Apa Buna

29 декабря 2015 г.

Идеальная кожа на праздники

Un ten perfect de sărbători de la Centrul de Chirurgie Laser al Promed. Ție care procedură ți se potrivește?

Daca vrei ca tenul tău să arate impecabil, încerca Peeling-ul cu laser (Laserregenerarea Facială), care este procedura „minune” ce vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic.

Peeling-ul cu laser îmbunătățește textura pielii, reduce ridurile, corectează petele și regenerează celulele pielii. În urmă peeling-ului cu laser, tenul va fi mai curat, mai fin și mai luminos.

Dacă vrei o alternativă, profită de o procedură de peeling clasic, chimic sau enzimatic – 180 lei în loc de 350 lei! Deasemeni, la același preț, poți beneficia de o curățare facială sau de un tratament facial pentru tenul problematic.

Pentru a arata impecabil, este nevoie de a elimină imperfecțiunile pielii, tratamentul laser al sechelelor postacneice, tratamente laser pentru eliminarea teleangiectaziilor, eliminarea laser a alunițelor.

Un ten neted, fără riduri!

Terapia PRP – rejuvenare facială cu celule proprii, înjectate în zonele cu deficit, pentru biorevitalizare și intinerire.

Lipofilingul este folosit pentru corectare ridurilor,precum si umplerea șanțurilor nasolabiale (liniile nas-gură).

Lifting Facial Nechirurgical: tehnologia RF (radiofrecvența), pentru estomparea ridurilor, tonifierea pielii.

Liftingul facial nechirurgical cu fire bio-resorbabile, este solutia ideala pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect mai tânăr al chipului, fara a se supune însă chinurilor intervenției clasice.

O talie frumos conturata prin liposuctie cu laser te va face sa arati perfect.!

Rasfata-ți mâinile. Mainile – cartea de vizita a oricarei femei. Solutia:Procedura de microlipofilling pentru fața dorsală a mâinilor.

Pentru a întâlni sărbătorile ănătoși, propunem o cură de tratament pentru întărirea sistemului imunitar prin biostimulare nespecifica: terapia laser endovenoasă.

Asigură-te că vei avea un an perfect!

Pentru mai multe detalii, vă rugam să telefonați la numărul: 022 71-92-52.

Источник: www.pro-med.md, www.oftalmo.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 93
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Promed — Медицинский центр ул. Крянгэ, 24/1, эт. 2 Телефон: 022 74-34-13 www.pro-med.md