8 октября 2014 г.

Афиша 8-14 октября: Храм города, акустическая ночь, семинар по питанию детей

Осенние праздники продолжаются! День города обещает порадовать насыщенной программой, да и в остальные дни тоже есть куда сходить.

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

7-26 octombrie

Expoziția personală a artistului plastic Nicolae Coțofan.
Expoziția este prilejuită de a 75-a aniversare a artistului plastic și prezintă circa 70 de opere de artă decorativă realizate de maestrul ceramist.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

9 octombrie, joi

9:00 Vernisajul expoziției "Din valurile vremii...".
Expoziție personală de grafică și pictură a Eudochiei Zavtur — artist plastic contemporan din Republica Moldova.
Expoziția va dura până la 25 octombrie.
Locul desfășurării: art-salonul "MolDeco".
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Detalii...

10 octombrie, vineri

18:00 Gala de operă — Richard Strauss 150 de ani.
Participă: Diana Axenti, Tatiana Costiuc, Ana Dimitriu, Liliana Marin, Natalia Moscovciuc, Angela Pihut, Iurie Gâscă, Serghei Pilipețchi.
Veți audia arii și fragmente din operele îndrăgite ale compozitorului.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 0 699 4-46-61.
Detalii...

11 octombrie, sâmbătă

9:00 Maratonul copiilor pentru copii.
Peste 300 de copiii de vârstă școlară mică vor participa la un maraton neobișnuit — o cursă cu scop caritabil. Fiecare copil va participa la maraton împreună cu sponsorul său ales din timp — părinţi, bunici, rude, prieteni de familie, etc., ce îi va putea răsplăti material efortul şi distanţa parcursă alături de alţi participanţi. Banii câștigați de fiecare pici vor fi colectați într-un fond pentru susținerea copiilor din familii social-vulnerabile care frecventează rar școala sau au abandonat studiile din motive financiare.
Locul desfășurării: stadionul Dinamo din Chișinău.
Adresa: str. A. Șciusev, 106A.
Detalii...

10:30 Târg de obiecte de artizanat "Orașul creativ".
În ajunul Hramului orașului va fi organizat un târg de hand made la care vor fi expuse lucrările unor iscusiți meșteri autohtoni, dar și a tinerelor talente.
Locul desfășurării: Moldmart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

13:00 Concurs de mâncat la viteză Pizza.
La competiție pot lua parte toți doritorii și amatorii de pizza, care au atins vârsta de 18 ani. Câștigătorii vor avea parte de surprize, iar cel ce se va plasa pe locul I va fi premiat cu 100 de pizze.
Taxa pentru participare — 65 de lei.
Locul desfășurării: Pizza House.
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Telefon pentru înscriere la concurs: 0 692 0-68-66.
Detalii...

15:00 Seminar pentru părinți cu Arina Țuguțcaia.
În cadrul seminarul "Legi de bază în dezvoltarea copilului" vor fi analizate cele trei legi care se află la baza dezvoltării copilului. De asemenea, vor fi evaluate detaliile interacțiunii cu un copil de vârstă fragedă.
Preț: 80 de lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Albă-Iulia, 79/1.
Telefon: 0 692 0-02-66.
Detalii...

17:05 Acoustic Night.
Toamna în toată splendoarea sa, sunet de chitară și o sumedenie de oameni buni și muzică de calitate — de asemenea atmosferă veți avea parte în cadrul evenimentului "O noapte acustică în parc".
Locul desfășurării: Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.
Detalii...

12 octombrie, duminică

17:00 Parada-concurs a slingurilor creative.
Este invitată toată lumea. La paradă vor participa părinți cu copii purtați în slinguri creative. Evenimentul este organizat în cadrul Offline-ului: Săptămâna slingurilor, în cadrul căruia vor avea loc seminare, concursuri, prezentări.
Locul desfășurării: Mandarin Cafe.
Adresa: str. Moscova, 3, Yo Kids.
Detalii...

13-17 octombrie

Zilele filmului spaniol la Chișinău.
În contextul Zilei Naționale a Spaniei, pe parcursul a cinci zile la cinematograful "Odeon" din capitală vor fi prezentate 5 proiecții de film, cu subtitrare în limba română. Primul film va fi difuzat pe 13 octombrie, la ora 18:30 — "El abuelo".
Intrare gratuită.
Locul desfășurării: cinematograful "Odeon".
Adresa: str. Mihai Eminescu, 55.
Detalii...

13 octombrie, luni

18:00 Seminar pentru părinți "Alimentația sănătoasă a copiilor?"
Organizatorii seminarului își propun să ofere părinților răspuns la câteva întrebări de importanță majoră. Veți afla cum să elaborați corect meniul zilnic al copilului și ce alimente ar trebui să consume micuțul pentru a-i întări imunitatea. La seminarul va fi invitată creatoarea jocului iq plus, iar o mămică norocoasă va câștiga un CD cu jocul de dezvoltare pentru copii.
Preț: 300 de lei.
Locul desfășurării: centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Detalii...

14 octombrie, marți

Hramul orașului Chișinău.
Evenimentele dedicate Zilei Orașului vor începe chiar de la primele ore ale dimineții cu depuneri de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Ulterior, la Catedrala.
"Nașterea Domnului" va fi oficiată o liturghie, iar imediat după aceasta va fi lansat un disc cu imnul orașului Chișinău. Începând cu ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert, la care vor evolua diferite ansambluri de muzică populară și interpreți autohtoni. Totodată, vor fi organizate expoziții de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

9:00 Turul Chișinăului cu bicicleta.
Evenimentul cu genericul "La mulți ani, Chișinău!" este la cea de-a III-a ediție și este organizat în contextul hramului capitalei. La turul Chișinăului pot participa toate persoanele de la 16 ani care au abilități de mânuire a bicicletei. Înregistrarea participanților va avea loc în intervalul orelor 7:00-9:00.
Locul desfășurării: startul va fi dat la Porțile Orașului.
Distanța: 48 km.
Telefon: 0 693 0-31-94.
Detalii...

15:00 La mulți ani, Chișinău!
De hramul Chișinăului, CC "Atrium" invită toată lumea la sărbătoarea dansului — Hora Mare. Va avea loc un concert, la care vor fi prezentate cântece și dansuri naționale, vor participa colective de dans modern și popular. Cei mai mici oaspeți vor avea parte de dulciuri, baloane, clovni amuzanți, concursuri și premii, iar adulții vor fi invitați să ia parte la o degustație a șampaniei. Și, bineînțeles, toți doritorii se vor putea prinde într-o Horă mare.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 214
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы