11 октября 2017 г.

Афиша 11-15 октября: Храм Города, авто выставка, Трюдельмарк с шоу Трансформеров

В эти выходные празднуем Храм города Кишинева. По этому случаю в столице организуют массу праздничных мероприятий. Как выбрать самое интересное, не распыляться, все успеть — подскажет наша еженедельная афиша.

12 octombrie, joi

15:45 Șezătoarea mamelor.
Dat fiind faptul că în luna octombrie este sărbătorită ziua vinului, tematica șezătorii va fi: vița de vie, strugurii și vinul. La eveniment vor fi invitați medici buni, care vor vorbi publicului despre: metodele contraceptive, igiena intimă corectă a femeii, alegerea primelor haine ale bebelușului, profilaxia infecțiilor respiratorii etc. La eveniment sunteți așteptați fără copii. Intrarea gratuită, în baza înregistrării.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. Cantemir, 5/4.
Detalii...

12-15 octombrie

18:00 Zilele filmului românesc la Chișinău.
Zilele filmului Românesc continuă și în acest an tradiția de a oferi publicului din R. Moldova posibilitatea de a vedea cele mai noi și mai de succes filme românești, prezentate la mari festivaluri. Intrarea este liberă la toate proiecțiile.
Locul desfășurării: Cinema Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

14 octombrie, sâmbătă

8:30 Lansarea programului dedicat Hramului Orașului.
Sărbătoarea va începe la Catedrala mitropolitană, cu o slujbă religioasă, iar pe parcursul zilei, preturile de sector vor amenaja zone de distracție. Spectacolul va culmina cu un show cu focuri de artificii. De Hramul orașului Chișinău, primăria Chișinău organizează un spectacol inedit la care va cânta interpretul român Ștefan Bănică Junior. Artistul va apărea pe scena din Piața Marii Adunări Naționale alături de Orchestra fraților Advahov și Alex Calancea Band.
Detalii...

10:00-18:00 Expoziție auto de Ziua Orașului.
Toți pasionații de cultura auto sunt invitați pe bulevardul Ștefan cel Mare unde va avea loc expoziția automobilistică cu cele mai deosebite mașini care pot fi întâlnite în țara noastră — clasa sport, luxury, retro sau low, le găsiți pe toate într-o singură zi și într-un singur loc!
Locul desfășurării: între Camera de Comerț și Industrie și Ambasada Ungariei.
Detalii...

10:00 Cerc de lectură.
Ciuboțel invită copiii la un cerc de lectură în cadrul căruia picii vor citi despre una dintre nenumăratele aventuri ale lui Ciuboțel, vor face cunoștință cu Piticul de la moară și cu câinele pe nume Faraon și vor afla cum se coace pâinica.
Preț: 60 lei.
Adresa: str. Pușkin, 7.
Detalii...

11:00 Toamna de aur. Stația Orășenească a Tinerilor Turiști din municipiul Chișinău, organizează în perioada 13-14 octombrie 2017, cupa deschisă a mun.Chișinău la orientare sportivă consacrată hramului or. Chișinău.
Categoriile de vârstă: MW10; MW12; MW14; MW16; MW18-20; MW21E; MW21A.
Locul desfășurării: Centrul competițional va fi situat pe stadionul din apropierea L.T. Mihai Grecu, din sectorul Botanica.
Detalii...

11:30 Master-class "Mozaic din hârtie".
Sunteți invitați să descoperiți simplitatea și totodată plurivalența unui mozaic din hârtie. La master-class sunt invitați copiii de la 5 ani.
Preț: 60 lei.
Adresa: str. Pușkin, 7.
Telefon: 0 673 2-65-72.
Detalii...

12:00 Trodelmarkt — târgul copiilor la Chișinău.
Trodelmarkt, târgul la care copiii își vând jucăriile și cărțile, se va desfășura pe 14 octombrie în incinta CC "Atrium", etajul 3, începând cu ora 12:00. Și, dat fiind faptul că nu va fi o zi obișnuită, ci Ziua Orașului, tot acolo va fi organizat pentru copii un show cu roboții Transformers, concursuri și vor fi oferite cadouri! În cadrul evenimentului, veți avea posibilitate să efectuați o ședință foto în stil de toamnă pentru toată familia, la fotograful profesionist Natalia Petrenco. La fel, să confecționați cu propriile mâini scrisori care să conțină cuvinte de susținere pentru copiii care se confruntă cu boli grave.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 3.
Detalii...

14:00 Cupa mun. Chișinău la obstacole.
Toți sportivii și amatorii sunt invitați la competiția de sărituri pe cal. Evenimentul este organizat în contextul Hramului capitalei.
Locul desfășurării: Sparta Horse Riding Club.
Adresa: s. Budești, str. Bălțata, 45.
Detalii...

15 octombrie, duminică

10:00 Sunday Long Run.
Toți alergătorii amatori și cu experiență sunt invitați la un antrenament de alergare de la Porțile Orașului la Aeroport și înapoi. Pentru începători și amatori este propusă distanța de 14 km, iar pentru sportivii cu experiență — 30 km.
Locul întâlnirii: Porțile Orașului (vis-a-vis de Andy’s Pizza).
Detalii...

16:00 Petrecere pentru fetițe.
Petrecere în stil Hello Kitty. În program: manichiură colorată, face painting Hello Kitty, fundițe în păr, sesiune foto, defilare pe podium, cadouri.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Salonul de frumusețe distractiv pentru fetițe Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

18:00 Bachata evenning — workshop pentru începători.
Vrei să îți petreci o seară liberă într-un mod interesant și util: să înveți elementele de bază al unui dans nou, să faci cunoștință cu noi oameni și să petreci seara într-o atmosferă plăcută? — totul la un masterclass deschis, pentru începători.
Masterclass despre bachata — e o posibilitate de a învăța de la zero un dans simplu și pasionat, popular în toată lumea.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 364
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.