23 сентября 2015 г.

Подарочные сертификаты Medpark

Acum poți dărui apropiaților tăi un cadou original și util, care are grijă de sănătatea și starea lor de bine. Medpark a lansat Certificatele Cadou, care oferă acces la toate serviciile de calitate disponibile în spitalul multidisciplinar internațional.

Certificatele Cadou Medpark au valoarea de 1000, 2000 sau 3000 de lei și sunt valabile pentru un an. Persoana care primește un certificat poate administra această sumă conform necesităților sale individuale, optând pentru servicii de diagnostic, tratament, recuperare sau frumusețe, în cel mai performant spital privat din țară.

Olga Șchiopu, manager general interimar: „Am inițiat acest program pentru cei care își doresc o metodă simplă de a avea grijă de sănătatea celor dragi. Fie că este vorba despre părinți, copii, prieteni sau chiar colegi și parteneri de afaceri, cu Certificatele Cadou Medpark te asiguri vor fi tratați în cele mai bune condiții. În același timp, Certificatul Cadou oferă discreție, pentru că doar deținătorul decide când și ce servicii medicale va accesa.”

Certificatul Cadou Medpark este un dar practic, perfect pentru ocaziile speciale, sau un gest care demonstrează aprecierea și grija pentru persoanele apropiate. În plus, este extrem de simplu de folosit și oferă numeroase avantaje:

  • nu necesită semnarea contractelor,
  • nu e nevoie de asigurare de sănătate,
  • este valabil pentru toate serviciile Medpark,
  • este valabil în decurs de un an din data eliberării,
  • este transferabil (poate fi transmis altei persoane),
  • poate fi folosit pentru unul sau mai multe servicii pe același cont de plată,
  • mai multe certificate cadou pot fi utilizate în același timp, valoarea acestora fiind cumulativă.

Pentru a procura un Certificat Cadou simplu și rapid, trebuie doar să te prezinți la recepția Spitalului Internațional Medpark (pe str. Andrei Doga 24), să alegi tipul de certificat dorit și să plătești contravaloarea acestuia.

Certificatul Cadou Medpark poate fi procurat de oricare persoană cu vârsta de 18 ani sau mai mare, care este de acord cu toate condițiile și regulamentul de utilizare. Regulamentul complet este publicat pe suport de hârtie în incinta spitalului Medpark și poate fi accesat aici.

Despre Spitalul Internațional Medpark

Spitalul Internațional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din țară.

Conceput ca un centru de excelență, Medpark dispune de săli de operație și rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică și departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanță magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie și mamografie, endoscopie,ecografie și ultrasonografie de înaltă rezoluție.

Deschis 24/24 ore și 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele și practicile internaționale, egale cu cele ale instituțiilor medicale lideri pe piața internațională. Grație unei infrastructuri moderne și a unei echipe înalt calificate ce monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranța și satisfacția pacienților.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 413
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Medpark — Международный госпиталь ул. A. Дога, 24 Телефон: 022 40-00-40 www.medpark.md

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы