Decor cu baloane de la avocado: lejeritate, expresivitate și multă fantezie!0

Atunci când vrem să sărbătorim ceva, analizăm o mulțime de opțiuni, pentru a înțelege cum ar fi mai bine să organizăm și să amenajăm totul.

Dacă este vorba despre un eveniment grandios, precum o nuntă, un botez, o prezentare etc., nu îți dorești nicidecum un decor greoi. Vrei, mai degrabă, ceva ușor, și nu în ultimul rând — accesibil ca preț. Și dacă evenimentul este important, dar nu atât de pompos? De exemplu, o externare de la maternitate, o zi de naștere sau un matineu la grădiniță? În acest caz bugetul este limitat, dar atmosfera de sărbătoare trebuie să fie creată oricum. Deci, care ar fi soluția? În ajutor îți vin baloanele cu heliu de la compania Avocado, care știe o mulțime de moduri de a-ți face sărbătoarea frumoasă!


Heliul este mai ușor decât aerul, așa încât baloanele umplute cu acest gaz tind să se înalțe. Heliul este un gaz inofensiv, non-inflamabil, de aceea baloanele umflate astfel sunt folosite frecvent la sărbătorile pentru copii. În acest scop sunt folosite baloane din latex sau folie. Baloanele din latex nu sunt toxice și sunt produse din rășină naturală din lemn. Astfel de baloane te uimesc prin diversitatea formelor și culorilor, prin dimensiuni și domeniile în care sunt folosite. De acestea poate fi agățat logoul companiei tale sau niște cuvinte de felicitare. În plus, baloanele pot forma ghirlande, flori, figuri, arce și multe altele. Baloanele din folie arată foarte festiv și sunt variate ca formă. Acestea pot imita forma unor personaje din filmele de animație, stele, inimi — adică tot ce este necesar pentru crearea unei dispoziții de sărbătoare.


Decorul cu baloane ascunde o mulțime de avantaje. În primul rând, cheltui bani puțini, dar obții un rezultat uimitor. În al doilea rând, ai parte de un decor unic și de o mulțime de opțiuni de executare a acestuia. Specialiștii companiei Avocado îți vor recomanda varianta de decor potrivită anume pentru tine. Căci baloanele sunt binevenite la diferite petreceri, baluri de absolvire, zile de naștere, nunți și chiar în declarațiile de dragoste!

Și să nu crezi că decorul cu baloane este pentru copii. Dimpotrivă: baloanele lipsesc încăperea de pompozitatea excesivă și creează o atmosferă aerată și o senzație de libertate.

Decoratorii vă pot propune o mulțime de opțiuni de decor. De exemplu:

  • buchet din baloane sub formă de inimi;
  • baloane cu heliu;
  • zâne, fluturi, avioane sau mașini din baloane;
  • buchet din baloane sub formă de flori;
  • havuzuri, ghirlande, arce, cifre și litere, panouri, suporturi, coloane din baloane și multe altele.

Foarte expresiv este decorul exterior cu baloane, atunci când trebuie să aibă loc o promoție, o prezentare a unei companii sau o deschidere a unui magazin. În acest caz baloanele sunt alese în mod special. Acestea pot avea culori corporative, inscripții, pot forma ghirlande sau pot întruchipa ale idei ale clientului. Baloanele cu heliu pot servi și drept element de decor independent sau să evidențieze anumite detalii ale altor obiecte.

Baloanele din folie sunt de neînlocuit la sărbătorile de iarnă, petrecerile corporative și în zilele tale speciale: la întâlnirea mamei și micuțului de la maternitate, de Ziua Îndrăgostiților, de 23 februarie sau 8 martie... Decorul cu baloane înseamnă fantezie nelimitată și o mulțime de opțiuni de executare. Acesta înseamnă frumusețe și originalitate cu cheltuieli minime. Important este să apelezi la cei care știu totul despre decorul cu banane... sau aproape totul.

Compania Avocado te așteaptă, pentru a-ți dărui o adevărată sărbătoare!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Avocado — Decorare și accesorii pentru sărbători str. Vasile Alecsandri, 13, of. 23 Tel.: 022 92-04-09, 022 90-90-40, 0 794 1-50-00, 0 794 4-00-33 www.avocado.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 1 la 3 ani»

Articole populare a rubricii «De la 1 la 3 ani»