27 сентября 2017 г.

Афиша 27 сентября-3 октября: IarmarEco, Авиа-шоу, Kids Run Day 2017

Нас ждет неделя богатая на различные семейные развлечения для всех - от мала до велика. Мастер-классы для детей и родителей, авиашоу, соревнования по бегу и многое-многое другое. Читайте нашу афишу, выбирайте все самое интересное и проводите время с семьей весело и интересно!

28 septembrie, joi

18:00 Workshop "Cum să ne auzim și să ne înțelegem copilul?".
Un workshop coordonat de psihologul și psihoterapeutul Stefany Madan. Temele ce se vor discuta: cum să ne auzim și să ne înțelegem copilul; cum să prevenim așa numitele "moraieli"; ce vor să ne spună copiii atunci când nu vor să vorbească; cum să fim părinți împliniți și să avem copiii fericiți.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brazil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91.
Telefon: 0 601 2-05-04, 0 682 4-92-96.
Detalii...

18:00 Adevărul despre vitamine, microelemente și suplimente.
Seminar de nutriție coordonat de Galina Tomșa. În cadrul seminarului veți afla tot ce ați vrut să cunoașteți despre vitamine, microelemente și suplimente.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Skytower.
Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 63.
Detalii...

29 septembrie, vineri

10:00 Festivalul vinurilor tinere și a turismului rural "Tulburel 2017".
În cadrul festivalului, locuitorii capitalei vor avea ocazia să se alinte cu bucate tradiționale moldovenești, să joace o horă pe cinste și, desigur, să savureze primul vin al acestei toamne, tulburelul. În toate zilele Festivalului pe Teritoriul Moldexpo vor evolua fanfare, tarafuri, ansambluri de muzică și dansuri populare care vor crea o atmosferă inedita de sărbătoare.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

30 septembrie, sâmbătă

10:00 IarmarEco.
Pe 30 septembrie și 1 octombrie va avea loc a V-a ediție IarmarEco — Iarmarocul Oportunităților Ecologice și Antreprenoriatului Social. Timp de două zile aici se întâlnesc principalii promotori ai unui mod de viață activ și sănătos din Moldova - care vor împărtăși cu toți cunoștințele lor - fie în cadrul atelierelor, fie de la tejghea, în cadrul discuțiilor personale. La IarmarEco veți găsi produse ecologice și sociale, produse handmade din materiale ecologice, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, zonă pentru copii, cafenea cu produse vegetariene și vegane, tombolă cu cadouri, și bineînțeles o doză de bună dispoziție și comunicare cu oameni frumoși.
Locul desfășurării: Casa Naționalităților.
Adresa: str. Mateevici, 109/1.
Detalii...

10:00 Olimpic ECO Fest.
OLYMPIC EcoFest va avea loc în Parcul Valea Morilor, locul îndrăgit de odihnă al chișinăuenilor. Prin intermediul acestui eveniment sunt invitați toți doritorii să participe la diverse activități și să manifeste preocupările și atașamentul lor pentru un mediu curat și sănătos, unde se poate de practicat sportul.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

10:00 Kids Run Day 2017.
Cursa pentru copii reprezintă o tradiție și se organizează înainte de începerea tuturor curselor mari. Copii se vor întrece a trei categorii de vârste: 5-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani. Distanța — 200 metri.
Preț: 70 lei.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

11:00 Air Show 2017. Aeroportul Internațional Chișinău Vă invită la un Show Aviatic inedit cu participarea renumitelor echipe de pilotaj, demonstrații și acrobații aeriene spectaculoase și o expoziție a tehnicii aeronautice. În premieră pentru Republica Moldova – trucuri excepționale de la incomparabilii acrobați Dunking Devils. Concert incendiar cu Zdob și Zdub, Dara și Sunstroke Project. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Aeroportul Internațional Chișinău.
Detalii...

16:00 Sarcină, naștere și bebe — seminar informativ.
Vadim Scarlat și Mihai Stratulat vor oferi răspuns la toate întrebările ce se referă la sarcină, naștere și bebe. Evenimentul va dura 2 ore.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: V Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

1 octombrie, duminică

16:00 Petrecerea Monster High.
O petrecere mult așteptată de fanii Monster High. Micile cliente se vor distra cu proceduri de frumusețe — manichiură colorată, coafură stilată și face painting. În program se include sesiune foto și surpriză dulce.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Salonul distractiv pentru fetițe "Glamour Girls".
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

17:00 Eugen Doga — Concert aniversar.
Evenimentul aduce pe scenă artiști emeriți: Orchestra extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, Ana-Maria Donose (România), Tania Cerga, Vitalie Advahov, Formația Akord, Mariana Bulicanu, Ana Cernicova și alții. Astfel, peste 160 de muzicieni vor evolua pe aceeași scenă. Spectacolul se va desfășura pe muzica și cu participarea compozitorului Eugen Doga.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

3 octombrie, marți

15:45 Festivalul Gravidelor.
Ediție specială a Șezătorii mamelor. Teme interesante, medici buni, cadouri pentru fiecare și multe surprize! O ediție specială, dedicată viitoarelor mămici, dar care nu le exclude pe cele fără burtici, dar care își doresc o (nouă) sarcină. Teme: depresia post-natală, îngrijirea mamei după naștere, îngrijirea bebelușului după naștere, maternitățile private etc.
Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 221
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы