Articolul se referă la temele:

Magazine care livrează produse alimentare în Chișinău. Prezentare0

Magazine care livrează produse alimentare în Chișinău. Prezentare

Atunci când nu putem ieși din casă, iar proviziile sunt pe sfârșite în ajutor ne vin magazinele online sau serviciul de livrare. În Chișinău acest serviciu este destul de dezvoltat, acasă putem comanda orice — electrocasnice, mobilă, cărți, bucate, apă și multe altele. Mai jos găsiți informații despre companiile care livrează la domiciliu produse alimentare — indispensabile în viața de zi cu zi.

Apropo, în multe dintre acestea găsiți și articole de menaj, produse de igienă, mărfuri pentru copii.

Notă! Acum, când suntem în carantină, acest serviciu ne poate fi de mare ajutor. În primul rând, dat fiind faptul că instituțiile de învățământ nu activează și copiii sunt acasă — comandând cele necesare în regim online, evităm să-i lăsăm singuri acasă. Și desigur — astfel respectăm indicațiile medicilor și ale autorităților — Stăm acasă.

Vladalina

Magazin-online de bunuri de uz casnic, produse alimentare și produse chimice.
Termeni de livrare: în decursul zilei următoare. Comanda poate fi efectuată de luni până vineri — orele 8:00-17:00; sâmbătă — orele 8:00-15:00.
Costuri de livrare: Livrare gratuită a mărfurilor comandate are loc în decursul zilei următoare, cu transportul personal al companiei. Suma minimă de comandă — 1000 lei prin Chișinău.
Site: www.vladalina.md

Metro

Brutărie, fructe și legume, produse lactae și ouă, carne, pește, mezeluri etc. De asemenea, produse pentru copii, mărfuri de uz casnic, cosmetice și multe altele.
Termeni de livrare: Puteți plasa o comandă Online în orice timp al zilei, cu cel mult 3 ore până la începerea ferestrei de livrare (pentru sloturi pare) sau 4 ore — pentru cele impare.
Atenție! În legătură cu supraîncărcările mari poate avea loc întârzierea comenzii, de asemenea, unele produse pot lipsi de pe rafturi.
Costul de livrare: Costul livrării depinde de adresa de livrare (distanța zonei). În Chișinău - 39 lei. La plasarea unei comenzi cu o greutate totală mai mare de 21 kg, se va percepe un comision suplimentar de 5 MDL, mai mare de 41 kg se va percepe un comision suplimentar de 15 MDL pentru fiecare 10 kg ulterioare. Livrarea comenzii se efectuează până la ușa biroului sau apartamentului la adresa specificată în comandă.
Modalități de plată: În numerar la primirea coșului colectat, pe baza sumei finale a comenzii conform bonului de mărfuri. Sau cu cardul Visa/Mastercard la primirea comenzii.
Site: www.metro.zakaz.md

Pegas

Gamă largă de produse din carne, alimente și vinuri, hrană pentru copii.
Termeni de livrare: Termenul de așteptare a livrării — 1,5 ore. Livrarea urgentă se efectuează în decurs de 1 oră. Operatorul va procesa comenzile începând cu ora 09:00 până la 21:00 în timpul săptămânii, în weekend și în zilele sărbătorilor oficiale (cu excepția datelor de 1 ianuarie).
Costul de livrare: în raza or. Chișinău — 45 lei, pentru urgență - 70 lei.
Modalități de plată: Plata în numerar la primirea comenzii sau cu card bancar la primirea comenzii.
Site: www.pegas.md

Madei.md

Produse alimentare și agricole fabricate în Moldova, produse cosmetice, articole pentru casă etc.
Termeni de livrare: În raza municipiului Chișinău, durata livrării este de 24 ore. În restul raioanelor țării livrarea se face timp de 48 de ore.
Costul de livrare: În Chișinău — 40 lei. În raioanele țării — 80 lei.
Modalități de plată: Achitarea produselor se poate efectua doar prin Pay Pal sau direct prin card utilizând Visa sau MasterCard.
Site: www.shop.madein.md

natur.md

Magazin online de produse naturale — lactate, carne, fructe și legume, panificație, bomboane, băuturi, vegan food, produse fără gluten, produse cosmetice și multe altele.
Termeni de livrare: între 1 și 48 de ore, în funcție de produs, din momentul confirmarii telefonice a comenzii primite. La moment se efectuează livrări doar în raza mun. Chișinău.
Costuri de livrare: Pentru cumpărături în sumă de peste 300 lei, livrarea este gratuită. Pentru cumpărături în sumă de până la 300 lei, livrarea e contra plată — 40 lei.
Modalități de plată: Achitarea comenzii se face în momentul primirii coletului de la agentul de livrare.
Site: www.natur.md

George Standard

Supermarket online. Carne, mezeluri, cașcavaluri, pâine și panificație, ouă și lactate, legume și fructe, cofetărie, paste, făină și crupe, ceai și cafea.
Termeni de livrare: Recepționarea comenzilor are loc zilnic, între orele: 09:30-20:00 (cu excepția zilelor oficiale libere). Comenzile plasate dupa ora 18-00 sunt confirmate a doua zi. In comentariul la comandă, puteți menționa timpul de livrare dorit. Comanda este livrata pina la scara blocului.
Costuri de livrare: Gratuită — comanda minima este de 500 de lei. Livrarea se efectuează în raza orașului Chișinău, la ora stabilită cu operatorul.
Modalități de plată: La primirea comenzii — plată în numerar sau cu card bancar (Visa sau Mastercard). Site: www.ggg.md

Fruit Box

Fructe și legume, pomușoare, zarzavaturi și verdețuri.
Termeni de livrare: Luni-sâmbătă, în toate culțurile or. Chișinău. De la 9:00 până la 17:00. Comanda se efectuează pe site.
Costul livrării: Gratuit. Valoarea minimă a comenzii — 500 lei.
Site: www.fruitbox.md

Cocorigo

Carne proaspătă de la fermă țărănească. Totodată: culinărie, afumături, produse lactate, pâine, ouă, paste/teieței.
Termeni de livrare: comanda se procesează în decurs de 2-4 ore de la plasarea pe site. Livrarea — de la ora 9:00 până la 20:00.
Costuri de livrare: 50 lei dacă valoarea produselor nu depășește suma de 300 lei.
Modalități de plată: cash la curier.
Site: www.cocorigo.md

Bio Med

BIO alimente, Bio cosmetică, Bio suplimente, produse pentru copii etc.
Termeni de livrare: Chișinău — 3 ore, în țară — 48 ore.
Costuri de livrare: gratuit la comenzi peste 1000 lei și ce nu depășesc 7 kg.
Site: www.biomed.md

Meat House

Fast food, carne proaspătă. mezeluri, pâine și produse de panificație, produse lactate și ouă, cașcaval, făină, crupe, paste etc.
Termeni de livrare: Livrarea se efectuează doar în raza mun. Chișinău. Timpul de livrare - de la 1 oră. Comanda poate fi efectuată zilnic — de la 9:00 până la 19:00.
Costuri de livrare: valoarea minimă a comenzii — 150 lei. Dacă valoarea comenzii este până la 300 lei — costul de livrare este 30 lei, dacă depășește această sumă - gratuit.
Modalități de plată: cash — prin curier.
Site: www.mh.md/ro/cumpara-online

Caviar-House

Produse de mare, icre, conserve de pește. semiconserve.
Termeni de livrare: Livrarea mărfurilor se efectuează în raza or. Chișinău. de luni până vineri, 10.00-18.00. Comenzile se livrează a doua zi. Comanda se poate face online în regim Non-Stop sau telefonic.
Costuri de livrare: Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii este mare de 1000 lei. Pentru comenzile valoara cărora e mai mică de 1000 lei, se percepe o taxa de transport de 50 lei. Pentru comenzile valoara cărora e mai mică de 500 lei, se percepe o taxa de transport de 25 lei.
Modalități de plată: în numerare la primirea comenzii sau direct în constul bancar al magazinului.
Site: www.caviar.md

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu