3 марта 2016 г.

Развиваемся и растём вместе с Elite Academia

Felicitări pentru Nistor!

Ești cu Elite Academia de 2 luni la cursul de lecții ”Citirea”! În această perioadă de timp, ai reușit să faci multe și bune! Cunoști bine literele. Conturezi bine vocalele si consoanele. Ai abilitatea de a rezolva exercitii de logică, gândire și atenție. Ești activ și te implici cu entuziasm în toate activitățile. Ne bucură mult succesele tale! Cu siguranță vei atinge cheia succesului împreună cu noi.

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine! Ești foarte bravo!

Felicitările noastre!

Felicitari pentru David

Esti cu noi de 12 luni, in aceasta perioada ai invatat sa vorbesti: cunosti unele litere, numeri pina la 10, cinti si dansezi, numesti culorile. Reusesti sa colorezi imagini, stii sa unesti piesele unui puzzle, gasesti usor umbra unui obiect.

Felicitarile noastre! Familia si Elite Academia se mindresc cu tine!

Felicitări pentru Vlad!

Chiar dacă ești cu Elite Academia la cursul "Pregatirea preșcolară" doar de 1 lună, în acest timp ai muncit și ai demonstrat rezultate îmbucurătoare. Reușești să numeri în ordine crescătoare și descrescătoare, compari si cunosti vecinii cifrelor, calculezi și descompui cifrele, înveți să citești pe silabe. Rezultatele obținute de tine ne bucură și credem că efortul tău te va ajuta să-ți atingi scopul.

Îți urăm success în continuare!

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 43
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Elite Academia — Центр дошкольного обучения ул. М. Когэлничану, 68 А Телефон: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы