26 июля 2017 г.

Афиша 26 июля — 1 августа: Марш кормления грудью, ярмарка гончаров, дегустация мороженного

Конец июля обещает быть богатым на события. В рамках международной недели кормления грудью будет организован традиционный марш кормящих мам, а также фестиваль будущих мамочек. Будет возможность и поближе познакомиться с народными мастерами Молдовы. Создать свой набор эфирных масел, полезных для дома. Посетить урок йоги и правильного питания. Читайте, выбирайте, отдыхайте, развивайтесь!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

27 iulie, joi

15:45 Festivalul gravidelor, ediție specială a Șezătorii Mamelor.
Teme utile, medici buni, cadouri pentru fiecare și multe surprize! O ediție specială, dedicată viitoarelor mămici, dar care nu le exclude pe cele fără burtici, dar care își doresc o (nouă) sarcină. Teme: avantajele alăptării naturale (reguli și mituri); Igiena intimă între mituri și realitate; Cum alegem maternitatea la care să naștem; Trecem ușor și fără griji de perioada colicilor.
Intrare gratuită, doar în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V – Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

18:00 Workshop "Cele 5 uleiuri esențiale pe care trebuie să le ai acasă".
Obiectivele workshop-ului: să înțelegi ce înseamnă și ce poate face aromaterapia și să înveți să folosești uleiurile esențiale pentru îmbunătățirea sănătății; să înțelegi aspectele energetice ale uleiurilor esențiale și să poți crea amestecuri pentru echilibrarea emoțiilor neplăcute, cum ar fi teama sau anxietatea; să înveți cum să alegi anumite uleiuri pentru a ajuta în situații diferite etc.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

18:30 Degustare de înghețată.
Degustare de înghețată în stil sovietic. În program: puneți la încercare producătorii locali de înghețată; pregătiți înghețată de sine stătător; Ice cream pairing; terapie cu înghețată.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: madein.md
Adresa: str. Alecu Russo, 15, of. 58.
Detalii...

29 iulie, sâmbătă

9:30 Lecție de Pilates și de alimentație.
Lecție de yoga cu Mașa Vihri lu de nutriție cu Ecaterina Didic. Cei prezenți vor afla cum să-și recapete în mod rapid formele, cum să-și păstreze sănătatea, iar după antrenamentul gratuit, vor beneficia de o lecție de alimentație corectă.
Locul desfășurării: parcul Dendrarium.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Telefon: 0 797 2-72-79.
Detalii...

30 iulie, duminică

8:30 Târg internațional "La vatra olarului – Vasile Gonciari".
La târg își vor da întâlnire cei mai buni meșteri populari, care vor scoate cele mai frumoase obiecte de artizanat în vânzare, iar toate acestea vor fi acompaniate de bucate gustoase, muzică și voie bună. Totodată, vor fi organizate master-classuri la diferite meșteșuguri (participarea – de la 20 lei), o tombolă cu premii la articole de artizanat și dansuri. Intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: s. Hoginești, r. Călărași.
Detalii...

10:00 Noi iubim pisicile — acțiune pentru susținerea pisicilor.
Eveniment interactiv în cadrul căruia aveți posibilitatea să vă alegeți o pisică căreia să-i oferiți locuință. Interactiv, pentru că veți putea lua în brațe orice pisoi, să vă jucați cu acesta și să alegeți pisica apropiată sufletului. Totodată, va fi organizat un mic târg — bijuterii, jucării moi, suveniri, flori hand made — banii colectați vor fi utilizați pentru întreținerea pisicilor. La fel — expoziție foto cu pisici, puzzle cu pisici, ceai servit din cești cu imagini de pisici.
Adresa: str. Florilor, 12/3.
Telefon: 0 691 3-73-04.
Detalii...

11:00 Master-class pentru familie.
Sunt invitate familiile cu copii de la 7 ani la un master-class de terapie prin artă. Împreună veți efectua un desen în tehnica desenului emisferic. Astfel, veți învăța să iubiți lumea și pe sine însăși. Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă. Locul desfășurării: ArtGame.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Telefon: 0 693 9-36-95.
Detalii...

13:00 Rucsacul de vacanță merge în vacanță.
O petrecere de rămas bun, la care sunt invitați copiii, împreună cu părinții și buneii. Cei prezenți vor avea parte de un program artistic susținut de participanții la Ora TV și o distracție pe cinste.
Locul desfășurării: Biblioteca Târgu-Mureș.
Adresa: str. Moscova, 8.
Detalii...

1 august, marți

9:00 Marșul alăptării.
Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2017 la Chișinău va avea loc pe 1 august și va fi marcată prin Marșul Alăptării. În Parcul Dendrariu între 10:00 - 13:00 va avea loc lansarea oficială a Săptămânii Mondiale a Alăptării, urmată de un program interactiv pentru toată familia. Locul evenimentului va fi împărțit pe zone: Prezidium, Zonă chill-aut, Zonă pentru copii, Zonă cu fotostanduri, Târg de jucării pentru copii și gustoșenii sănătoase, Zona consultațiilor gratuite în întrebări legate de alăptare.
Dress code: îmbrăcăminte albă.
Locația: Scuarul Universității Pedagogice "Ion Creangă".
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 190
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.