29 октября 2014 г.

Афиша 29.10-03.11: Вечеринки Halloween, Фестиваль Anim'est, благотворительные танцы

На этой неделе большая часть мероприятий так или иначе связана с празднованием Хэллоуина — маскарады, вечеринки, мастер-классы. Из других заметных событий — фестиваль анимационного кино, Fashion Expo и танцевальный благотворительный марафон от организации Salvati Viata.

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

24-31 octombrie

Noaptea ciudățeniilor la Shopping Malldova.
Pe parcursul a opt zile, la Shopping Malldova vor avea loc pregătirile pentru Halloween. Toată săptămâna se vor desfășura ateliere hand made, la care veți crea costume haioase și neobișnuite. În ultimele trei zile, artiștii Body Art vă așteaptă pentru a vă picta pe față, iar animatorii costumați vor asigura zâmbetele tuturor celor prezenți. În ultima zi, pe 31 octombrie, acolo își vor găsi locul fantome, vrăjitoare, va avea loc un show cu dansuri, cântece, concursuri.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

28-31 octombrie

Lecții de artă pentru copii.
Încă două zile elevii claselor primare au posibilitatea gratuit să participe la câteva master class-uri de pregătire pentru Halloween. Pentru a participa la aceste lecții este necesar să vă înregistrați copilul din timp.
Locul desfășurării: Smart Start Academy.
Adresa: str. Albă-Iulia, 79/1.
Detalii...

30 octombrie — 2 noiembrie

Festivalul Anim'est Chișinău 2014.
Absolut toate filmele difuzate în cadrul festivalului sunt premiere pentru Moldova. Sunt filme arhipremiate, cu actori aclamați în toată lumea. În același timp, în cadrul festivalului vor fi organizate și alte activități — workshopuri, muzică și animație.
Totodată, la Tpografia 5 vor avea loc un șir de activități adiționale.
Locul desfășurării: cinematograful "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

10:00 Moldova Fashion Expo 2014.
Un eveniment pentru toți pasionații de modă, singurul proiect expozițional internațional din industria modei în țara noastră.
Evenimentul îmbină: expoziția industriei ușoare, prezentarea noilor tendințe din domeniul modei, concursul tinerilor designeri "ArtPodium", seminare etc.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

30 octombrie, joi

19:00 Descoperă, admiră, susține Soulmates.
O seară de artă, design și muzică bună. Va fi organizată o tombolă cu accesorii Soulmates, va fi pusă la licitație una dintre rochiile din colecția "Zbor", va avea loc un recital live.
Locul desfășurării: Propaganda Cafe.
Adresa: str. Sciusev, 70.
Detalii...

31 octombrie, vineri

19:00-00:00 Halloween la Atrium.
Vă așteaptă: un show cu focuri, dansuri cu șarpe, fantome-zburătoare oribile, clovni hazlii și înspăimântători, concursul celui mai ingenios costum etc. Toți oaspeții vor avea parte de surprize, cadouri și un tort delicios de la Dracula. Dress code — costume în stil Halloween.
Totodată, pentru copii va fi organizată o expoziție de bostani și lucrări hand made, precum și un master-class cu tematica Halloween.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

1 noiembrie, sâmbătă

Petrecere de Halloween.
O sărbătoare în spiritul vrăjitoriilor și magiilor. Pentru copii va fi organizat un Halloween vesel, frumos, colorat. În program: costum de halloween, program interactiv, concursuri, distracții, dulciuri, poze etc.
Locul desfășurării: Salonul Teatrul Mic.
Telefon: 0 795 2-27-00, 0 788 2-24-00.
Detalii...

10:00 Târg pentru mămici și pici "Ask a Mom".
În cadrul târgului, fiecare mămică poate veni cu lucruri pentru copii adunate pe parcursul timpului — haine, încălțăminte, accesorii. Acestea ar putea fi de folos altor copii.
Locul desfășurării: Casa Armatei.
Adresa: str. Tighina, 47.
Detalii...

11:00 Fii vedeta Zumba!
Aveți posibilitatea de a participa la filmările unui spot de promovare a modului sănătos de viață, prin programul Zumba. Este așteptată toată lumea, indiferent de vârstă, sex, greutate, înălțime etc. Aveți nevoie doar de haine cât mai colorate și încălțăminte sport.
Filmările se vor desfășura în două etape: pe 1 și 2 noiembrie.
Locul desfășurării: Centrul Republican pentru copii și tineret Artico".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Telefon: 0 697 0-69-63.
Detalii...

12:00 Petrecere de Halloween la BabyDom.
În contextul Halloween-ului, la BabyDom va fi organizată o petrecere pentru copii, cu o durată de 2 ore. Tot ce se cere, e să veniți îmbrăcați în costume specifice acestei sărbători.
Preț: 80 de lei pentru copiii care frecventează centrul, 100 de lei pentru cei care sunt prima dată la centru.
Adresa: str. Șciusev, 84.
Telefon: 0 691 4-33-70, 0 695 3-72-62.
Detalii...

14:00 Kid's Halloween.
Petrecere de halloween pentru copii și părinți la Mandarin Cafe.
Va fi organizat un adevărat bal mascat cu: animatori veseli, concursuri și premii, face art, muzică distractivă etc.
Adresa: str. Moscova, 3, YO Kids, et. 4.
Telefon: 0 795 3-01-13.
Detalii...

18:00 Halloween party "Sabatul vrăjitoarelor cu dovleci".
Jocuri și concursuri, master-class culinar și de creație cu tematica Halloween-ului, parada costumelor, sabat-disco pentru copii, cadouri și surprize, premierea celui mai ingenios costum, delicii cu bostan etc.
Durata petrecerii: 1,5 ore.
Preț: 150 de lei — pentru copii; 75 lei — pentru adulți.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Albă Iulia, 79/1.
Telefon: 0 792 0-02-80, 0 692 0-02-66.
Detalii...

2 noiembrie, duminică

11:00-16:00 Mother's Day Chisinau 2014.
Evenimentul este organizat în paralel cu expoziția "Moldova Fashion Expo" și presupune desfășurarea unui șir de concursuri la care mamele vor putea lua parte sub sloganul unic "Haideți mămicilor!". Concursurile prevăd mai multe nominalizări.
În această zi, toată lumea se va putea bucura de un show de excepție, precum toți doritorii vor putea participa la diverse consursuri, pentru unele dintre acestea va fi neapărat nevoie să luați parte împreună cu copiii.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

12:00 Dansează cu noi — Salvează viața.
Evenimentul presupune un Maraton de dans, organizat în scopuri caritabile. Tot de ce este nevoie — să veniți, să dansați și astfel, să salvați o viață. Nu contează nivelul la care stăpâniți arta dansului, important mișcările să vină din inimă, iar profesioniștii vă vor ajuta să prindeți ritmul dansului.
Preț: 100 de lei. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru tratamentul copiilor grav bolnavi.
Locul desfășurării: Leogrand Hotel & Convention Center.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

12:00-17:00 IarmarEco 2014.
Evenimentul este organizat cu scopul informării publicului larg despre diferite inițiative, întreprinderi și oportunități ecologice și sociale. Expozanții sunt ONG-uri și întreprinderi ecologice sau sociale care activează în domeniul educației, implimentarea proiectelor sociale, care promovează un stil de viață eco și sănătos. Astfel, vor fi prezentate produse și servicii, precum: fructe și legume organice, alimente sănătoase, produse cosmetice naturale, surse alternative de energie renovabilă, practici alternative în educație și sănătate. De asemenea, vor fi organizate diverse master class-uri.
Locul desfășurării: Centrul Republican pentru Copii și Tineret "Artico".
Adresa: nstr. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

Источник: Интернет-портал Semia.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 181
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы