3 ноября 2015 г.

Растем и развиваемся вместе с Elite Academia

Felicitări pentru Cretu Valeria!

Ești cu Elite Academia de 2 luni. In acest timp ai depus efort maxim si deja stii să numeri în ordine crescătoare și descrescătoare, compari si descompui cifrele, rezolvi exerciții de adunare și scădere si citești pe silabe. Esti atenta, isteata si ne bucuri cu rezultate promitatoare. Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!


Felicitari pentru Scutelnic Cezar!

Esti cu Elite Academia de 7 luni la cursul de dezvoltare timpurie si impreuna cu noi ai devenit mai atent si disciplinat la ore. Numeri fluient pina la 20, poti deja sa compari si sa descompui numere mici. Esti bravo la conturare si scris si alaturi de noi ai inceput deja sa citesti si sa scrii silabe si cuvinte scurte.

Familia si Elite Academia se mindresc cu tine. Bravo!


Felicitări pentru Cibotaru Emilia!

Ești cu Elite Academia de 3 luni. În acest interval de timp, ai reușit să acumulezi cunoștințe și abilități la cursurile care se predau în limba română. Ai depășit barierele lingvistice, te-ai integrat în grup, ai învățat formulele de salut, ai învățat alfabetul limbii române și ai început să citești. Ne bucură mult succesele tale! Cunoști tipurile de arbori, flori, arbuști, poți diferenția legumele de fructe și știi denumirile lor. Numeri pînă la 10, aranjezi cifrele în șirul numeric, știi care este predecesorul și succesorul, numerele pare și impare. Cu siguranță vei atinge cheia succesului împreună cu noi.

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!


Felicitari pentru Goncear Rafael!

Esti cu noi de 6 luni, in tot acest timp ai invatat sa vorbesti,sa dansezi. Reusesti sa conturezi litere si cifre, colorezi imagini, stii sa unesti piesele unui puzzle.

Felicitarile noastre! Familia si Elite Academia se mindresc cu tine!


Поздравляем Хиора Соню с началом нового этапа в обучении игре на фортепиано!

Соня успешно освоила начальный курс в течение года и перешла к более сложному!


Поздравляем Матюх Ариану!

С тем, что она успешно пройдя курс «Раннее развитие с 3 до 5 лет», перешла на следующий курс «Подготовка к школе с 5 до 7 лет»!

Желаем удачи!

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 162
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Elite Academia — Центр дошкольного обучения ул. М. Когэлничану, 68 А Телефон: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы