8 сентября 2017 г.

Детский сад Elitex — мы воспитываем детей для элиты страны!

Instituția de Învățământ Privat Liceul "Elitex" activează de 18 ani și are în gestiune grădiniță și liceu. Grădinița este amplasată într-o zonă liniștită și verde a capitalei, ferită de poluare fonică și atmosferică, în apropiere de Grădina Botanică.

Copiii sunt organizați în grupe pe criterii de vârstă și în funcție de particularitățile individuale. Grupele sunt formate din 12-maxim 16 copii. Există o grupă de creșă.

Activitățile curriculare care le realizăm sunt: cunoașterea mediului înconjurător, dezvoltarea vorbirii, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru familie și societate, datini și obiceiuri naționale, educația rutieră și bunele maniere .

De asemenea avem activități opționale cu profesori de specialitate de două ori în săptămână fiecare— consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația creștină , lecția de coregrafie și educația muzicală la pian.

Activități recreative organizăm în fiecare lună: plimbări la Grădina Botanică, vizite la Grădina Zoologică, vizionarea spectacolelor de teatru, Planetariu, vizite la muzee etc.

Matinee — о atenție deosebită se acordă sărbătorilor și evenimentelor culturale. Sala festivă este decorată conform tematicii de Toamnă, Crăciun, Paște, Primăvară, 1 Iunie etc. Evenimentele sunt de amploare cu decor inedit, efecte de lumini profesioniste, bule de săpun, zăpadă artificială, Show-uri inedite cu profesioniști și invitați speciali (artiști, scriitori, dresori de circ cu animăluțe dresate etc). Întotdeauna instituția știe să impresioneze spectatorii.

Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative. Personalul auxiliar a fost format după criteriul necesităților copiilor: psiholog-logoped, profesor de limbi străine, profesor de pian, profesor de coregrafie. Profesorii de specialitate vin de două ori în săptămână fiecare.

Spațiul grădiniței este prevăzut astfel încât copilul dumneavoastră să se simtă confortabil pe toată durata zilei.

Program scurt: 8:00-13:00.
Program lung: 8:00-18:00.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 450
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Elitex — Частное учебное заведение ул. Дачия, 53/2 Телефон: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md