29 ноября 2017 г.

Как влияют научные эксперименты на детей

Iti vine sa crezi sau nu, copilul tau a inceput sa puna in practica experimente stiintifice de la o varsta foarte frageda, intr-o forma rudimentara, odata cu primele sale tentative de a cunoaste lumea din jur.

Astfel, incepand cu varsta de 8 luni, micutul tau a inteles ca orice fenomen produce reactii, dupa ce a observat ca obiectele cad pe podea atunci cand le scapa din mana. Imediat ce a inteles acest act fizic, si-a dat seama ca poate conditiona o actiune, prin propriile fapte: daca nu arunca un obiect, acesta va ramane in mainile sale.

Iata de ce copiii se dezvolta intelectual prin intermediul ipotezelor si al testarii validitatii acestora (daca plang, stiu ca vor primi atentie), mai exact facand apel in mod inconstient la principiile pe care se bazeaza toate experimentele stiintifice, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe.

La varsta prescolara, copilul are deja o viziune generala despre modul in care interactioneaza materia universala, asadar este pregatit sa aprofundeze cunostintele sale in arii restranse, pentru o descifrare progresiva a vietii pe Pamant.

Daca si curiosul tau a atins aceasta varsta speciala, ajuta-l sa-si fructifice potentialul intelectual cu experimente stiintifice distractive,iar Laboratorul X iti va veni in ajutor cu cele mai interesante programe interactive.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 649
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Лаборатория X — Научное шоу Телефон: 0 603 5-95-61 www.laboratorulx.com