13 августа 2014 г.

Тренировки на свежем воздухе, необычный показ моды, этно-балканский фестиваль и др. 13-19 августа

Эти выходные порадуют нас обилием разнообразных событий. Пройдут различные мастер-классы, семинары и тренировки на свежем воздухе. Мы подскажем самые интересные события этой недели.

15-31 august

Târgul şcolar SCHOOL FAIR 2014.
Cel mai important târg școlar din oraș. O posibilitate de a găsi într-un sungur loc toate cele necesare pentru școală — de la uniforme școlare, până la rechizite. La iarmarocul din acest an participă peste 100 de companii, printre care și cei mai importanți producători și distribuitori din Moldova.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

15 august, vineri

9:00 Seminar "O familie fericită".
Un seminar despre pregătirea pentru a deveni părinte, despre cum să treceți cu maxim confort peste procedura nașterii și cum să aveți o relație armonioasă cu bebelușul. Vor fi prezentate informații utile și interesante la aceste subiecte.
Locul desfășurării: Centrul de Yoga al Eugeniei Ionel.
Adresa: str. Praga, 55.
Detalii...

12:00 Master-class de pictură pe cană.
Participanții master class-ului vor învăța tehnica picturii pe cană, iar lucrarea o vor putea lua acasă. Aveți posibiltatea să alegeți obiectul pe care veți picta — cană, farfurie, suport pentru veselă etc.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

13:30 "Bebelușul meu este întotdeauna cu mine" — seminar.
În cadrul seminarului veți afla mai multe informații despre diverse tipuri de sling-uri, cum trebuie ales un port-bebe, dar și părerile mămicilor despre aceste accesorii.
Coordonator: Olga Boieru.
Adresa: str. Praga, 55.
Detalii...

19:00 Pilates în aer liber.
Antrenament de seară organizat în special pentru cei ce nu iubesc să se trezească dis-de-dimineață. Lecțiile de pilates se vor desfășura în Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

16 august, sâmbătă

11:00 Atelier de creație "Jurnale hand made".
Centrul pentru copii și părinți "Miriam" invită toți doritorii la un master class de creare a jurnalelor personalizate pentru fiecare copil în parte — un lucru nu doar frumos, ci și util. Atelierul va dura două ore.
Preț: 70 lei. În preț sunt incluse toate materialele utilizate și o gustare.
Vârsta: 5-12 ani.
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

12:00 Master-class culinar.
Participanții master class-ului vor învăța să pregătească un mic dejun sănătos și bogat în vitamine. Veți pregăti: bruschete, omlette, frittata, clătite și alte bunătățuri pentru dejun. Veți învăța să alegeți corect ingridientele folosite în prepararea bucatelor.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Studio gastronomic "Lo Chef".
Adresa: str. Albișoara, 82/8.
Telefon: 0 611 0-68-34.
Detalii...

13:00 Master class de gimnastică estetică.
Cei prezenți la eveniment vor avea parte de: cântece vesele, prezentări spectaculoase de gimnastică, master-class oferit de studio de gimnastică estetică, lecție de balet, concursuri.
De asemenea, va fi organizată o mini-discotecă și tombolă cu premii oferite de zona de joacă "Game World".
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.
Telefon: 0 692 6-85-50, 0 792 6-85-50.
Detalii...

16:00 DARE Social Fashion Show.
Pentru prima dată în Republica Moldova, 18 femei cu nevoi speciale vor fi top modele pentru o zi. Modelele vor defila în ținute casual, rochii de seară și porturi populare la DARE Social Fashion Show — primul eveniment caritabil de modă dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile. Fondurile colectate în urma vânzării biletelor vor fi destinate împlinirii viselor celor 18 modele — achiziționarea de dispozitive și tratamente medicale, plata taxelor de școlarizare pentru modelele care doresc să-și continue studiile și susținerea necesară construirii unei cariere profesionale de succes.
Locul desfășurării: Leogrand Hotel and Convention Center.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

16-17 august

11:00 Festivalul Etno-Balcanic "Vatra".
Evenimentul va reuni concerte, dansuri, spectacole și expoziții tipice culturii etno-balcanice. Dispoziția etno-balcanică va fi asigurată de: formația "Tharmis", Orchestra "Šidski Trubači" din Serbia, Subcarpati, Argatu, Fanfara "Zece Prăjini" (Shukar), Ad Hoc (România), Ina Bondari etc.
Locul desfășurării: Complexul etno-cultural "Vatra".
Adresa: traseul Chișinău-Ungheni, km 32, Bucovăț.
Detalii...

12:00 Open Air — concert de caritate.
Concert de caritate în susținerea tânărulu ce suferă de boala fluturelui — Eugeniu Brad, care are nevoie de 20 000 de euro pentru o intervenție chirurgicală. În program: interpreți autohtoni, colective de dans, programe distractive pentru copii (clovni, concursuri, premii). Totodată, va fi organizat un iarmaroc de obiecte hand-made și va fi amenajată o terasă improvizată.
Locul desfășurării: scuarul Teatrului de Operă și Balet.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.
Detalii...

17 august, duminică

9:00 Yoga în parc.
Toți doritorii sunt invitați duminică în parcul Dendrariu la o lecție de yoga. Trebuie să luați doar covorașe pentru yoga, ceai cu biscuiți și o bună dispoziție. Participarea este gratuită, achitați doar taxa de intrare pe teritoriul parcului.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Telefon: 0 797 7-71-85.
Detalii...

17:00 Acțiune de caritate "Împreună, cu pix, putem realiza un vis!"
Eveniment festiv cu multă muzică și dans, organizat cu scopul colectării rechizitelor școlare pentru copiii din familiile social-vulnerabile. În progrma: personaje din poveștile preferate ale copiilor, face-painting, master-class, expoziție cu vânzarea lucrărilor realizate de copii și multe altele.
Locul desfășurării: grădina publică "Ștefan cel Mare" (lângă havuz).
Detalii...

18:00 O noapte acustică pe plajă.
În seara de duminică, muzica bună va răsuna pe plaja de la Valea Morilor. Este așteptată toată lumea, amatori de diferite genuri muzicale. Eveniment gratuit.
Locul desfășurării: Plaja de la Valea Morilor.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 135
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.