5 октября 2016 г.

Афиша 5-10 октября: River Fest, детский марафон, фестиваль рыбы

На этой неделе деткам и и родителям точно скучать не придется! Выбирайте: творческие мастер-классы, ярмарка и благотворительный марафон, кино-показы под открытым небом, фестиваль реки или праздник рыбы? Быть в курсе всего самого интересного и определиться с выбором — поможет наша афиша!


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

6 octombrie, joi

18:15 Arta covoarelor vechi de Gheorghe Mardare. Lansare.
Lansarea cărții "Arta covoarelor vechi". În ziua lansării, aceasta va fi vândută la preț promoțional. Alături de autor, vor participa: Varvara Buzilă — etnograf, Vladimir Bulat — critic de arte plastice, Elonora Barbas — doctor în studiul artelor, Lucia Domenti-Boldescu — artist-decorator în goblen.
Locul desfășurării: Librăria din Centru.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 126.
Detalii...

8 octombrie, sâmbătă

9:30-14:00 Iarmaroc de toamnă "O zi la Waldorf".
Liceul Waldorf invită toată lumea la un iarmaroc de toamnă pentru a susține talentul copiilor. În program: un mic concert de deschidere, copturi delicioase pregătite de mămicile-gospodine și bucate gătite la rug de tătici. Veți putea admira și chiar cumpăra lucrările confecționate de elevii liceului.
Locul desfășurării: Liceul Waldorf.
Adresa: str. Studenților, 11.
Detalii...

10:00 Maratonul copiilor.
Evenimentul este la cea de-a treia ediție și are drept scop cultivarea solidarității în rândul copiilor. Astfel, o cursă obișnuită va fi transformată într-un gest de solidaritate. În acest an, beneficiarii maratonului sunt copiii deficiențe de auz de la Școala specială nr. 12 din Chișinău. Banii colectați în cadrul evenimentului vor fi utilizați pentru procurarea bateriilor pentru aparatelor auditive ale copiilor. La eveniment sunt așteptați copiii de 6-12 ani, alături de părinți. Participanții sunt îndemnați să alerge pentru cauza maratonului, iar părinții acestora vor transforma fiecare metru alergat într-o donație simbolică (1m = 50 de bani). În afară de cursa propriu-zisă, copiii vor avea parte de ateliere de creație, face painting, tombolă cu premii și recital susținut de Adrian Ursu și Bety.
Locul desfășurării: stadionul Universității Tehnice din Moldova.
Adresa: str. Studenților, 2/2.
Detalii...

11:00 Târg caritabil în susținerea clovnului Veaceslav Iacovlev.
PilatesM Studio invită toată lumea cu inimă mare la un târg caritabil, organizat cu scopul susținerii clovnului Veaceslav Iacovlev — un artist de circ talentat, unul dintre cei mai buni clovni din Moldova, precum și un tată și un soț iubit. Veaceslav a suportat o intervenție chirurgicală și tratamentul unei boli oncologice severe. Acum are nevoie de o anumită sumă de bani pentru un curs de terapie de reabilitare, care este extrem de important pentru salvarea vieții artistului.
Locul desfășurării: PilatesM Studio.
Adresa: str. S. Lazo, 34.
Telefon: 0 797 2-72-79.
Detalii...

11:00 Hip-Hop Ș-așa II.
Cel mai RAP festival din țară. Participă: PARAZITII , The Chemodan Clan, Dj Shahash, Kapushon, Guz, Mani, Moostaf, PoetuPervers, Danila Dy, Vigi, Apocalipsa, 3DRAP, Fresh Sly, Sektor 187, Амиго&Пэк, MiculPsih, Eckou, Mujdey Boys, DJ Kirumba, Dj Panda, Dj Bushea, Haz, Mishely, Magnat&Feoctist, Kissa, Krollikan&Viteazu, Бузилка, MCElfunk, Мацура.
Locul desfășurării: Teatrul Verde.
Telefon: 0 602 3-31-50.
Detalii...

12:00 Seminare gratuite la SportPark.
SportPark invită toți doritorii la câteva seminare gratuite prezentate de: Inga Shabozova, Aliona Mascovscaia, Ana Bețco, Sorina Cornescu. Pentru participare, este necesar să completați formularul. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: SportPark.
Adresa: str. N. Dimo, 32.
Telefon: 0 788 8-98-89.
Detalii...

12:00 River Fest "Iubește-ți râul".
Cel mai mare festival al apei din țară. Cea de-a treia ediție a Festivalului îți aduce mai aproape artiști naționali, ansambluri folclorice, bucate tradiționale, produse hand-made, distracții pentru copii, informații utile și oameni frumoși. Iar la desert, pregătește-te să te bucuri de evoluția incendiarei trupe elvețiene — KADEBOSTANY, interpreții hit-ului Castle in the Snow, aflată în premieră în Republica Moldova și a căror muzică se îmbină perfect cu atmosfera festivalului.
Pentru copiii până la 10 ani, intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Adresa: str. Pădurii, 18.
Detalii...

12:30 Master-class "Coronițe de toamnă pentru ușă".
Atelier de creație pentru copii de la 7 ani și mai mari. Participanții vor confecționa un decor de toamnă deosebit — coroniță pentru ușă.
Preț: 130 lei.
Locul desfășurării: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

13:00 Master-class de quilling.
Un master-class de quilling pentru adulți. Participanții vor învăța să confecționeze ilustrații prin utilizarea tehnicii quilling. Pentru participare, este necesar să vă înscrierți prealabil.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Magazinul "Crafti".
Adresa: str. Moscova, 2.
Telefon: 0 611 6-15-50.
Detalii...

9 octombrie, duminică

10:00 Festivalul peștelui.
Un festival al carui scop rezidă în promovarea consumului de pește, întrucât acesta este cel mai sănătos aliment din categoria cărnurilor, dar și al alimentației sănătoase. Nu în ultimul rând, unul din obiectivele manifestației constă și în promovarea valorilor și a specificului local, cu raportare la gastronomia tradițională. În program: bucate din pește, concursuri tematice, colective folclorice, interpreți de muzică populară, târguri artizanale. Intrare liberă.
Locul desfășurării: s. Nimoreni, r. Ialoveni.
Detalii...

11:30 Master-class "Tehnica EBRU — Desen pe apă".
Master-class pentru copii de 3-5 ani. Picii vor asimila o tehnică nouă de desen — pictură pe apă.
Preț: 85 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

12:00 Workschop de croșetare.
Un workshop handmade participantele căruia vor învăța să croșeteze coșuri de interior. Toate materialele necesare sunt incluse în preț.
Preț: 300 de lei.
Locul desfășurării: cafenea "Champ".
Adresa: str. Kiev, 6/6.
Detalii...

14:00 Ronald McDonald Show.
Pentru copiii din întreaga lume, Ronald McDonald este McDonald's. El locuiește în Lumea McDonald's, iar hamburgerii sunt favoriții lui. De această dată, Rondald popoște cu un show inedit la Chișinău, filiala din centru al cafenelei. Intrare liberă.
Locul desfășurării: McDonald's Centru.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 134/1.
Detalii...

16:00 Petrecere la Glamour Girls "Prințesele Disney".
O petrecere pentru fetițele care visează să devină prințese.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

18:00 Hai să privim filme la Gaudeamus.
Proiecții de filme în aer liber în fața clădirii cinematografului Gaudeamus. Evenimentul este organizat cu scopul susținerii cinematografului, pe care autoritățile intenționează să-l demoleze.
Locul desfășurării: cinematograful Gaudeamus.
Detalii...

10 octombrie, luni

13:00 Expoziție personală de fotografie.
Dan Boțan prezintă o expoziție personală de fotografie. Fiecare poză are o istorie aparte. Donațiile sunt binevenite, vor fi utilizate pentru cumpărarea camerelor video pentru monitorizarea galeriei.
Locul desfășurării: Mg 12.
Adresa: str. Sciusev, 98.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 194
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.