Apa Buna

11 января 2016 г.

Инъекции собственными жирами теперь и в Молдове

Lipofiling din cadrul Centrului Medical Promed.

Lipofilling-ul este procedura chirurgicala minim invaziva prin care se injecteaza grasimea proprie in zonele care necesita augmentarea volumului, producand rezultate sigure, de lunga durata si cu un aspect natural.

Lipofiling față, 1 zonă la alegere, la 1900 lei în loc de 3800 lei!:

  • Cutele transversale de pe frunte — ridurile atenției;
  • Zona dintre sprâncene — ridurile glabelare;
  • Zona din jurul ochilor — ridurile periorbitale (laba gâștei);
  • Frunte și ochi — ridicarea sprâncenelor;
  • Ridurile buzei superioare;
  • Șanțul nazo-labial.

Obligatoriu — programare preventivă pentru o consultație la medicul chirurg. Consultația GRATUITĂ!

Serviciul este disponibil doar pentru persoanele adulte.

Mai multe:

Lipofillingul este o procedura elegantă, deoarece propriul țesut adipos al pacientului este folosit pentru a trata alte zone ale corpului. În acest mod, se elimină riscul unei reacții de corp strain. Lipofillingul reprezintă metoda de umplere cu grăsime proprie a șanturilor sau depresiunilor de la orice nivel al corpului.

Este o metoda foarte apreciata a chirurgiei estetice, deoarece nu lasa cicatrici.

Se practică în doua etape: prima presupune recoltarea grasimii proprii, cu ajutorul unor canule subțiri, din zone cu grasime usor de recoltat si de buna calitate (abdomen inferior, flancuri).

Grasimea recoltată se decantează si se prepara pentru cel de-al doilea timp operator, injectarea. Pentru a asigura o distribuție uniformă a grasimii în zona de injectat, in prealabil aceasta trebuie pregatita (se creeaza o retea de tuneluri care sa permita raspandirea uniforma a grasimii). Cu ajutorul unei canule de injectat, se umple cu grasimea recoltată zona/zonele marcate prin desenul preoperator.

Ceea ce este important de stiut este faptul ca grasimea transplantata liber sufera un proces natural de resorbtie, astfel incat pentru obtinerea unei umpleri corespunzatoare, este nevoie de o supracorectie, deci de o injectare in exces. Resorbtia este diferita in functie de zona, fiind mai mare la fata si mai mica in trenul inferior, de aceea si supracorectia trebuie sa fie diferita. Deci trebuie acceptata o perioada de cateva zile in care zonele injectate sunt mai tumefiate pentru ca rezultatul final sa fie cel scontat.

Pentru mai multe detalii, telefonati la numarul 022 71-92-52.

Источник: lasermed.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 112
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md