Apa Buna

21 декабря 2015 г.

Избавьтесь от очков без хирургического вмешательства

Aveți miopie și doriți să scăpați de ochelari? Este posibil fără chirurgie, datorită lentilelor de noapte.

Nu e magie, doar anatomie! Purtate în timpul somnului, lentilele de noapte schimbă forma corneei. Dimineața le îndepărtați și aveți o vedere clară întreaga zi! Doar în cadrul Centrului de Oftalmologie Promed până pe 15 ianuarie, beneficiați de o refractometrie computerizată gratuită, la selectarea lentilelor de noapte.

Terapia de refractie cu lentilele de noapte Paragon este o metoda eficienta si sigura de corectare a miopiei de grad mediu la copii.

Cum funcționează lentila de noapte?

Lentilele terapeutice lucrează ca și un aparat pentru corectarea dinților. Modifică în sensul deplin al termenului, forma corneei. Suprafața internă a lentilei are o structură compusă, care acționează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l ușor și dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracție a corneei se schimbă la valoarea exact necesară.

Lentilele de contact rigide care corectează miopia câștigă tot mai mult teren în fața metodelor chirurgicale, a ochelarilor și chiar a lentilelor din aceeași familie — lentelele de contact cu port de zi.

Dacă sunteți părinte și doriți să-i oferiți copilului dvs o copilărie fără griji sau, pur și simplu, vreți să uitați de ochelari sau lentile de contact în timpul zilei, vă îndemnăm să aflați mai multe despre această metodă.

Care sunt avantajele lentilei de noapte?

O vedere de 100 % pe parcursul zilei!

Da, este real. Da, este posibil și nu este vorba de publicitate. Lentila dură acționează activ asupra epiteliului corneean, impunându-l ușor și dozat să schimbe curbura corneeană în centru și periferia medie. Astfel, puterea de refracție a corneei se schimbă la valoarea exact necesară. Efect de până la 48 ore*! (în dependență de dioptrii).

*Este nevoie de 7-8 ore de somn!


Încetinirea progresiei miopiei la copii și adolescenți

Experiența aplicării orthokeratologiei a demonstrat științific că în cazurile miopiei progresive la copii, lentila de noapte este o posibilitate incontestabilă de încetenire a evoluției miopice.


Inofensivitate, siguranță și confort

Deoarece sunt purtate în timpul somnului, în condiții de igienă controlată, problemele cauzate de alergii, traumatisme sunt minimalizate. Senzația de ochi uscat deasemeni este eliminată, și deoarece este de construcție dură, este mai ușor de manevrat.


Este recomandat până la — 6.50 dioptrii

Dacă ai o miopie de până la — 6.50 dioptrii și un astigmatism, dacă este prezent, nu mai mare de 3.00 dioptrii, atunci îți sunt recomandate aceste lentile de noapte.


Soluție alternativă la chirurgia refractivă corneană

Dacă sunteți rezervați referitor la siguranța procedurii chirurgicale pe termen lung, dacă optați pentru metode alternative sau nu aveți vârsta de 20-21 ani pentru a efectua operația laser, la care v-ați hotărât deja, atunci lentila de noapte este ceea ce căutați.


Nu este costisitoare!

Lentila de noapte este de aproximativ de 3 ori mai scumpă decât lentila de contact de zi, însă, în comparație, cea de zi este utilizată timp de o lună, pe când lentila de noapte este pentru 1 an — 1,5 ani. În concluzie, prețul se echivalează!

Un alt plus este că procurarea lentilelor de noapte include și consultațiile medicului, de cele mai multe ori!


Poți practica orice tip de sport sau job

Dacă te pasionează un sport extrem, jobul tău în sine te supune factorilor de mediu (fum, praf) sau ai nevoie de libertate în activitatea ta zilnică, specialiștii recomandă această metodă de corecție.


Oxigenare maximă

Lentila de noapte este produsă dintr-un material cu înaltă permiabilitate la oxigen — paflufocon D. Chiar dacă poate părea a SF, materialul a fost supus cercetării în spațiu în cele 3 misiuni conduse de NASA în colaborare cu Paragon Vision Sciences. Conform rezultatelor, în anul 2002 lentila de contact CRT a fost aprobată de FDA.

Sunați pentru o programare la numarul: 022 71-92-52, 022 44-57-58.

Источник: www.oftalmo.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 75
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md