Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Malldova Madagascar — controlul calității. Investigația redacției2

Circa o lună în urmă, în Chișinău a apărut un nou loc de distracție, care se află în incinta Centrului Comercial Shopping Malldova.

Sincer vorbind, m-am pornit acolo să testez terenul de joacă pentru copii ( anume acesta a lipsit ceva timp din respectivul centru comercial) și am fost plăcut surprinsă, când am aflat că Madagascar — este o zonă de joacă complexă, care constă din: autodrom, tir cu laser și labirinturi, 5D Cinema și teren de joacă pentru copii Kids land. Personajele din desenul animat cu aceeași denumire au fost instalate pe tot teritoriul centrului.

Copiii mei au apreciat autodromul chiar mai mult decât terenul de joacă. Zău, prea atractiv acesta este plasat printre magazinele din centrul comercial. Mașinuța poate fi destul de ușor manevrată, este spațioasă, dar, cu părere de rău, o manșă durează doar 3 minute. Dacă le-aș fi permis — copiii mei s-ar fi plimbat acolo ore întregi.

5D cinema ca 5D cinema, cu o duzină de programe la alegere. "Publicul său" poate fi urmărit la un monitor, cum parcă ar fi aruncați dintr-o parte în alta, iar emoțiile lor se schimbă mai repede decât imaginile pe ecran.

Cât despre tirul cu laser, nu pot spune nimic. Îi vom trimite să-l testeze, pe bărbații din redacția noastră … iar noi ne vom îndrepta pașii lent spre Kids land‘у.

Kids land — terenul de joacă pentru copii, a complexului de divertisment Madagascar.

Cât privește restricția de vârstă, este una tipică — de la 3 ani, fără supravegherea unui adult, iar până la 3 ani, copiii obligatoriu trebuie să fie însoțiți.

Labirintul este cu două etaje, dar nu e înalt, consider că un copil mai mare de 8-9 ani nu are ce face acolo.

Pentru cei mai micuți sunt balansuare, mașinuțe pe care le împingi cu piciorușele, o mini-căsuță cu topogan, trambulină gonflabilă, o piramidă mare formată din jucării și mingiuțe.

Ceva neobișnuit: o pianină moale și mare de podea. Drept că, nu este destul de clar dacă aceasta ar trebui sau nu să sune. Câtă vreme am căutat pe cineva să întrebăm despre asta, copilul și-a pierdut tot interesul.

Apropo, vorbind despre personal — în zielele de lucru — în sală — asistă o singură domnișoară — ea este responsabilă de "mini-vestiarul" copiilor, permite copiilor să intre pe teren, le atribuie "un număr de ordine", le lipește pe hăinuțe o autocolantă colorată din hârtie. În cazul în care se întâmplă ceva, tot ea îi sună pe părinți și, în același timp, veghează ordinea. În zilele de odihnă, sunt trei supraveghetori. Aceasta, în primul rând pentru că, zona de joacă nu este bine vizibilă de la intare și când sunt mai mult de 10 copii,unei singure persoane îi este greu să-i țină sub observație.

Autocolantele — este o idee bună, ca să nu fie confundați copiii, dar în practică nu este destul de eficientă — ele la fel de ușor se dezlipesc, precum și se încleie. În Europa, la terenurile similare de joacă — copiilor li se îmbracă câte o brățară, deși copilul meu a reușit s-o piardă și pe asta pe acolo. Dar, în orice caz, pentru "metoda de evidență" le acordăm încă un plus.

Trebuie să remarcăm că veceu în apropierea terenului de joacă nu este și, dacă copilul va avea necesitate să meargă la veceu — vă vor telefona — luați în considerare aceasta — duce-ți copilul la veceu, înainte de a-l lăsa la terenul de joacă.

De asemenea, la neajunsuri voi adăuga și lipsa componentelor de dezvoltare, deși, probabil, un rol decisiv în acest sens l-a avut amplasarea în vecinătate a centrului de dezvoltare Fastrakids.

Cât privește argumentele pro, aici voi adăuga pardoseala — moale, viu colorată, inofensivă; și, așa cum se impune, încheieturile și planșeurile sunt acoperite cu un material protector moale.

Sistemul de plată este același pentru toate tipurile de distracție de pe teritoriul complexului de divertisment.

30 de lei în zilele de lucru și 40 de lei — vineri și în week-end.

La această sumă puteți să vă plimbați 3 minute pe autodrom, să urmăriți o reprezentație la 5D cinema sau 30 minute să vă jucați pe teren. La prima vizită a centrului distractiv, este necesar să procurați un card din plastic, la prețul de 10 lei. Acest card îl veți utiliza în viitor pentru a vizita oricare atracție de pe teritoriul complexului distractiv Madagascar.

Banii "de prisos" se păstrează pe card. Avantajul cardului la vizitarea terenului de joacă — calcularea pe minut a timpului de joacă a copilului, ceea ce, desigur, este convenabil.

Deci, ca întotdeauna, copiii au rămas mulțumiți, probleme evidente, cât privește aflarea lor pe terenul de joacă — n-au apărut, astfel primul test-drive îl vom considera suținut.

Avantaje:
— varietatea tipurilor de divertisment;
— un singur card pentru toate tipurile de joc.

Dezavantaje:
— lipsa veceului.

Adresa: str. Arborilor, 21, Shopping Malldova, etajul 3.
Telefon: 0 681 0-89-89.
Preț: de luni până joi — 60 lei pentru o oră, vineri și în week-end — 80 lei pentru o oră.
Program: de la 10:00 până la 22:00

Despre celelalte terenuri de joacă din Chișinău, citiți în sumarul nostru.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 8

Sortare
  • Nou
  • Anterior
  • 21 nov. 2013 18:13 #1 Violeta

    30 леев за 3 минуты на автодроме? И что успевает проехать ребенок за это время?

    Răspundeți
  • 21 nov. 2013 19:33 #2 Janna Turcan

    in tot acest complex mi se par preturile exagerate fata de alte sali de joaca din Ch... 80 lei ora in weekend. in mediu in oras este 50 lei ora. la Jumbo este sistemul cu bratara cu numar ce s eda copilului la intrarea in labirint...

    Răspundeți
  • 17 dec. 2013 12:31 #3 Ливиу Сырбу

    #1 Violeta, 3 минуты для него покажутся вечностью.

    Răspundeți
  • 15 iun. 2014 09:21 #4 Leu Victoria Vika

    IN ACEST CLUB E PERICULOS DE LASAT COPIII MACAR CA EI SCRIU CA ISI ASUMA RESPONSABILITATEA ASUPRA COPILULUI SI NOI PARINTII NE PUTEM DUCE SA NE RELAXAM, DAR PE COPILUL MEU L-AU PIERDUTI SI CIND M-AM APROPIAT SA-L IAU AU ZIS KA EI NU STIU UNDE E COPILUL MEU, EI NICI NU-SI DAU SEAMA CA LUCREAZA CU COPII

    Răspundeți
  • 30 dec. 2014 15:04 #5 Dar gg

    #4 Leu Victoria Vika, mie mi se pare ca acest coplex de joc este o posibilitate minunata pentru copii de a se odihni

    Răspundeți
  • 23 iul. 2015 14:16 #6 Leu Victoria Vika

    #5 Dar gg, sabina si de a se pierde

    Răspundeți
  • 23 iul. 2015 14:30 #7 Alina Bobu

    #6 Leu Victoria Vika, Un părinte responsabil niciodată nu-și va lasa copilul pe un teren de joacă singur și chiar în supravegherea unei persoane pe care o vede pentru prima dată, pentru a merge la cumpărături sau pentru a se odihni. Eu consider că acest teren de joacă este minunat, copiilor le place și noi mergem acolo de fiecare dată cu scopul de a-i crea copilului bună dispoziție. Îmi pare rău că vi s-a întâmplat acest lucru, dar cred că parțial e și vina Dvs. aici...

    Răspundeți
  • 23 iul. 2015 14:42 #8 Leu Victoria Vika

    #7 Alina Bobu, numai una va doresk sa nu vi se intimple ka e ushor de spus ceea ce spuneti voi e foarte ushor

    Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»