16 октября 2017 г.

Английский для Бакалавра — обучение в Кишиневе

La Centrul de Limbi Europene "Oratorica" poți trece cursul ”Engleza pentru Bacalaureat” ,care este destinat tuturor celor ce vor susține examenul de BAC la limba engleză și au nevoie de o pregătire bună și de cunoștințe aprofundate la această materie.

Profesorii noștri ajută elevii participanți la curs să-și îmbunătățească cunoștințele de Limbă Engleză. La acest curs se lucrează doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută.

Engleza pentru BAC presupune studierea aprofundată a gramaticii limbii engleze, lucrul cu texte, exerciții în baza textelor și nu în ultimul rând elaborarea eseurilor. Eseul este unul dintre cele mai importante sarcini din cadrul examenului, fiindcă valorează multe puncte, și tocmai din acest motiv profesorul va învăța participanții la orele de limbă engleză tehnica corectă de a scrie un eseu de nota 10. Acest curs va ajuta elevii să își împartă corect și eficient timpul pentru a îndeplini toate punctele propuse la examen!

Engleza pentru examenul de BAC este un curs intensiv și interactiv pentru viitorii absolvenți, iar metoda este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii din cadrul școlii de limba engleză ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC în nota obținută la acest test. De asemenea, se lucrează mult cu regulile gramaticale și cu teme similare celor propuse pentru eseu la BAC.

”Engleza pentru BAC” este cheia spre reușită la acest examen!

Ușile școlii sunt deschise, atât la fil. Oratorica Botanica, cât și la fil. de la Râșcani pentru toți liceenii, de luni pînă vineri, 10:00-17:00 pentru a se înscrie la acest curs.

Pentru detalii sună acum la: 0 790 0-77-46 (Fil Buiucani), 0 607 3-55-33 (Fil. Botanica), 0 788 0-90-58 (Fil. Râșcani), 0 787 6-50-00 (Fil. Ciocana), 0 790 0-33-43 (Fil. Bălți).

Просмотров за неделю: 5 Просмотров с момента публикации: 663
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Oratorica — Центр европейских языков ул. Дачия, 23, 5 эт., оф. 501 Телефон: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md