Apa Buna

28 декабря 2015 г.

Избавтесь от болей в спине

Un nou sistem de elongații și tracțiuni terapeutice pentru multiple afecțiuni ale coloane vertebrale.

C. M. Promed dispune de cel mai sofisticat dispozitiv de efectuare a tracțiunilor terapeutice. Noul pat multifuncțional ajută la tratarea patologiilor musculo-scheletale: afecțiuni acute sau cronice ale regiunii cervicale și lombare, hernie de disc, radiculopatii, sindrom brahiocefalic, contracturi miofasciale, entorse musculare, cefalee (durerile de cap), etc.

Patul multifuncțional reduce intesitatea durerii și inflamațiilor, repoziționează vertebrele pentru crearea unui mediu de vindecare și oferă o stare de bine pacientului.

De la Hipocrate până în timpurile noastre — terapia relevantă și în prezent.

Datorită patului multifuncțional, aceste afecțiuni pot fi tratate nechirurgical.

Specialistul poate stabili și stoca în memoria dispozitivului o gamă largă de investigații personalizate. Acesta poate adapta parametrii patului multifuncțional la diferite condiții ale pacientului cu o efectivitate și siguranță inclusă, fără a ieși din zona de confort a pacientului.

Sistemul electronic dispune de o vastă bibliotecă de programe terapeutice standarte și pot fi alese modurile statice, progresive, regresive, ciclice și combinate. Modalitatea de tracțiune este stabilită în dependență de greutatea pacientului, de asemeni în concordanță cu vărsta, sexul și obiectivele tratamentului.

Sigur și inofensiv!

Ședințele de elongații și tracțiuni terapeutice sunt la indicația medicului specialist. Pacientul va fi așezat într-o poziție confortabilă, fără a se leza țesuturi sau jena circulația sangvină. Forța de tracțiune va fi progresivă de la o ședință la alta, iar senzația de ameliorare va fi indicatorul cel mai bun al tehnicii.

Pentru mai multe detalii, apelați la numărul de telefon: 022 71-92-52 sau 022 50-18-13.

Источник: www.oftalmo.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 93
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md