1 февраля 2016 г.

Быстрое восстановление и жизнь без боли

Specialiștii Spitalului Internațional Medpark cred în soluțiile integrate pentru sănătate, iar procedurile de fizioterapie, kinetoterapie și acupunctură vin să completeze tratamentele medicamentoase și chirurgicale, pentru o recuperare rapidă și o viață fără dureri.

Astfel, începând cu 1 ianuarie 2016 Medpark îți pune la dispoziție o ofertă specială: pacienții care au efectuat un Check-up Medpark sau o consultație la medicul neurolog, ortoped, vertebrolog sau reumatolog beneficiază de o consultație gratuită la medicul fizioterapeut.

Beneficiile tratamentelor de reabilitare sunt:

  • recuperarea, îmbunătățirea și menținerea mobilității pierdute în urma unor afecțiuni de diferite etiologii și reintegrarea în activitatea zilnică normală;
  • reducerea până la dispariție a durerilor patologice musculare și articulare;
  • îmbunătățirea forței și tonicității musculare;
  • obținerea efectelor antialgice (calmarea durerii), antiinflamatorii (eliminarea inflamațiilor articulare și musculare), decontracturante (eliminarea contracturilor), miorelaxante (relaxare musculară), antiedematoase (eliminarea umflăturilor rezultate din infiltrarea unui lichid seros într-un țesut celular subcutanat).

Centrul de Reabilitare Medpark este dotat cu echipamente moderne, conform celor mai recente standarde ale medicinei de recuperare, iar expertiza echipei care asistă pacienții în procesul de reabilitare se bazează pe studii și experiență de nivel internațional.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de reabilitare Medpark, accesează: www.medpark.md sau contactează-ne la +373 22 40 00 40.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 303
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Medpark — Международный госпиталь ул. A. Дога, 24 Телефон: 022 40-00-40 www.medpark.md

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы