4 декабря 2015 г.

Растем и развиваемся вместе с Elite Academia

Felicitări pentru Sandu David!

Ești cu Elite Academia de 3 luni. În acest interval de timp, ai reușit să acumulezi cunoștințe și abilități la citire. Cunosti literele: vocalele si consoanele. Citesti silabe, cuvinte si chiar enunturi desfasurate. Ai abilitatea de a rezolva exercitii de logica, gandire si atentie. Cunosti animalele salbatice, domestice si locul lor de trai. Esti un copil activ si plin de energie. Datorita succeselor pe care le-ai demonstrat la ore, ai fost promovat in grupa de pregatire prescolara.

Felicitari!

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Felicitari pentru Vazdautan Kiril!

Esti cu noi de 6 luni, in tot acest timp ai invatat sa vorbesti, numeri pina la 5, cinti si dansezi, numesti culorile. Reusesti sa unesti piesele unui puzzle, colorezi imagini.

Felicitarile noastre! Familia si Elite Academia se mindresc cu tine!

Felicitari pentru Donoaga Patricia!

Esti cu Elite Academia de 3 luni la cursul de dezvoltare timpurie, timp in care au reusit sa inveti sa numeri fluient pina la 10 in forma crescatoare si descrescatoare, ai insusit numerele pare si impare. De asemenea ai inceput sa citesti cuvinte scurte. Esti o fata disciplinata si educata. Datorita succeselor pe care le-ai demonstrat la ore si la testul din trimestrul de toamna, ai fost promovata in grupa de pregatire prescolara.

Felicitari!

Familia, prietenii si Elite Academia se mindresc cu tine!

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 79
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Elite Academia — Центр дошкольного обучения ул. М. Когэлничану, 68 А Телефон: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md