6 декабря 2017 г.

Афиша 6-12 декабря: Письмо Деду Морозу, Праздник на Цветной Аллее Долины Роз,, зимний благотворительный базар

Только первая неделя декабря, а зима уже чувствуется! Погода порадовала первыми снежинками, в центре столицы появилась елка, а магазины уже наполнены всевозможными новогодними атрибутами. Так что не стоит сидеть дома, тем более что на этой неделе — есть куда пойти всей семьей. Читайте нашу афишу и выбирайте самое интересное!

2-23 decembrie

10:00 Master-classuri pentru copii la "Fastrackids".
Academia "Fastrackids" Buiucani anunță lansarea unei serii de ateliere de creație de Anul Nou. Copiii vor crea lucruri frumoase pentru cei dragi.
Preț: 70 de lei. Pentru studenții academiei — 60 lei.
Locul desfășurării: "Fastrackids", filiala Buiucani.
Adresa: str. Alba Iulia, 91.
Telefon: 0 794 4-99-77.
Detalii...

6 decembrie, miercuri

15:45 Festivalul gravidelor.
Ediție specială a șezătorii mamelor. Teme utile, medici buni, cadouri pentru fiecare și multe surprize! O ediție specială, dedicată viitoarelor mămici, dar care nu le exclude pe cele fără burtici, dar care își doresc o (nouă) sarcină... Intrarea este gratuită, doar în baza înregistrării.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

18:30 La film cu psihologul.
O seară atractivă cu film și discuții de suflet, la care sunt invitați psihologii, psihoterapeuții și, pur și simplu, persoanele pasionate de psihologie. În program: vizionarea subiectului, discuții la temă și analizarea detaliată a acestuia.
Preț: 100 lei. Pentru studenți — 100 lei.
Locul desfășurării: Psychologyprof.
Adresa: str. Dacia, 6.
Telefon: 0 798 2-30-30.
Detalii...

18:30 Seminar "Sindromul Mamă perfectă".
Ludmila Semina Ghițu, psiholog și mamă a doi copii, vă invită la un seminar în cadrul căruia se va discuta despre sindromul mamelor perfecte. Aflați de ce așteptările noastre sunt în contradicție cu realitatea și cum să nu cădem în disperare în goana după perfecțiune.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 9-27-97, 0 697 4-92-05.
Detalii...

7 decembrie, joi

16:00 Sărbătorile vin pe aleea colorată.
Sunteți invitați cu toată familia pe aleea colorată din Valea Trandafirilor unde va fi inaugurat pomul de Crăciun. Moș Crăciun și Alba ca Zăpada v-au pregătit multe surprize, clementine și ciocolată fierbinte.
Locul desfășurării: Parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

16:00 Împreună pentru o cauză nobilă.
Centrul Republican pentru Copii și Tineret împreună cu Asociația “Salvați viața” și compania Moldcell, vă invită la un master-class unde veți avea posibilitatea să creați și să pictați pușculițe unice, pe care ulterior le veți goli în numele sănătății și vieții copiilor grav bolnavi. Ar fi frumos, dacă ați veni cu borcănașe drăguțe, pe care le veți putea picta, decora original.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

9 decembrie, sâmbătă

11:30 Scrisoare lui Moș Crăciun.
Un atelier de creație la care sunt așteptați toți copiii pentru a scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. La atelier, copiii vor învăța tehnica trafaretului, aplicației și a vopsirii prin stropire. Există soluție și pentru copiii care încă nu au învățat a scrie. Adresa: str. Pușkin, 7.
Telefon: 0 673 2-65-72.
Detalii...

10 decembrie, duminică

10:00-16:00 Târgul caritabil de iarnă.
Ediția a XXI-a a iarmarocului caritabil de iarnă. În program: tombolă cu premii, bucătărie internațională delicioasă oferită de ambasadele din întreaga lume, atmosferă unică a sărbătorilor de iarnă împreună cu Moș Crăciun și ajutoarele sale.
Taxa de intrare: 20 lei.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilion nr. 2.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

10:00 Iarmaroc caritabil.
Iarmaroc caritabil organizat în susținerea lui Denis Lazaresco. La târg găsiți: haine noi și de mâna a doua, confecții hand made, cărți și alte mărunțișuri. Prețuri accesibile. Ședință foto de sărbătoare.
Locul desfășurării: Liceul ”Pușkin”.
Adresa: str. P. Movilă, 20.
Telefon: 0 683 7-10-00, 0 696 9-65-81.
Detalii...

11:00 Sănătatea femeii și a copilului.
4 ore de întrebări și răspunsuri despre sănătatea femeii, sarcină și primii ani din viața copiilor, explicate de Angela Stratulat, medic ginecolog-oncolog, și Mihai Stratulat, medic pediatru. Evenimentul este gratuit, dar dat fiind faptul că sunt disponibile 500 de locuri, obligatoriu trebuie să vă înregistrați la eveniment.
Locul desfășurării: Casa Nunții "Noroc".
Adresa: str. Sucevița, 34.
Detalii...

15:30 Vreau să fiu bun ca Moș Crăciun.
Moș Crăciun împreună cu toți spiridușii/parteneri organizează Seria de Acțiuni și Evenimente Caritabile cu scopul de a colecta și a aduna jucării, cadouri, produse alimentare pentru copiii cu dizabilități sau din familii social vulnerabile . Moș Crăciun va organiza câteva evenimente gratuite pentru copii și părinți acestora în schimbul unei donații.
Locul desfășurării: magazinul "Velojan".
Adresa: str. I. Creangă, 22/2.
Detalii...

10 decembrie-18 ianuarie

10:00-20:00 Poveste de Crăciun la Castel Mimi.
Începând cu 10 decembrie, la Castelul Mimi vor fi aprinse luminițele de Crăciun. Așadar, în perioada 10 decembrie – 8 ianuarie, aveți posibilitatea de vizita castelul. În program: izvar și ciocolată caldă, gastronomie, iarmaroc de cadouri și suvenire, colinde și melodii de Crăciun, Plimbări în curtea castelului, atmosferă de basm.
Preț: bilet pentru o persoană — 100 lei, copiii până la 14 ani, împreună cu părinții au acces gratuit. Pachet de familie (2 adulți și 2 copii) — 350 lei (include 2 pahare de izvar, 2 băuturi calde și 4 cârnăciori).
Locul desfășurăii: Castel Mimi.
Adresa: r. Anenii Noi, s. Bulboaca.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 295
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.