International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Noul teren de joacă Ram-Zam-Zam de la Atrium. Controlul calităţii. Investigaţia redacţiei noastre2

La 5 octombrie, în incinta centrului comercial Atrium, s-a deschis un nou teren de joacă pentru copii. Evident, ne-am dus să vedem noi înşine cum stau lucrurile acolo.

Acesta este deja al doilea teren de joacă din reţeaua Ram-Zam-Zam. Puteţi utiliza cardul cu ore plătite în avans pentru vizitarea terenului, atât pentru zona de joacă de la Atrium, cât şi la Sun City. În ambele locuri — condiţii similare, aceiaşi politică de stabilire a preţurilor.

Terenul de joacă în sine este foarte asemănător cu fostul teren de la MallDova, doar că zona arată un pic mai mică. Zona de joacă şi cea de instruire, labirintul, tramburina — sunt la fel, doar că puţin mai compacte. În acelaşi timp, copiii au unde se zbengui.

Să analizăm părţile componente ale terenului.

Labirintul. Nu e foarte mare. Supraetajat. Este destul de variat: un tunel în formă de zigzag, cursă cu obstacole, tobogan ce duce la piscina cu mingi, trambulină, tobogan simplu, mini-liane. Liană: un tip de distracţie pentru copii. Picii se ţin de o construcţie specială şi coboară în jos pe o funie, de la puctul A la punctul B. La sigur, copii mai mari de 6 ani vor fi încântaţi.

Trambulina mare. E bine umflată, destul de spaţioasă, gonflabilă. La orice vârstă copiii iubesc să sară, important e să aveţi mare grijă ca cei mari să nu-i calce în picioare pe cei mici.

Zona pentru joacă. Dacă v-aţi plictisit de "spaţiul închis", puteţi trece în zona mai deschisă: să vă plimbaţi cu maşinelele, cu tărgile, să vă jucaţi la "bucătărie" sau "spălătorie", într-un "salon de frumuseţe", să încercaţi să construiţi ceva din cuburile mari şi moi sau să vă ascundeţi în omida-labirint.

Pe unul dintre pereţi este simulat un climbing-wall. E greu de spus pentru ce vârstă este predestinat acesta, cel puțin copilului meu de 4 ani i-a fost dificil să se urce, chiar cu ajutorul meu. Sincer vorbind, nici nu i-ar fi trecut prin cap să se urce acolo, dacă nu i-aş fi propus eu. Pentru un copil de vârsta noastră — acesta este mai degrabă un "perete frumos cu peştişori".

Încă o zonă cu scăunele şi măsuţe. Este destinată pentru activităţile creative: colectarea de puzzle-uri, răsfoirea cărticelelor. Tot aici sunt constructori cu detalii mici, jocuri de masă şi jucării ce dezvoltă abilităţile motorii. Pentru o taxă suplimentară, puteţi picta sculpturi din gips sau face imitaţii interesante.

Terenul are weceu: la necesitate, personalul conduce copiii acolo. Weceul este simplu.

Menţionez că majoritatea elementelor de legătură ale labirintului sunt "ascunse" sub un strat moale de protecţie. Ce-i drept, copiii încearcă să le îndepărteze — nu-i lăsaţi să facă acest lucru!

Aşadar, rezumăm:

Avantaje:

Teren nou de joacă (pentru mine întotdeauna prezintă un avantaj, toate jucăriile sunt întregi, mochetele curate, moi, de-o plăcere să te afli într-o asemenea încăpere).
Sistem de plătă convenabil.
Varietate de distracţii.

Dezavantaje:

Weceul. Este bine că e amplasat pe teren. Minus — nu este special pentru copii.

Adresa: CC "Atrium", etajul 3, str.Albişoara, 4.
Telefon: 0 793 2-07-44.
Preţ: 50 de lei — o oră, plată minimă — 25 de lei pentru 30 de minute, fiecare 5 minute suplimetare — 6 lei. Abonamantul pentru 10 ore — 350 de lei (cronometrarea per minut).
Ore de lucru: luni-dumincă, de la 09:00 la 21:00.
Vârsta: de la 3 la 12 ani(145cm); copiii mai mici de 3 ani, dar mai mari decât 1,5 anişori, au acces doar cu supravegherea părinților.


P.S. Anterior am vorbit despre site-urile promoţionale. Adesea, acolo sunt oferte pentru vizitarea acestui teren de joacă, cu reducere până la 80 %.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 4

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 28 nov. 2013 14:10 #1 Ольга Чигракова

  Мы тоже побывали там. Нам понравилось. Чисто, много места, персонал вежливый. Кстати - теперь там работают 2 девочки. Единственный минус, что пока дети играют, родителям особо деваться некуда. Кафе и рестораны аж на следующем этаже и все какие-то очень странные, не вызывающие желания их посетить. Если бы прям рядом с площадкой открыли милую кафешку или блинную с доступными ценами - было бы идеально.

  Răspundeți
 • 29 oct. 2014 20:56 #2 Diana Talpa Dubrovschi

  Va multumim mult pentru apreciere.

  Răspundeți
 • 11 mar. 2017 12:38 #3 "Юльчик" :-)

  Я не в восторге(

  Răspundeți
 • 11 mar. 2017 12:41 #4 "Юльчик" :-)

  Места даже очень много, лабиринт супер,воздух чистый, но ,нет игрушек или сломанные. В беби холле можно и без оплаты по веселее поиграть!

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»