Tema: Autovindecarea

Tema se referă la subrubricile:

 • Fobia specifică. De ce apar temerile și cum le depășim?
  Cezara Dilevschi,

  Fobia specifică. De ce apar temerile și cum le depășim?

  Unii se tem de păianjeni, alții de câini, foarte multe persoane nu suportă spațiile închise, altora le e frică de întuneric sau nu îndrăznesc să urce în lift. Ce este fobia specifică, care sunt cauzele acesteia și cum se tratează, povestește expertul nostru, psihologul Cezara Dilevscvhi.

  0 2578
 • Alcanizarea organismului
  Ana Ceban,

  Alcanizarea organismului

  Aici veti invata cum sa va recapatati sanatatea pierduta, cum sa va pastrati sanatatea daca va numarati printre cei norocosi care n-au probleme de sanatate, si cum sa dobanditi si sa mentineti bunastarea, armonia, echilibrul in viata dumnevoastra.

  0 49
 • Factorii psihologici, ajută la apariția bolilor
  Ana Ceban,

  Factorii psihologici, ajută la apariția bolilor

  Problemele sănătăţii mentale au un impact important asupra persoanelor mai vulnerabile acestea pot duce la declanşarea unor afecţiuni, la agravarea celor deja existente dar şi în cazul unui psihic optimist, la ameliorarea pînă la vindecarea unor boli.

  0 14
 • Invață să respiri corect
  Ana Ceban,

  Invață să respiri corect

  Exerciții super simple de respirație care vă poate ajuta să aveți o circulație mai bună, o digestie mai bună, vă vor calma și vă veți elibera de stres.

  0 13
 • Respiraţia Rebirth (renaştere)
  Ana Ceban,

  Respiraţia Rebirth (renaştere)

  Respiraţia conştientă, prin eliminarea blocajelor energetice, are rolul de a restabili echilibrul energetic al întregii fiinţe.

  0 27
Mai multe articole