12 februarie 2014

O amplă sărbătoare a Îmbrățișărilor și acțiuni de caritate pe 15 februarie, la Baby Hall

Această săptămână este marcată de Ziua tuturor Îndrăgostiților. Îi putem oare implica în această sărbătoare și pe cei mici? Da, dacă le explicăm copiilor, că aceasta este serbarea dragostei — o zi în care ne facem timp pentru a arăta oamenilor cât de bună este atitudinea noastră față de ei, cât de mult îi iubim și îi apreciem. Însă, nu doar persoanelor dragi, ci și persoanelor străine, care au nevoie de susținerea dvs.

În acest context, CC "Baby Hall" organizează o minunată festivitate, care va avea loc sâmbătă, 15 februarie. Se va desfășura și un program de divertisment pentru toată familia, și o licitație și acțiune caritabilă, în sprijinul copiilor ce suferă de boli oncologice.

Programul sărbătorii Îmbrățișărilor:

13:00, Baby Hall. Program festiv de divertisment "Îmbrățișări amuzante".
Cântece vesele, dansuri țigănești incendiare, numere de circ, jonglori și, bineînțeles, îmbrățișări cu preferatele personaje din desene animate. În cadrul programului, se va desfășura o "Licitație de binefacere" a lucrărilor pictoriței Erica Pincevschi (6 ani). Cu banii obținuți, vor fi procurate vitamine, fructe și alte lucruri necesare pentru copiii de la "Casa de copii" și "Școala-Internat nr. 2" din orașul Chișinău.

15:00, Grand Hall. Continuare — "Sărbătoarea Îmbrățișărilor".
Un show vesel, "Dăruiește căldura ta!", cu participarea laureaților concursurilor internaționale de canto, a trupelor de dans "Flagrant" și "Tet-a-tet". De asemenea, va fi organizat un master-class de dans sportiv, concursuri amuzante cu premii, dulciuri pentru copii și "șampanie" pentru adulți.

16:30. Muzică intrumentală live și melodii populare preferate.
O seară muzicală în "stil romantic" și un concert "De Suflet".

"Zilele Bandanei"

La fel, pe 15 februarie, în intervalul de timp 10:00-19:00, la intrarea centrală a CC "Grand Hall", se va desfășura un iarmaroc caritabil de vânzare a bandanelor pentru susținerea copiilor ce suferă de boli oncologice.

În cadrul Zilei Mondiale de Luptă împotriva cancerului la copii, Asociația "Little People Moldova" organizează acțiunea "Zilele Bandanei". În această zi, toți cei care doresc să-i susțină moral pe cei mai mici pacienți cu boli oncologice, poartă bandane (pe cap, la gât sau la braț). În acest fel, ei își exprimă solidaritatea față de copiii bolnavi și susțin sloganul "A purta bandană — nu este o rușine!".

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 130
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.