Apa Buna

22 октября 2015 г.

Впервые в Молдове — окулярная адаптация

Dacă deja suferiți de o patologie oculară sau ochii dvs. sunt supuși des la stresuri vizuale — de exemplu, petreceți mult timp în fața calculatorului, medicii oftalmologi vă recomandă să verificați acomodarea vizuală, pentru a stabili exact starea mușchilor ciliari.

Acum, acomodarea vizuală poate fi măsurată simplu și exact cu ajutorul unui aparat performant, care oferă rezultatul și tratamentul instantaneu, în cadrul Centrului de Oftalmologie PROMED.

Ce este acomodarea oculară?

Acomodarea oculară este una dintre cele mai importante funcții oculare și se manifestă prin adaptarea ochiului la diferite distanțe, sub influiența mușchiului ciliar. Oboseala oculară, miopia progresivă și alte patologii oculare afectează acomodația iar lipsa asistenței necesare limitează performanța vizuală.

Ce este acomodografia?

Acomodografia este o metoda de cercetare obiectiva a mușchiului ciliar.

Poate fi efectuată în regim de screening (SCR), în regim complet (AMF), precum și în regim suplimentar(ADD).

Datorită acestei metode, diagnosticul este stabilit simplu și este efectuată o monitorizare dinamică, pentru a fi prescrisă corecția vederii și un tratament diferențiat. Pot fi evaluate rezultatele tratamentului și poate fi modificată destinația.

Cine beneficiază de acomodografie?

Acomodografia este efectuată cu succes la pacienții cu toate formele de miopie, hipermetropie, cu oboseală vizuală, cu sindromul de calculator sau prezbiopie. În ultimul caz, conform gradului de acomodație poate fi aleasă puterea maximă, iar daca acomodarea este sub presiune, poate fi prescris un tratament suplimentar.

Tratament

Daca acomodația este slăbită. Recomandat: ochelari progresivi, laser-stimulare, reflexoterapie, fizioterapie, masaj, exerciții de relaxare.

Spasm de acomodare. Recomandat: corecție nefinalizată, tratament fizioterapeutic cu aparate, tratament medicamentos.

Pentru a beneficia de o acomodografie, programați-vă la numărul: 022 71-92-52, 022 44-57-58.

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 114
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md