Articolul se referă la temele:

Prezentarea centrelor de fitness din Chișinău pentru adulți16

Având în vedere că cele mai multe centre oferă abonamente pe termen lung — șase luni sau un an pentru alegerea unei oferte optime — analizați-vă minuțios planurile, programul, determinați corect locația. Unde va fi mai convenabil — mai aproape de casă, serviciu sau instituția de învățământ pe care o frecventați?

Atunci când aveți companie, e mult mai interesant să vă antrenați — întrebați prietenii, la ce cluburi merg ei, dacă sunt satisfăcuți sau nu.

Dacă bărbații de cele mai multe ori aleg să meargă doar la sală, femeile sunt mai imprevizibile în acest plan. Unele preferă lecții în grup, altele antrenamente individuale în sala de sport; unele încearcă să combine câteva tipuri, altele în general niciodată nu au făcut sport și nici nu bănuiesc că le-ar putea place. De aceea, este important să știți că aproape fiecare club de fitness vă oferă posibilitatea de a efectua o vizită de probă.

Aceasta vă va permite să analizați spațiul, să faceți cunoștință cu antrenorii, posibil să aflați părerea altor clienți. Cât nu s-ar promova clubul, doar din "interior" puteți înțelege cât de bine este acolo și măsura în care vi se potrivește.

De asemenea, cluburile desfășoară "Fitness test drive-uri" (frecventarea timp de o lună). Optând pentru acest serviciu, puteți mai ușor decide dacă continuați să vă antrenați la acest club sau ar trebui să căutați altul. Este comod, ce-i drept prețul pentru o asemenea lună de probă este mai mare, decât în cazul abonamentelor. Avantajul este că în cazul în care hotărâți să procurați un abonament anual, unele centre fac recalcul.

Vă prezentăm centrele fitness de bază din capitală:

PilatesM Studio

Primul și unicul studio de pilates specializat din Moldova, dotat cu tot echipamentul necesar. Condiții ideale — grupe mici, antrenamente cu niveluri diferite de dificultate și specializare, ceea ce asigură o abordare individuală și garantează obținerea rezultatelor scontate.

Serviciile oferite: Pilates pe echipament de studio — reformer, cadillac, spine corrector, arc barrel, scaun. Pilates matwork, fly-yoga, yoga, lecții individuale, antrenamente pentru gravide, pilates pentru picioare.
Tarife: Lecție de probă în grup — 100 lei, lecție introductivă la aparat mare — 250 de lei. Se oferă pachete pentru 10, 20, 50 și mai multe antrenamente.
Program: zilnic, de la 7:00 până la 22:00.

Adresa: str. Serghei Lazo, 34
Telefon: 079 72-72-79

Niagara fitness club

Testare-fitness, trei săli pentru antrenamente de grup/ individual, sală de forță, sală cardio; zona aqua — bazin pentru copii și adulți, jacuzzi, saună turcească, saună cu infraroșu, solariu. La fel: 3 corturi de tenis, club pentru copii, fitness-cafe, parcare. Parcare, bazin afară cu zonă de odihnă, Box, easy line, bazin pentru copii mici de la 2-3 ani.

Carduri de membru: de familie, individuale, pentru copii, studenți, OFF PEAK. Politica de prețuri este orientată spre comercializarea abonamentelor anuale.
Program: luni-sâmbătă: de la 07:00 până la 23:00; duminică: 09:00-22:00.

Adresa: str. Ghidighici, 5
Telefon: 022 21-00-21,


Fitness & Wellness клуб ALEXIA

Testare-fitness, sală de forță, două săli pentru antrenamente de grup; bazin, saună finlandeză, baie turcească, saună cu cromoterapie, jacuzzi; tenis, tenis de masă, salp de fotbal, volei, badminton, cameră pentru copii, parcare. Secții de fotbal, gimnastică, dansuri.

Carduri de membru: Clubul are o politică flexibilă de prețuri, varietate mare de abonamente — Dimineața devreme, Dimineața, Ziua, Lunch, Seara, Seara târziu, Week-end, Familie, Vizite de zi nelimitate, Nelimitat. Prețurile și condițiile propiu-zise trebuie specificate la telefon.

Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă-duminică: 08:30-21:00.

Adresa: bd. Gagarin, 14
Telefon: 022 54-93-33


Ecosport Gym

Se poziționează în calitate de Club VIP. În perioada caldă a anului, antrenamentele se desfășoară în aer liber, pe acoperișul clubului. Clubul dispune de: sală de fitness, săli pentru programe de grup, bazin deschis cu o lungime de 15 metri, saună.

Carduri de grup: carduri nelimitate pentru o lună, 3 luni, șase luni, un an; frecventare fără card de membru.
Program: luni-vineri: 07:00-22:00, sâmbătă și duminică: de la 08:00-20:00.

Adresa: str. A. Mateevici, 113/2
Telefon: 022 23-30-81

Profitness club

Sală de fiteness, zonă-cardio, programe de grup, saună cu infraroșu, solariu-turbo.

Carduri de membru: Standart, fără limită, timp limitat, Junior. Gamă variată de prețuri.
Program: luni-vineri: 07:00-22:00, sâmbătă-duminică: 8:00-20:00.

Adresa: str. Grenoble, 257
Telefon: 022 83-03-03

Fitness class

Sală de fitness, antrenamente în grup, zonă cardio, saună cu infraroșu, parcare, în clubul central este ieșire la bazin.

Carduri de membru: Matinal, studențesc, nelimitat pentru 1, 3, 6 luni și un an.

Fitnessclass — Centru

Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă 9:00-21:00; duminică: 11:00-18:00.

Adresa:str. 31 August 1989, 78
Telefon: 022 87-70-07

Fitnessclass — Buiucani

Program: 24\24.

Adresa: Alba-Iulia, 75
Telefon: 022 87-70-07

Target Fitness

Sală de fitness, sală pentru programe de grup, fitness-bar. În cadrul clubului sportiv se desfășoară toate tipurile de programe de grup pentru adulți și copii — programe cardio, programe de reabilitare, programe de dans și de forță, fitness pentru copii.

Carduri de membru: Clubul oferă atât abonamente anuale, cât și lunare.
Program: luni-vineri, 8:00-22:00, sâmbătă și duminică — 9:00-17:00.


Adresa: Decebal, 79
Telefon: 022 93-01-00

Heracles

Sală de forță, săli pentru programe în grup, aqua-aerobica, saună finlandeză cu bazin, cabină cu infraroșu, antrenamente individuale, solar, fitness-bar.

Card de membru: puteți alege abonament lunar sau anual.
Program: luni-sâmbătă — 7:00-23:00, duminică — 8:00-17:00.

Adresa: str. Independenței, 16/1
Telefon: 022 50-68-73


În cazul în care timpul nu vă permite să mergeți la sală, dar oricum ați vrea să faceți mai multă mișcare, ați putea alege opțiunea instalării un aparat fitness chiar acasă. Această alegere vă oferă un șir de avantaje — veți economisi bani pentru abonamentul la sala de sport, dar și timp (cu siguranță vă ia ceva timp să ajungeți până la clubul sportiv); având aparatul la îndemână, vă puteți antrena oricând, iar atmosfera agreabilă de casă vă va stimula să o faceți cât mai frecvent.
Cel mai important este faptul că puteți procura aparatul fitness chiar din Chișinău, iar specialiștii vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.

Atenție! Dacă aveți copii, atunci trebuie să știți că multe dintre aceste cluburi sportive desfășoară și antrenamente pentru copii. Totodată, aflați unde în Chișinău vă puteți înscrie copilul la arte marțiale.
Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Articole populare a rubricii «Sport»