Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Îți este greu să alegi activitatea sportivă potrivită pentru copilul tău? Te ajutăm1

Îți este greu să alegi activitatea sportivă potrivită pentru copilul tău? Te ajutăm

Copilul tău are un depozit inepuizabil de energie și nu știi cum să îl folosești într-un mod constructiv, distractiv și sănătos? Ești în căutarea unei activități care îl va dezvolta atât fizic, cât și emoțional? Aqua Terra Sport School te ajută să alegi sportul potrivit pentru micuțul tău. Știm cât de prețios este timpul tău și tocmai de aceea îți aducem 3 idei de activități sportive care, cu siguranță, îl vor bucura pe piciul tău.

1. Dansuri

Dacă copilul își arată interesul față de muzică și dansează prin odaie de fiecare dată când aude o melodie pe placul său, atunci ai dovada că micuțul tău este o fire artistică. Datorită dansului, el va scăpa de stres și emoții negative acumulate pe parcursul zilei. Dansurile pentru copii sunt o modalitate perfectă de a petrece timpul distractiv și activ. Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate ale dansului, acesta va dezvolta și „urechea muzicală” a copiilor tăi.

Specialiștii în pediatrie recomandă părinților să-și înscrie picii la dansuri de la o vârstă fragedă pentru a le îmbunătăți sănătatea și rezistența. Prin seriozitate și regularitate, copiii își vor dezvolta disciplina în viața cotidiană, iar ritualurile zilnice vor fi îndeplinite mult mai rapid decât de obicei.

În Școala de Sport AquaTerra, copiii tăi vor practica dansul la ore regulate și se va încărca doar cu emoții pozitive. Aici copilul tău va avea la dispoziție câteva stiluri de dans, cum ar fi cele moderne, populare și sportive. Orice ar alege fetița sau băiatul tău, această activitate va avea impact și asupra reușitelor sale școlare.

2. Gimnastică

O activitate sportivă și, în același timp, relaxantă este exact ceea de ce are nevoie fetița ta. Gimnastica ritmică, sportivă sau acrobatica va contribui la dezvoltarea coordonării, flexibilității și eleganței poziției micuței tale. Să nu-ți fie frică dacă va alege acrobatica. Aceasta include exerciții de agilitate, echilibru și sărituri. La orele de gimnastică pentru copii, antrenorii sunt extrem de vigilenți cu fiecare pici.

Antrenamentele regulate de gimnastică reduc semnificativ riscul de obezitate, diabet și boli de inimă. Întărirea sistemului imunitar, de fapt, este scopul principal al mamelor care-și înscriu copilul la cluburi sportive de dansuri.

3. Ore de înot

Ajută-ți copilul să depășească fobia de înot, încă din grădiniță. Aqua Terra oferă cursuri de înot pentru copii care pot fi individuale sau în grup. Bineînțeles că este mai distractiv când copii scapă de o frică într-un mod amuzant. Lecțiile de înot nu sunt doar o bălăceală în bazin, ci și o modalitate perfectă de a scăpa de încordarea mușchilor și de a întări sistemul respirator.

Conform sondajelor pediatrice, realizate pe baza informațiilor oferite de cluburile sportive, copiii care practică înotul, sunt mai sociabili și mai puțin timizi, comparativ cu cei care nu au practicat niciodată acest tip de sport. Datorită înotului, piciul tău va deveni mai sigur pe forțele proprii, mai curajos și se va adapta mai ușor la factorii mediului înconjurător.

Cum spuneau vechii latini, "O minte sănătoasă într-un corp sănătos". Aceasta este regula de bază pe care trebuie să o însușească piciul tău. Înainte de a-ți înscrie copiii la o activitate sportivă, discută cu ei și vezi ce preferințe au în materie de sport. Iar după discuție te invităm, împreună cu toată familia, la Aqua Terra să vezi ce distracții sportive am pregătit pentru odorașii tăi.

Nu ezita și înscrie-ți picii la Aqua Terra Sport School — clubul perfect pentru copii activi!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»