Apa Buna

3 февраля 2016 г.

Афиша 3-9 февраля: Ronald McDonald Show, джазовый концерт, ярмарка вакансий

Все самое интересное и познавательное — в нашей афише на первую неделю февраля.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

3 februarie, miercuri

18:30 FightForEllene.
Eveniment de caritate în susținerea fotografei Elena Mocrii, diagnosticată cu leucemie acută. În cadrul evenimentului vor fi vernisate creații realizate de Ellene Mocrii.
Vizitatorii le vor putea admira, dar și cumpăra. De asemenea, la eveniment va fi instalată o boxă pentru donații.
Locul desfășurării: Propaganda Cafe.
Adresa: str. Șciusev, 70.
Detalii...

3-7 februarie

10:00 Târgul locurilor de muncă.
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău va desfășura Târgul locurilor de muncă, organizat în cadrul Expoziției naționale "Fabricat în Moldova".
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor,1.
Detalii...

4 februarie, joi

17:30 Metode eficiente de învățare — seminar.
În cadrul atelierului se va discuta despre tehnologia învățării, secretele acesteia și ce o face atât de deosebită. Seminarul este adresat tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de învățare: elevi, părinți, tineri, medici, antreprenori, manageri etc. Pentru a participa la eveniment trebuie să vă înscrieți din prealabil.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. București, 79.
Detalii...

5 februarie, vineri

18:00 Master-class de modelare din lut polimeric.
În cadrul atelierului de creație, copiii vor modela un urs polar din lut polimeric. Durata atelierului este de 1,5 ore. În timp ce lucrarea se va usca în cuptor, picii vor privi un desen animat cu aceeași tematică.
Preț: 125 de lei. Materialele necesare sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. C. Brâncuși, 110.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

18:00 Senzualitatea în muzică.
Ediția a II-a a proiectului "Terapia prin muzică", realizat în colaborare cu Institutul de Neurologie și Neurochirurgie. Concertul va fi susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale. Programul muzical va include creații muzicale semnate de Maurice Ravel, Arturo Marquez, Dmitri Șostakovici, Carlos Gardel, fragmente din opere, balete și operete celebre de Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Georges Bizet, Aram Haciaturian, Manuel de Falla, Franz Lehár.
Preț: 50 lei (balcon) și 70 de lei (parter).
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 022 22-27-34.
Detalii...

19:00 Friday Good Vibes.
Tucano Coffe lansează un proiect nou — Friday Good Vibes. În fiecare vineri, unul din oaspeții localului va veni cu un set muzical propriu. În această săptămână, invitatul serii este Dumitru Axentii, care va încinge atmosfera cu muzică latino în ritmuri de salsa.
Locul desfășurării: Tucano Coffe Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/3.
Detalii...

6-7 februarie

Ronald McDonald Show.
Toți copiii sunt așteptați la un spectacol cu eroul lor preferat — Ronald McDonald. Acesta va fi organizat în acest weekend în toate cele patru filiale ale localului. Așadar, Ronald McDonald vă așteaptă sâmbătă, la ora 14:00 la McDonald's centru și la 16:00 la McDonald's Mall. Iar duminică, la 12:00 la McDonald's Râșcani și la 14:00 la McDonald's Botanica.
Locul desfășurării: Filialele McDonald's.
Detalii...

10:00 Seminar pentru părinți.
Seminarele Elenei Danilova la Chișinău. Acestea se vor desfășura în weekend, pe tot parcursul lunii februarie, în cadrul centrului Eugeniei Ionel. Durata seminarului — 2,5-3 ore. Astfel, sâmbătă tema seminarului va fi: "Cum să descoperim și să evaluăm potențialul copilului", iar duminică — "Dezvoltarea gândirii neconvenționale".
Preț: în cazul efectuării plății din prealabil, tariful pentru un seminar este de 250 de lei, în ziua seminarului — 300 de lei. Pentru soți, al doilea bilet de intrare va costa 100 de lei.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 795 4-25-94.
Detalii...

11:00 Din Inimă Grand Sale.
Brandurile Din Inimă din nou ne bucură cu un eveniment grandios. De această dată, organizatorii v-au pregătit reduceri finale la colecțiile de toamnă-iarnă a producătorilor autohtoni. Prețurile avantajoase, surprizele, distracția și atmosfera plăcută vă sunt garantate. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Hotelul "Codru".
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Detalii...

6 februarie, sâmbătă

11:00 Cutiuță pentru fursecuri la Miriam acasă.
Miriam vă invită la atelierul de sâmbătă să creați cutiuțe pentru fursecuri. Coordonatorii atelierului vor învăța copiii să creeze cutiuța, dar și îi vor ajuta să o decoreze după placul lor.
Vârsta: 4-12 ani.
Preț: 95 de lei (prețul include materialele și o gustare).
Locul desfășurării: centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

12:00 Atelier de creație "Păunul colorat".
Atelierul de creației "Păunul Colorat" va oferi copiilor oportunitatea de a confecționa un păun, aplicând o varietate de culori. Vârsta: 4-8 ani. Este necesară înscrierea din prealabil. Numărul de locuri este limitat.
Preț: 135 lei.
Locul desfășurării: Centrul educațional "Ingenium".
Adresa: str. M. Sadoveanu, 21.
Telefon: 0 607 9-09-01.
Detalii...

13:00 Spectacol "Pomul lui Goriță".
Teatrul "Licurici" vă așteaptă din nou la Jumbo. În această sâmbătă, actorii teatrului vor prezenta spectacolul "Pomul lui Goriță". Spectacolul este în limba română și se va prezenta gratuit.
Locul desfășurării: CC "Jumbo", etajul 4.
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

19:00 Live concert — The finest în jazz and blues.
Cei prezenți la concert vor asculta multe melodii uitate din repertoriul celor mai buni din lumea jazz-ului și a bluez-ului. Piesele vor fi interpretate de muzicieni profesioniști. Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: T5 bar.
Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 45.
Detalii...

7 februarie, duminică

15:00 Diversificarea alimentației la sugari și continuarea alăptării.
Un workshop dedicat părinților care urmează să înceapă diversificarea alimentară a bebelușului. În cadrul atelierului veți afla: cum începeți diversificarea și cum să îmbinați diversificarea cu laptele; ce alimente și la ce vârstă se recomandă; cum să înțelegeți dacă copilul este pregătit pentru diversificarea alimentară; comportamentul copilului în perioada diversificării alimentare etc. Spațiul unde va avea loc workshop-ul, oferă mamelor posibilitatea să vină împreună cu micuții lor.
Preț: 200 de lei. Bilet pentru al doilea membru al familiei — 40 de lei.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 607 8-11-18, 0 795 1-57-27.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 206
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.