Apa Buna

13 ноября 2015 г.

Избавьтесь от очков без хирургического вмешательства

Lentilele de noapte sunt un tip special de lentile, menite sa schimbe forma corneei in timpul somnului, incat ofera o vedere clara pe parcursul zilei, fara metode de corectie suplimentare.

Lentila de contact care corecteaza miopia este de constructie rigida si remodeleaza forma corneei, calculat si reversibil. Experiena aplicarii lentilei de noapte a demonstrat stiintific performanta in domeniu. Astfel, in cazurile miopiei progresive la copii, este o posibilitate incontestabila de incetenire a evolutiei miopiei.

Cum functioneaza lentila de noapte CRT?

Lentila se aplica pe parcursul noptii (in timpul somnului) si se indeparteaza ziua. Dupa indepartarea lentilei, corneea isi pastreaza forma modificata pe toata durata zilei.

Suprafata interna a lentilei are o structura compusa care actioneaza activ asupra epiteliului corneean, impunandu-l usor si dozat sa schimbe curbura corneeana in centru si periferia medie.

Astfel, puterea de refractie a corneei se schimba la valoarea exact necesara. Efectul dureaza pana la 48 ore si este unul reversibil. Lentilele se aplica in fiecare noapte pentru a asigura efectul de corectie a formei corneei.

De ce lentila de noapte CRT?

Lentila se aplica pe timpul noptii, cand ochiul este inchis. Astfel, conditiile de igiena sunt pastrate, ochii au confort si siguranta, iar problemele de intolerana cauzate de traumatisme sau factori de mediu, ca praful sau fumul (conjunctivite, cheratite microbiene etc) sunt eliminate.

Totodata asigura solutia unui mod activ de viata, fara probleme.

Intervalul de timp in care vederea revine la valoare optima — 100%, este cuprins in perioada somnului de noapte, 8 ore in mediu. Acest tip de corectie este recomandat pana la -6.50 dioptrii de miopie si un astigmatism, daca este prezent, nu mai mare de 3.00 dioptrii. Vederea ramane optima pe perioada intregii zile. In cazul copiilor, este solutia optima de control al progresiei miopiei.

Aprobată de către FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor), ortocheratologia este aplicată pe larg în SUA, Europa și în Republica Moldova de mai bine de 11 ani, pentru prima dată în Centrul Medical OftalmoCorrect. Ne mîndrim cu o experiență vastă, cu medici specializați în domeniu, singurii în acest moment cu un astfel de palmares la îndemînă.

Avem pacienți care au crescut o dată cu noi, iar rezultatele sunt dintre cele mai frumoase!

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 186
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md