Apa Buna

10 ноября 2017 г.

Консультация, диагностика и индивидуальное лечение фертильности в медицинском центре Fetalmed

Este de preferat ca la prima consultație să fie prezenți ambii parteneri. Prima consultație va avea loc în urma unei programări telefonice, iar pacienții sunt rugați să se prezinte cu toate investigațiile anterioare legate de infertilitate, chiar dacă au fost efectuate la alte centre medicale.

Prima consultație va consta în întrebări legate de încercările anterioare în a obține și păstra o sarcină, antecedentele personale patologice, investigațiile anterioare și va stabili strategia de lucru actuală.

In cadrul consultațiilor se va putea:

  • Diagnostica infertilitatea și necesitatea efectuării Fertilizarii in Vitro (FIV) sau a Inseminării intrauterine de spermă (IUI);
  • Efectua pregatirile necesare înainte de procedurile de Fertilizare in vitro și IUI;
  • Monitorizarea stimulărilor ovariene în cadrul procedurilor.

Partea finală a Fertilizării in vitro se va efectua în cadrul Centrului de Fertilitate — Omini Clinic din Iași.

Cabinetul "Fetalmed" oferă consultații și tratamente în probleme legate de Infertilitate în cooperare cu Dr. Adrian Borș Specialist în tratarea infertilității și Medicina Reproductivă în cadrul Centrului Medical Omini Clinic, Iași, Romania și Dr. Tatiana Revencu medic specialist obstetrică-ginecologie din cadrul centrului nostru.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 489
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Fetalmed — Медицинский кабинет УЗИ по акушерству и гинекологии ул. Н. Зелински, 31, оф. 74 Телефон: 022 00-93-03, 0 699 2-71-84, 0 684 2-44-33 www.fetalmed.md