Apa Buna

8 апреля 2015 г.

Афиша 8-14 апреля: Пасхальные ярмарки, куличи и сладости руками детей, расписанные вручную платья

Вся эта неделя пропитана ожиданием Праздника и запланированные мероприятия это отражают. Нас ждут всевозможные ярмарки, благотворительные вечера и мастер-классы по пасхальному декору. У деток будет возможность самим научиться печь пасхальные угощения. Кроме того предстоит интересная выставка расписанной вручную одежды и «Лаборатория кофе и шоколада».

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

7-9 aprilie

11:00 Ateliere de încondeiere a ouălor de Paști.
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează tradiționalele ateliere de încondiere a ouălor de Paști. Sunt invitați toți doritorii de a învăța arta încondeierii cu ceară.
Adresa: str. Mihai Kogălniceanu, 82.
Telefon: 022 24-00-56.
Detalii...

8-11 aprilie

Târgul cadourilor de Paști "Easter Fair".
În cadrul târgului vor fi expuse: produse alimentare, de cofetărie; băuturi alcoolice și nealcoolice; cadouri, suvenire, jucării pentru copii; articole vestimentare și încălțăminte; bijuterii; produse cosmetice, parfumerie; articole de marochinărie, accesorii; mărfuri de uz casnic.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

8 aprilie, miercuri

17:00 Seminar "Eu și Mama. Acordarea primului ajutor medical".
În cadrul seminarului veți afla ce trebuie de făcut în acele cazuri când fiecare secundă contează și serviciul medical de urgență nu a ajuns la fața locului.
Ce aveți de făcut în cazul pierderii cunoștinței? Cum extrageți un corp străin în plămâni și nas? Ce trebuie de întreprins în caz de mușcături de insecte și animale? La aceste și multe alte întrebări va răspunde Sivia Morgoci.
Preț: 150 de lei.
Adresa: str. Burebista, 40/2.
Telefon: 0 799 9-22-99.
Detalii...

18:00 Easter Mood Workshop.
Workshop de decor pentru masa de sărbătoare. Cei prezenți vor învăța cum să ornamenteze o sticlă de vin în stil de primăvară. De asemenea, să decoreze un coș cu flori vii în tematica sărbătorilor pascale. Materialele necesare vor fi asigurate de organizatorii evenimentului.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Vinurile Moldovei.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 126.
Telefon: 0 694 4-84-00.
Detalii...

18:00 Primăvara ta MOONArte — expoziție de tricouri și rochițe pictate manual.
În cadrul expoziției vor fi prezentate mai multe tricorui și rochițe pictate manual. La dorință, veți putea procura anumite articole.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

10-25 aprilie

9:00 Expoziție de pictură "Mândră, maci și spicu de grâu", de Mihai Ungureanu.
Expoziția cuprinde 26 de picturi în ulei, dintre care jumătate sunt lucrări din colecții particulare, iar celelalte sunt disponibile pentru vânzare. Locul desfășurării: molDeco.
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Detalii...

10 aprilie, vineri

11:00 Eveniment de caritate.
Muzică vie, concursuri, tombole și multe alte momente agreabile în compania unor persoane interesante — toate acestea vor fi organizate la Munchen Pub pentru a colecta resurse financiare, o parte dintre care vor fi oferite copiilor din internatul din orașul Strășeni.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 1.
Telefon: 0 674 4-55-54.
Detalii...

16:00 Master-class pentru copii.
Timp de o oră și jumătate, copilașii sub călăuza cofetarilor de la compania Tortik vor prepara copturi de Paști și le vor lua acasă. În meniu: biscuiți cu tematică pascală, monede cu iepurași de Paști, figurine din mastic. De asemenea, pentru mame va fi organizat un târg de Paști și pauză de cafea.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Forum Center.
Adresa: str. Petru Movilă, 14.
Telefon: 0 798 8-00-66, 022 23-70-58.
Detalii...

17:00 Master-class "Ouă de Paști confecționate din fetru".
Cei prezenți la master-class vor confecționa ouă colorate de Paști din fetru. Acestea vor servi drept daruri frumoase pentru persoanele dragi.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Detalii...

11 aprilie, sâmbătă

10:00-17:00 Târgul cadourilor de Paști.
Fiecare vizitatori va putea găsi cadouri potrivite pentru cei dragi.
La târg vor fi expuse: obiecte de decor, ilustrate, flori din textil, articole din piele și tricotate, accesorii și toate simbolurile unei adevărate sărbători.
Locul desfășurării: MoldMart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

12:00 Laborator de cafea și ciocolată — "Istorii despre cafea".
Timp de o oră și jumătate veți asculta istoria servirii cafelei în Chișinău, veți face o călătorie virtuală prin cafenelele din capitală cu o vechime de peste 200 de ani, veți gusta o mulțime de delicii.
Preț: 150 de lei. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: Coffemolka.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 72.
Telefon: 0 697 6-50-50.
Detalii...

11-17 aprilie

12:30 Master-class de Paști.
Smart Start Kids Academy organizează un șir de master class-uri de Paști. Acestea vor avea loc în perioada 11-17 aprilie, în intervalul orelor 12:30-16:00.
Copiii vor confecționa: aplicații de Paști, modelări 3D din hârtie, vor pregăti și vor decora dulciuri în stil "Mehendi", vor modela din lut polimeric, vor picta pe ouă imaginile eroilor preferați.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Albă Iulia, 79/1.
Telefon: 0 692 0-02-66, 0 792 0-02-80.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 231
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.