6 января 2016 г.

Афиша 6-12 января: Спецназ Деда Мороза, восточные разноцветные развлечения, pождественские колядки

Дети радуются зимними каникулами, а в Кишиневе, в период рождественских праздников запланированы множество различных мероприятий. О чем речь, узнайте из нашей афиши.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

6-8 ianuarie

11:00 Distracții orientale colorate: pene multicolore, face-painting și henna.
De miercuri până vineri puteți încerca tatuaje cu henna proaspătă și 100% naturală, de o calitate foarte bună, oferită de un meșter profesionist.
Copiii se vor putea bucura de un face-painting colorat și vesel, iar cele mai iscusite domnițe în tendințele modei pot încerca pene exotice și colorate pentru păr.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Jamaica.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

7 ianuarie, joi

9:00 Sărbătoarea faptelor bune.
Un târg caritabil organizat de asociația obștească "Insula Fericirii". În cadrul târgului, vor fi expuse obiecte hand made pregătite de voluntarii asociației, un loc aparte ocupând obiectele confecționate din materiale reciclabile.
Locul desfășurării: Parohia Ghidighici.
Telefon: 0 792 5-61-11.
Detalii...

8 ianuarie, vineri

10:00 Sărbătoarea colindelor.
Toți doritorii sunt invitați la "Sărbătoarea Colindelor" cu participarea cetelor de colindători din raionul Strășeni și alte raioane, dar și din România.
Timpul rece, va fi încălzit cu vinul fiert și pilaf.
Locul desfășurării: Mănăstirea Țigănești, raionul Strășeni.
Detalii...

9 ianuarie, sâmbătă

11:00 Postcrossing Offline Ianuarie 2016.
Toți doritorii de a face schimb de o ciocolată și o carte poștală de Anul Nou sau Crăciun sunt invitați la offline-ul de sâmbătă.
Locul desfășurării: La Plăcinte.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni.
Detalii...

11:00 Master-class "Cutiuță cadou — brăduț".
Copiii vor învăța cum să confecționeze un ambalaj drăguț pentru micile bucurii. Astfel, cu ajutorul coordonatorilor atelierului vor confecționa cutiuțe sub formă de brăduț.
Vârsta: 4-12 ani.
Preț: 95 de lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

13:00 Moș Crăciun la Jumbo.
Și în acest week-end Moș Crăciun, Fulguța, Baba Hârca și Spiridușul așteaptă copilașii la un spectacol-matineu prezentat în limba română. Sunt invitați toți doritorii.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii...

10 ianuarie, duminică

11:30 Brigada lui Moș Crăciun.
Dacă nu ați uitat ce înseamnă copilăria, vă simțiți în Poveste ca acasă și nu vă e frică de greutăți, veniți duminică în parcul Valea Morilor și participați la cea de-a șaptea cursă de caritate "Brigada lui Moș Crăciun". La linia de start sunt admise echipe formate din patru persoane, cu vârste cuprinse între 1 și 111 ani. Din componența echipei trebuie să facă parte cel puțin un copil de până la 10 ani și un adult.
Taxa pentru participare: orice cadou de Anul Nou. La finele cursei, toate cadourile vor fi distribuite între membrii brigăzii cu destinație specială, inclusiv participanților de la orfelinat.
Locul desfășurării: Aventura Parc.
Detalii...

12 ianuarie, marți

18:30 Cum putem educa fără pedepse și recompense.
Întâlnirea din cadrul seriei de evenimente “Seara de parenting conștient” se va desfășura sub forma unui training dinamic în care se va discuta despre pedepse, recompense și cu ce putem să le înlocuim în relaționarea cu copiii noștri.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: ILTC.
Adresa: str. Petru Rareș, 43.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 137
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.