13 декабря 2017 г.

Афиша 13-19 декабря: Рождественская ярмарка, костюмированный семейный забег, благотворительная акция "Жизнь стоит прожить"

Мы уже на пороге череды прекрасных зимних праздников, а значит, на этой неделе нас ждет масса интересных событий. Рождественские ярмарки, тематические мастер-классы, праздники с Дедом Морозом и сказочными персонажами. В общем, выбирать есть из чего, а наша афиша поможет сделать выбор!

14 decembrie, miercuri

18:00 Training "Copil fericit — părinte împlinit".
Un training organizat pentru părinți, cadre didactice, psihologi școlari, asistenți sociali etc. Agenda seminarului cuprinde: sesiune de formare, activități interactive, suport de curs, sesiune de întrebări-răspunsuri.
Preț: 200 lei. Locuri limitate.
Locul desfășurării: Hotelul "Turist".
Adresa: str. G. Vieru, 9.
Detalii...

15 decembrie, vineri

18:00 Târg de Crăciun.
Deschiderea târgului de Crăciun în stil european, organizat de Guvernul Republicii Moldova. Târgul se va desfășura în perioada 15 decembrie 2017-14 ianuarie 2018. Vor fi amenajate mai multe zone: zona de poveste, zona de gheață, zona aventurii, zona tradițiilor. Pe 15 decembrie, programul include: animatori și concert festiv cu participarea colectivelor etno-folclorice.
Locul desfășurării: str. 31 august 1989 (perimetru străzilor Pușkin și Mitropolit B. Bodoni).
Detalii...

18:00 Master-classul lui Moș Crăciun "Poveste de iarnă".
La master-class sunt invitați atât copiii, cât și părinții acestora. De această dată veți confecționa o jucărie pentru brad. Toate materialele necesare vor fi oferite de organizatori.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Smart Start, filiala Râșcani.
Adresa: str. N. Ruso, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

16 decembrie, sâmbătă

10:00 Viața merită trăită.
Acțiunea este la a VII-a ediție și are drept scop colectarea de fonduri pentru tratamentul copiilor grav bolnavi din R. Moldova. Sunteți așteptați împreună cu copiii și pușculițele de bănuți pe care să le donăm pentru o cauză nobilă. Nu ezitați să luați cu voi picii, pentru ei vor fi organizate jocuri, master-classuri, surprize și multă distracție.
Locul desfășurării: filiale Moldcell de la "Shopping Malldova", "Sun City" și în preajma CC "Soiuz".
Detalii...

13:00 Seminar "Metode eficiente de învățare".
La seminar se va discuta despre tehnologia învățării, care sunt secretele ei și ce o face atât de deosebită. Este un seminar adresat tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de învățare: elevi, tineri, profesori, medici, antreprenori, manageri, consultanți etc.
Locul desfășurării: Academia "Didactica Aplicată".
Adresa: str. B. Voievod, 7.
Detalii...

13:00 Matineu de Anul Nou.
Eroii matineului de Anul Nou, împreună cu Moș Crăciun vă așteaptă în această sâmbătă la o sărbătoare pe cinste. Sunt invitați atât copiii, cât și părinții acestora. Programul va fi prezentat în limba rusă.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii...

15:00 Daruri esențiale în prag de Crăciun.
Câteva ore în cadrul cărora veți avea posibilitatea să vă împărtășiți cunoștințele despre uleiurile esențiale, dar și să aflați cum pot fi acestea utilizate în viața de zi cu zi. Invitatul special al evenimentului este Angela Stafii, Angela Stafii, Life coach/ Counselor, Trainer la Biroul Rotund, care vine să ne ajute cum să descifrăm legătura dintre emoții și esența plantelor.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 790 1-95-48, 0 697 9-74-60, 0 681 8-10-48.
Detalii...

15:30 Crăciunul copiilor.
Sărbătoare de Crăciun pentru toată familia, dar în special pentru copii. În cadrul petrecerii, vor participa o mulțime de centre de creație cu ateliere creative și distractive. De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare, dar și multă distracție cu personaje din poveste. De la sărbătoare nu va lipsi nici Moș Crăciun, care va veni cu daruri pentru fiecare copil. Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de bilet.
Invitați speciali: Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă, Angelica Sârbu, Nicoleta Sava-Hanganu, Daniela Sclifos etc.
Preț: bilet copil — 300 lei, bilet părinte (adult care însoțește copilul) — 50 lei.
Locul desfășurării: Casa Sărbătorii.
Adresa: str. Ghioceilor,1.
Telefon: 0 799 5-54-36.
Detalii...

17 decembrie, duminică

10:00-16:00 Târgul "Family Winter Gifts".
Târgul este la cea de-a doua ediție, în cadrul acestuia fiind expuse doar lucruri de iarnă pentru toată familia: cadouri, lucrări hand made, accesorii, haine și tot ce poate fi oferit în dar.
Pentru cumpărători intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: Restaurantul "Golden Lion".
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Detalii...:

11:00 Târgul național al Covorului "Covorul Dorului".
Ediția a IV-a a târgului național "Covorul Dorului". Evenimentul are loc în contextul înscrierii la 1 decembrie 2016 a elementului „Tehnici tradiționale de realizare a scoarței în România și Republica Moldova” în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității, UNESCO. Scopul ediției actuale a Târgului Național al Covorului este valorificarea covorului autentic românesc și ale etniilor conlocuitoare din republică, cunoașterea motivelor și simbolurilor de bază ale covoarelor, precum și familiarizarea cu tradițiile și obiceiurile de iarnă ale locuitorilor Republicii Moldova. Colindatul de ceată bărbătească, element înscris în patrimoniul universal în anul 2013, va fi momentul cheie al programului artistic.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 21.
Detalii...

12:00 Maraton de Crăciun.
Maratonul de Crăciun — o cursă costumată pentru întreaga familie, ce trece prin străzile centrale ale Chișinăului.
Distanta magică de 3 km, în care nimeni nu va fi lăsat fără cadouri. În 2017, cursa de carnaval va începe la ora 12:00 pe strada principală a capitalei. 1000 de alergători vor participa la eveniment și vor încerca să strângă cât mai multe cadouri de la partenerii evenimentului. Cel mai important este să poată duce sacii grei, plini de daruri.
Detalii...

12:00 Master-class cu tematica sărbătorilor de iarnă.
Un master-class de decupare a globulețelor pentru brad. Veți confecționa 3 globuri în stilul pe care îl veți alege. Orice stil nu ați alege, vi se va oferi consultația necesară.
Preț: 330 lei.
Adresa: Str. Șciusev, 65.
Telefon: 0 793 8-39-49.
Detalii...

13:00 Master-class "Felicitări Hand Made".
Olga Turtureană vă va învăța să confecționați felicitări cu brazi și Moș Crăciun. Veți scrie scrisori și le veți expedia celor dragi, indiferent de distanță.
Toate materialele necesare vor fi oferite de organizatorii master-classului.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Cafe de Croissant.
Adresa: CC. "Sun City", etajul 3.
Detalii...

15:00 Mommy's Happy Hour — Secret Santa.
O întâlnire în format Mommy's Happy Hour la un ceai călduț. Mămicile vor discuta despre cadourile pe care le pregătesc de sărbători, dar cel mai important, o vor face pe Secret Santa. Adică, își vor dărui cadouri una alteia. Pentru participare, este nevoie să vă înregistrați.
Întâlnirea este gratuită, se achită doar consumația.
Locul desfășurării: Creme de la Creme.
Adresa: str. Alexandrul cel Bun, 98A.
Telefon: 0 601 2-05-04, 0 682 4-92-96.
Detalii...

18:00 Master-class de pictură.
Un master-class de pictură cu acuarela pentru începători. Fiecărui participant o se va oferi setul necesară pentru lucru: pensulă, hârtie, acuarelă etc. Astfel, veți picta singuri un tablou care ulterior vă va înfrumuseța bucătăria, sufrageria sau biroul.
Master-classul va fii coordonat de Galina Vindalovscaia, pictor.
Preț: 145 lei.
Locul desfășurării: restaurantul "Petru 1".
Adresa: str. 31 august 1989, 78A.
Telefon: 022 23-88-28.
Detalii...

18 decembrie, luni

17:00 Aventura de Crăciun.
Centrul Republican pentru Copii și Tineret vă invită la spectacolul teatralizat "Aventura de Crăciun 4". Spectacolul reprezintă o feerie din 2 acte, cu personaje fantasmagorice.
Locul desfășurării: teatrul de revistă "Ginta Latină".
Adresa: str. Sfatul Țării, 18.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 143
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.