29 июля 2015 г.

Афиша 29 июля — 4 августа: Всемирная неделя грудного вскармливания, ремесленная ярмарка, приглашение в Мир Сказок

Где и как мы можем провести время вместе с семьей в ближайшие дни? Чтобы вам немного облегчить поиск, мы представляем календарь самых интересных мероприятий, которые состоятся на этой неделе в Кишиневе.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

29 iulie, miercuri

18:00 Mini Offline.
Sunt invitați toți doritorii la un mic picnic în parcul Dendrarium. Totodată, în cadrul picnicului cei prezenți vor învăța să joace frisbee.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

30 iulie, joi

16:00 Lansare de carte.
Autoarea Ana Onică vă invită la lansarea romanului "Forța iubirii" sau "5 femei, 5 generații și un sigur destin ". Romanul oferă lecții de supraviețuire și rezistență, de încredere în forțele Binelui și ale Iubirii.
Locul desfășurării: Biblioteca B. P. Hașdeu.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

1 august, sâmbătă

9:00 Marșul alăptării.
Eveniment organizat în contextul Săptămânii Mondiale a Alăptării. Mămicile, tăticii și picii sunt așteptați în fața Universității Pedagogice "Ion Creangă" pentru a porni într-un marș cu sisținerea și promovarea alăptării. Cei prezenți vor face un popas în parcul Dendrarium, unde va fi organizat un picnic în cadrul căruia veți obține informații despre alăptare de la consultanții Olga Gutium, Alina Șmurun și Oxana Lacoia. Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Locul întâlnirii: Universitatea Pedagogică "Ion Creangă".
Detalii...

9:30 Târg de artizanat "creARTivitate".
Obiecte de artizanat, produse naturiste, produse cosmetice naturale, bijuterii, păpuși hand made — toate acestea, dar și multe altele vor fi expuse în cadrul târgului de artizanat din această sâmbătă.
Locul desfășurării: MoldMart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

11:30 Laborator creativ pentru copii.
Copiii vor conserva fructe de sezon, vor dansa și vor asculta muzică.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 022 66-75-77, 0 795 0-38-77.
Detalii...

15:00 În lumea poveștilor.
Echipa ARTerapia vă invită "În lumea poveștilor". Proiectul ARTerapia își propune să decoreze creativ spitalele de copii din Moldova. Pentru aceasta, invită în această sâmbătă toți copiii, dar și părinții acestora în curtea Muzeului de Arheologie și Istorie pentru a pătrunde în misterul poveștilor tradiționale populare prin intermediul picturii. În cadrul unui atelier, copiii și adulții vor putea picta cu propriile mâini personaje din basme.
Atelierul este destinat copiilor de 7-16 ani, pentru care intrarea va fi liberă. Părinții sunt îndemnați să doneze câte 10 lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

18:00 Lansarea clubului cititoarelor moderne.
Clubul cititoarelor este un proiect axat pe femeia contemporană, preferințele literare, ideile și viziunile ei de viață. Vârsta membrelor este de 18-30 de ani. Membrele clubului vor fi divizate în grupuri care își vor da întâlniri săptămânale pentru a discuta despre lectură, dar și despre alte lucruri care frământă o femeie a secolului XXI. Sunt invitate toate femeile împătimite de lectură.
Locul desfășurării: Taxi Blues/City Nostalgie Cafe.
Adresa: str. Dacia, 28/4.
Detalii... https://www.facebook.com/events/1606217246323950/

2 august, duminică

11:00 Cupa "Ce? Unde? Când?".
Formați o echipă din 6 persoane, anunțați organizatorii și participați la cupa deschisă "Ce? Unde? Când?". Trebuie să luați cu sine următoarele obiecte: o pătură pentru toată echipa, foi, stilouri.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

11:30 Pijama Party pentru copii.
În program: copiii vor confecționa costumele și accesoriile pentru petrecere, vor face măști din iaurt, manichiură, se vor bate cu pernele, vor cânta la karaoke, vor dansa, vor bea ceai și se vor distra. Obligatoriu — fiecare vine cu pijamaua sa.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 022 66-75-77, 0 795 0-38-77.
Detalii...

3 august, luni

16:30 Workshop pentru gravide "Fiecare mămică poate alăpta".
Graviduțele vor învăța bazele alăptării și vor afla cum să poziționeze corect nou-născutul la sân, cum să evite eventualele probleme de alăptare, cum să stoarcă corect sânul și cum să păstreze laptele matern, dar și multe alte lucruri utile.
Intrarea se face în baza biletelor care se distribuie gratuit începând cu 21 iulie la Tucano Coffee Brasil.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 265
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы