Tema: Shopping pentru cei mici

Tema se referă la subrubricile:

 • Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău
  Materialul partenerilor

  Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău

  Un bebeluș îți solicită timpul, atenția, dar mai ales…mâinile. Pentru micuț e important să te simtă alături. Tocmai din această cauză, se oprește din plâns când e luat în brațe și doarme profund când simte căldura mamei. Este evident că vrei să-i oferi puiului de om tot ce e mai bun, dar mai ai de gătit, de făcut curățenie, trebuie să mergi la cumpărături. Ce faci cu micuțul iubitor de brațe?

  0 126
 • Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău

  Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău

  Pe lângă produse alimentare calitative, asigură-te că procuri accesoriile necesare, care vor înveseli micuțul și-i vor stimula pofta de mâncare. Vei avea nevoie de tacâmuri, farfurioare, cănuțe cu pai sau fără, dar cel mai important, vei avea nevoie de un scaun de masă pentru bebe.

  0 409
 • Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico
  Materialul partenerilor

  Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico

  Cel mai cunoscut site cu produse pentru copii și părinți din Moldova, Mamico, vine cu o veste bombă! Acum nu doar că vei putea cumpăra toate cele necesare pentru piciul tău, de la pătuc și jucării până la lapte praf, dar și vei putea acumula bonusuri, pe care ulterior le poți folosi ca reducere în magazinul online. Este vorba despre un nou program de loialitate.

  0 311
 • Scaunele auto Joie Every Stage, perfecte pentru copii 0-12 ani. Prezentarea produsului și recenzii
  Materialul partenerilor

  Scaunele auto Joie Every Stage, perfecte pentru copii 0-12 ani. Prezentarea produsului și recenzii

  Mașina a devenit de mult timp o necesitate, nu un bun de lux. Iar odată cu mașina, a apărut și necesitatea de a adapta interiorul acesteia pentru copii, întrucât scaunele obișnuite pentru adulți nu sunt potrivite celor mici.

  0 33
 • Lucruri inutile, impuse prin publicitate 2: Produse cosmetice pentru bebeluși și copii
  Veronica Gorceac,

  Lucruri inutile, impuse prin publicitate 2: Produse cosmetice pentru bebeluși și copii

  Câte produse cosmetice pentru bebeluși trebuie să conțină trusa unei mame conștiente? Experții cu renume afirmă — cu cât sunt mai puține, cu atât mai bine. Despre motivele din care produsele de îngrijire a pielii copilului de cele mai multe ori dăunează, decât ajută și despre soluțiile cu care acestea pot fi înlocuite — citiți în al doilea articol din ciclul "Lucruri inutile, impuse prin publicitate".

  0 350
 • Lucruri inutile, impuse prin publicitate: 1. Încălțăminte ortopedică pentru copii
  Veronica Gorceac,

  Lucruri inutile, impuse prin publicitate: 1. Încălțăminte ortopedică pentru copii

  Toți părinții conștienți au auzit și au citit multe despre supinator, călcâi dur, fixare înaltă și alte detalii, fără de care încălțămintea pentru copii este teribilă, nocivă și periculoasă. Deci. Aceasta nu e adevărat, iar noi pur și simplu suntem trași pe sfoară și cheltuim bani în zadar — afirmă specialistul în ortopedie Vladimir Kenis. Explicăm, de ce suntem de acord cu el – în primul articol din ciclul "Lucruri inutile, impus prin publicitate".

  0 578
 • Prezentarea magazinelor on-line cu livrare în Moldova
  Ева Рыжова,

  Prezentarea magazinelor on-line cu livrare în Moldova

  Deși în țara noastră cumpărăturile on-line nu sunt la fel de populare ca și în străinătate, în schimb sunt tot atât de confortabile și sigure. Important e să știi, ce și de unde cumperi. Faptul că nu poți proba și pipăi — este compensat de prețurile atractive, reduceri, oferte, sortiment.

  20 109659
 • "Family Shopping Center" — locul perfect pentru familia ta!
  Family Shopping Center,

  "Family Shopping Center" — locul perfect pentru familia ta!

  De multe ori căutăm lângă casă un centru comercial unde putem găsi de toate — produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, produse de papetărie, mărfuri pentru uz casnic, spațiu pentru distracție etc. Locuitorii sectorului Ciocana din capitală au norocul de a avea în preajmă un asemenea loc — Family Shopping Center.

  0 6021
 • Les fleurs — jucării ecologice confecționate cu suflet
  Вероника Горчак,

  Les fleurs — jucării ecologice confecționate cu suflet

  În copilărie, noi toți credem că jucăriile noastre sunt vii, că ele au suflet. Dacă ești copil, atunci jucăria este cel mai credincios și de nădejde prieten. Amicul care participă la jocurile tale, îți susține toate ideile, te alină și te înveselește, atunci când îți este trist...

  35 1781
 • Bagajul pentru maternitate. Recomandări
  Daniela Rotaru,

  Bagajul pentru maternitate. Recomandări

  Dacă ai ajuns în săptămâna a 32-a de sarcină, e momentul potrivit pentru a pregăti bagajul pentru maternitate. În afară de scutece, hăinuțe și șervețele umede, îți vor fi indispensabile o sumedenie de alte mărunțișuri. Ce trebuie să cuprindă geanta pentru maternitate și cât investești în conținutul acesteia, află din acest articol.

  4 59784
 • Cum alegem un cărucior
  Ева Рыжова,

  Cum alegem un cărucior

  Cred că utilitatea unui cărucior este indiscutabilă. Desigur, sunt persoane care se trec și fără el la anumite etape de viață a copilului (utilizînd slingul, purtîndu-l în brațe), dar în marea majoritatea a cazurilor, acesta este un lucru indispensabil pentru mamă și copil.

  0 17869
 • Primii pasi in premergator
  Ana Ceban,

  Primii pasi in premergator

  Avantajele si dezavantajele premegatorului?

  0 531
 • Ce fel de îmbrăcăminte este necesară unui copil? Partea 1. Hăinuțe până la 1 an
  Вероника Горчак,

  Ce fel de îmbrăcăminte este necesară unui copil? Partea 1. Hăinuțe până la 1 an

  Actualmente, în magazine este un asortiment bogat de hăinuțe pentru copii. Ce să alegem pentru copilul nostru? În afară de preferințele proprii, trebuie să ținem cont și de anumite criterii, cum ar fi: comfortul, corespunderea vârstei și a anotimpului. În acest articol vă povestim despre principalele seturi de haine necesare micuțului în primul an de viață.

  1 15981
Mai multe articole

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Cumpărături»

Articole populare a rubricii «Cumpărături»