13 сентября 2017 г.

Афиша 13-17 сентября: Фестиваль Яблока, веселые старты, музыкально-гастрономическое путешествие вокруг света

Сентябрь радует нас не только чудесной погодой, но и множеством интересных мероприятий. Вы сможете попробовать самые вкусные яблоки в Молдове, а также традиционные блюда со всех континентов. А можно развлечься на веселых стартах или шоу мыльных пузырей. Подробнее обо всех событиях читай в нашей еженедельной афише.

14 septembrie, joi

18:00 Uleiuri esențiale pentru sănătate.
Un workshop la care sunt invitați toți doritorii de a cunoaște 12 modalități de utilizare a uleiurilor esențiale pentru sănătate.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 791 6-36-85.
Detalii...

16 septembrie, sâmbătă

9:00 Festivalul de Agrodiversitate.
În cadrul festivalului, vizitatorii se vor bucura de: degustări de legume și fructe, produse mai neobișnuite de la producători locali, atelier de multiplicare a semințelor, prânz compus din bucate pregătite exclusiv din legume, semințe, plante aromate și flori. Locul desfășurării: Centrul de Agroecologie.
Adresa: s. Cigîrleni, r. Ialoveni.
Telefon: 0 792 3-79-25, 0 792 5-59-01.
Detalii...

10:00 Starturi vesele.
"Academia Sportului Anatolii Pervanciuc" invită toată lumea, de la mic la mare, la a doua sărbătoare sportivă de familie cu genericul "Starturi vesele". Vă așteaptă: distracții sportive, concursuri, cadouri, program distractiv variat cu participarea artiștilor populari, face painting și surprize dulci de la partenerii proiectului. Evenimentul este unul caritabil, toți banii colectați fiind utilizați pentru procurarea produselor necesare Centrului de plasament și reabilitare pentru copii de vârstă fragedă. Participarea la eveniment este gratuită, cu înscriere prealabilă.
Locul desfășurării: Indoor Arena Events Sports.
Adresa: str. Gagarin, 14.
Detalii...

11:00 Show-ul bulelor de săpun.
Crazy Bubble Show — un show pentru toată familia care a cucerit Europa. Roboți cu lumini, magician, o mulțime de surprize, emoții pozitive și, evident, bule de săpun gigante. Eveniment recomandat copiilor de la 3 ani.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa:: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

13:00 Mindfulness pentru părinți și copii.
Un atelier pentru părinți și copii. Veți afla: ce este inteligența emoțională și cum ne ajută emoțiile să ne cunoaștem; ce este empatia și cum ne modelăm copiii; creierul și viața noastră emoțională; tehnici de relaxare și gestionare a emoțiilor etc.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Institutul de Fizică Aplicată.
Adresa: str. Academiei, 5A.
Detalii...

13:00 Aventurile lui Căstănel.
Eroii din spectacolul "Aventurile lui Căstănel" vor poposi sâmbătă la CC "Jumbo" pentru a le prezenta picilor un spectacol. Spectacolul este în limba română și va fi prezentat gratuit.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii...

16-17 Septembrie

15:00 Campionatul Republican la galop. Cupa Budești.
La campionat este invitată toată lumea: antrenori, sportivi, amatori de cai. Evenimentul este susținut de primăria comunei Budești.
Locul desfășurării: Sparta Horse Riding Club.
Adresa: s. Budești, str. Bălțata, 45.
Detalii...

17 septembrie, duminică

10:00 Festivalul Național al Mărului.
Festivalul Mărului a ajuns la cea de-a VII-a ediție. Tradițional, în cadrul evenimentului, agenții economici își vor expune producția, iar pe lângă aceasta, vizitatorii vor avea posibilitatea să guste din bucate tradiționale cu mere. Evenimentul este organizat de Consiliul raional Soroca.
Locul desfășurării: Cetatea Sorocii.
Detalii...

15:00 Coke Live 2017.
Cel mai așteptat eveniment muzical al anului — Coke Live & Food Fest. Aveți posibilitatea să interacționați cu toate cele 7 continente ale lumii, fără a părăsi parcul Dendrariu. Vor fi zone separate unde veți găsi câte ceva din bucătăria tradițională și cultura fiecărui continent. Pe lângă ritmurile melodiilor, veți avea parte și de activități distractive, iar când veți simți că aveți nevoie de o gură de aer, vă veți putea retrage în zona de relaxare.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

17:00 Tur ghidat "Chișinăul prin monoclu".
Centrul de Urbanism lansează seria de tururi ghidate "Chișinăul prin monoclu". Aveți posibilitatea să priviți prin monoclu istorii, destine despre oamenii și locurile din Chișinău. Toate povestite de ghizi, istorici, arhitecți și iubitori ai orașului. Turul va fi în limba română. Participarea este gratuită.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 44.
Detalii...

18:00 Bachata Evening. Workshop.
Vrei să îți petreci o seară liberă într-un mod interesant și util: să înveți elementele de bază al unui dans nou, să faci cunoștință cu noi oameni și să petreci seara într-o atmosferă plăcută? — totul la un masterclass deschis, pentru începători de la LATIN FRIENDS Dance Project. Masterclass despre bachata — e o posibilitate de a învăța de la zero un dans simplu și pasionat, popular în toată lumea.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 191
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.