în localurile din Chișinău. Investigația redacției

  În orașul nostru, sunt multe localuri predestinate familiei și copiilor: cafenele, terenuri de joacă, centre de divertisment. Noi, periodic le vizităm, iar ulterior vă povestim despre starea de lucruri de acolo. Aceasta, pentru ca să puteți decide dacă merită să mergeți acolo. Atenție! Articolele - nu sunt de publicitate. Doar părerile noastre, exprimate cu sinceritate.

  Articole: 8 89939
 • Experți în lumea gadgeturilor
  Experți în lumea gadgeturilor

  Dispozitivele moderne ne pot ușura viața, în mod considerabil, dar și ne deschid o mulțime de posibilități noi. Aceasta desigur, dacă suntem capabili să le utilizăm. Citiți, în rubrica ce urmează, sfaturile utile ale experților despre diverse modalități de a "stoarce" din gadgeturi beneficii maxime.

  Articole: 7 4555
 • Servicii pentru copii
  Servicii pentru copii

  Mai multe servicii de calitate - mai mulți copii fericiți. În această rubrică se vorbește despre serviciile foto, video și sfaturi de la frizerii pentru cei mici .

  Articole: 12 183890
 • Scutece și alternative la acestea
  Scutece și alternative la acestea

  Într-o epocă în plină dezvoltare care se laudă cu o varietate largă de produse pentru copii, părinții se văd puși în dificultatea de a alege cele necesare îngrijirii copilului. Banalele scutece par să fie o provocare atunci când mergeți în magazin. Nu știți de care să luați: refolosibile, de unica folosință sau ecologice. Atenție, există mai multe lucruri de care trebuie să țineți cont când alegeți scutecelul bebelușului dumnevoastră.

  Articole: 5 8172
 • Slinguri, wrap-uri, hamuri
  Slinguri, wrap-uri, hamuri

  Ce este un sling? Un accesoriu la modă sau un real ajutor pentru mamă? Ce tipuri de eșarfe port-bebe sunt utile, și care sunt periculoase pentru copil? Vom încerca împreună să găsim răspunsul corect.

  Articole: 4 21357
 • Jucării și jocuri de exterior
  Jucării și jocuri de exterior

  Jocurile în aer liber sunt utile și plăcute pentru fiecare copil. Iar ca să fie distracția mai veselă și fructuoasă, noi, părinții putem cumpăra copiilor jucării interesante "de exterior", dar și să le explicăm regulile jocurilor în aer liber.

  Articole: 3 17423
 • Cumpărături pentru grădiniță și școală
  Cumpărături pentru grădiniță și școală

  Grădinița și școala — etape noi în viața copilului. Adaptarea va fi mai ușoară, dacă copilul va fi "echipat" cu toate cele necesare.

  Articole: 4 17209
 • Amenajarea camerei copilului
  Amenajarea camerei copilului

  Odaia copilului trebuie să corespundă vârstei și anumitor necesități ale acestuia. În magazine — există o varietate largă de modele de mobilă și alte obiecte de amenajare. Cum facem cea mai bună alegere — să decidem îmreună.

  Articole: 6 21735
 • Încălțămintea pentru copii
  Încălțămintea pentru copii

  Încălțămintea corectă este esențială pentru creșterea piciorușelor copiilor. Aceasta trebuie să fie ortopedică, rezistentă și să permită pielii piciorului să respire.

  Articole: 4 8158
 • Îmbrăcămintea pentru copii
  Îmbrăcămintea pentru copii

  Tuturor mămicilor le place să-și îmbrace bebelușii în haine frumoase. Este important să nu uităm despre confort, calitate și cît de practică este îmbrăcămintea pentru copii.

  Articole: 5 155621
 • Shopping pentru cei mici
  Shopping pentru cei mici

  Obiectele mari, esențiale, le-ați achiziționat deja. Dar, pe langă acestea, trebuie să mai adăugați pe lista de priorități câteva cumpărături absolut indispensabile. În rubrica ce urmează vă propunem un ghid de cumpărături pentru bebelușul dumnevoastră!

  Articole: 21 228273
 • Cărțile pentru copii
  Cărțile pentru copii articole noi: 1

  Citirea - una din cele mai eficiente metode de dezvoltare a copilului. Important e să alegem corect cărțile.

  Articole: 11 22275

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Cumpărături»

Articole populare a rubricii «Cumpărături»