30 июня 2015 г.

Июль — месяц здоровья женщины в Medpark

În luna iulie, la Medpark aveți 50% reducere pentru mamografie, ultrasonografie glanda mamară și osteodensitometrie.

Spitalul Internațional Medpark a lansat o campanie de sensibilizare a femeilor privind necesitatea efectuării controalelor profilactice regulate. Unele dintre cele mai frecvente riscuri asupra sănătății femeii sunt cancerul de sân și osteoporoza. Pentru depistarea acestora, doar în luna iulie toate femeile beneficiază de 50% reducere pentru mamografie, ultrasonografie glanda mamară și osteodensitometrie.

Cancerul mamar este al doilea cel mai frecvent tip de cancer în Republica Moldova. Boala este asimptomatică, iar riscul apariției crește odată cu înaintarea în vârstă (în special după 40 de ani). Controalele profilactice regulate, precum ultrasonografia glandei mamare (până la 40 de ani) și mamografia (după 40 de ani), pot crește semnificativ rata de vindecare. Majoritatea pacientelor din Republica Moldova, însă, se adresează prea târziu la medic, când tratarea este mai dificilă sau ineficientă.

Un alt risc cu care se confruntă femeile este riscul de osteoporoză, care, la fel, crește odată cu vârsta. Scăderea densității oaselor, dacă nu este prevenită la timp, poate duce la fracturi, dureri de spate sau schimbarea posturii. Osteodensitometria este investigația imagistică folosită pentru diagnosticul osteoporozei. Aceasta se recomandă tuturor femeilor aflate la menopauză, precum și celor cu factori de risc pentru osteoporoză.

Spitalul Internațional Medpark este primul spital privat din Republica Moldova, care vă oferă întreaga gamă de investigații medicale în propriile sale cabinete și laboratoare performante. Departamentul de Diagnostic este dotat cu cele mai avansate tehnologii, care permit diagnosticarea corectă a unei game largi de maladii. Echipamentele performante utilizate la Medpark asigură rezultate de înaltă precizie, în termeni rapizi și cu maxim confort.

Programează-te acum la 022 40-00-40.

Ai grijă de sănătatea ta!

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 122
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Medpark — Международный госпиталь ул. A. Дога, 24 Телефон: 022 40-00-40 www.medpark.md