19 februarie 2020

"Vet-Exotica" — asistență veterinară animalelor de companie și speciilor exotice de animale și păsări

Clinica veterinară "Vet-Exotica" este unica instituție medicală din Chișinău care oferă servicii medicale nu doar celor mai frecvent întâlnite animale de companie — câini și pisici, dar și reptilelor, maimuțelor, păsărilor și altor animale exotice.

Fondatorul și medicul șef al clinicii — Natalia Cosiacova, medic veterinar cu experiență vastă în domeniu, unul din cei mai buni specialiști în ginecologia și creșterea animalelor, totodată expert în domeniul animalelor de companie exotice.

La fel, în cadrul clinicii activează medici specializați în stomatologie, ortopedie, dermatologie, care oferă tot spectrul de servicii de îngrijire veterinară.

Echipa de medici cu diverse specializări, abordarea la cel mai înalt nivel profesional, echipament modern, posibilitatea de a efectua și cele mai complicate analize și diagnostice, de a efectua intervenții chirurgicale și tratamente terapeutice — toate acestea oferă clinicii "Vet-Exotica" statutul de instituție medicală care găsește și pune în aplicare cele mai optime soluții pentru diverse probleme, practic la toate speciile de animale.

www.vetexoticamd.net

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 675
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Vet-Exotica — Clinică Veterinară str. Minsk, 47 Tel.: 022 50-50-41, 0 696 7-84-14 www.vetexoticamd.net