13 апреля 2017 г.

Школа будущих родителей, все о беременности — Medpark

Află secretele unei sarcini fericite, din primele săptămâni!

Ați aflat că urmează să deveniți părinți și v-au apărut deja zeci de întrebări? La Medpark, încurajăm ambii parteneri să se implice activ în procesul minunat de aducere pe lume a unui copil și vă ajutăm să vă spulberați toate îndoielile sau fricile legate de sarcină și de naștere.

Școala Viitorilor Părinți este destinată tuturor participantelor aflate în primul trimestru de sarcină, precum și partenerilor lor, și este alcătuită din 3 lecții-atelier, despre:

  • Modificările fiziologice în sarcină, semnalele de alarmă care te trimit la medic, evoluția fătului, medicația în timpul sarcinii, recomandări privind alimentația și stilul de viață al gravidelor;
  • Screeningul prenatal, mituri despre sarcină, sfaturi pentru o sarcină fericită;
  • Evidența și monitorizarea sarcinii (aspecte legale și medicale), recomandări pentru regimul alimentar și activitatea fizică.

Pentru comoditatea viitoarelor mămici cu program de lucru deplin, workshopurile despre sarcină se vor desfășura începând cu ora 18:00.

Toți participanții la Școala viitorilor părinți primesc diplome, cadouri și beneficiază de un tur al Spitalului Internațional Medpark.

De la 25 aprilie-27 aprilie 2017, 18:00-21:00.

Spitalului Internațional Medpark, str. Andrei Doga, 24.

Important! Pentru participare este obligatorie înregistrarea prealabilă la numărul de telefon 022 40-00-29, pe pagina de facebook Maternitatea Medpark (mesaj privat) sau la adresa de maternitate@medpark.md.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 490
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Medpark — Международный госпиталь ул. A. Дога, 24 Телефон: 022 40-00-40 www.medpark.md