14 июня 2017 г.

Афиша 14-20 июня: Chișinău Summer Fest, фестиваль бессарабского ковра, мастер-класс по граффити

На этой неделе в столице много премьерных событий и разнообразных мастер-классов. Фестивали лета, клубники, семьи и бессарабских ковров. Мастер-классы по граффити, йоге, семинары для мам - каждое событие заслуживает внимания. Все подробности в нашей еженедельной афише. Читайте, выбирайте, отдыхайте!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

15 iunie, joi

12:00 Omagiu poetului Mihai Eminescu.
La data de 15 iunie 2017 se împlinesc 128 de ani de la trecerea în eternitate a lui Mihai Eminescu. Astfel, AO Unirea-ODIP, va aduce un omagiu Marelui Poet, cu un recital de poezii, cele mai frumoase piese de pe versurile poetului.
Locul desfășurării: Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, Aleea Clasicilor.
Detalii...

16 iunie, vineri

18:00 Curs de psihologie practică pentru mămici.
Curs de psihologie practică pentru viitoarele mămici și cele cu pici. Teme: calmul și stabilitatea psihologică, statutul de mămică, secretele aromaterapiei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

17 iunie, sâmbătă

10:00 Yoga cu Elisabeta.
Hatha yoga la Dendrariu. Pentru a participa aveți nevoie de: covoraș pentru yoga și apă. Intrarea este liberă, dar dacă doriți puteți lăsa o donație.
Locul desfășurării: parcul Dendrarium.
Adresa: str. G. Enescu, 55.
Telefon: 0 685 5-35-50, 0781 6-33-81.
Detalii...

11:00 Broșă din mărgele. Master-class.
Master-class de confecționare a broșelor din mărgele.
Preț: 100 lei. Se include: acces la atelierul cu o durată de 2 ore, materielele necesare pentru confecționarea articolului.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 64.
Detalii...

16:00 Magia culorii.
Master-class pentru copii de l4 ani și adulți. În cadrul master-classulu veți avea posibilitatea: să vă distrageți atenția de la probleme, să vă concentrați pe propria persoană, să vă goliți mintea de emoții negative, să priviți altfel viața etc.
Cei ce doresc să participe la master-class sunt rugați să ia cu sine un ocovoraș pentru turiști. Restul materialelor necesare vor i oferite de organizatori.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Telefon: 0 798 2-79- 65.
Detalii...

17:30 Diversificarea alimentației la bebeluși.
Marina Matușenco, pediatru cu experiență vasă și nutriționist, va vorbi despre produsele pe care se poate și trebuie să le oferim copiilor, precum și despre alergia alimentară.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare "Discovery".
Adresa: str Mircea cel Bătrân, 27B.
Telefon: 0 685 1-85-09.
Detalii...

17-18 iunie

14:00 Graffiti workshop.
Echipa iHUB vă invită la Graffiti Workshop. Mentorul evenimentului este Dmitrii Potapov, care are în spate o experiență de peste 10 ani în cultura graffiti și artă,a readus la viață Hotelul Național, Stadionul Dinamo, IHUB Chișinău și multe alte locuri ale orașului. El ne va vorbi despre diferența dintre artele stradale, bombing, tagging și cunoștințe generale despre arta străzii.
Preț: 250 lei/pentru 2 zile.
Locul desfășurării: iHUB Chișinău.
Adresa: str. 31 august 1989, 78.
Detalii...

15:00 Chișinău Summer Fest.
La festival participă: Carla’s Dreams, Andrew Rayel, Dan Balan, Zdob si Zdub, Alternosfera, Formatia Tarmis, SunStroke Project si multi altii. Kilowati grei de sunet, milioane de lumini, ecrane gigante, zone imense de picnic, arii de divertisment pentru toate vârstele, jocuri console & VR, suvenire, concursuri multe cu premii din Inima Moldovei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Adresa: str. G. Enescu,5.
Detalii...

8 iunie, duminică

109:00 Festivalul Căpșunii.
În cadrul festivalului veți avea posibilitatea să gustați căpșuni de diferite sorturi, să procurați magiun și alte delicii din căpșuni, să luați parte la diferite concursuri și activități.
Totodată, aveți posibilitate să vizitați viile unui vinificator particular, să-i gustați vinul și să faceți un picnic la marginea pădurii.
Preț: 220 lei. În preț se include: transportul, serviciul unui ghid, degustare de vin, intrarea la festival.
Locul desfășurării: s. Sadova.
Telefon: 0 687 7-80-53, 0 795 2-98-63.
Detalii...

10:00 Mișcare și antrenamente pentru suflet.
Comunitatea Femeilor Active invită toți doritorii la acțiune, antrenament, mișcare în jurul lacului de la Valea Morilor. Tot ce aveți nevoie este echipament potrivit anotimpului de afară (meteo ne anunță 22 grade și înnourat), de asemenea nu uităm de hidratate - câte o sticluță cu apă și nu uităm zâmbetul acasă.
Locul desfășurării: Valea Morilor.
Detalii...

11:00 Stawberry Day la Chateau Vartely.
Toți oaspeții vor dispune de un pachet all inclusive în baza biletului procurat, care include: excursie la vinărie, carne și legume la grătar, bunătăți de desert cu căpșuni, înghețată, muzică bună etc.
Pentru cei mici vor fi organizate distracții cu animatori.
Preț: 310 lei.
Locul desfășurării: Chateau Vartely.
Detalii...

11:00 Festivalul "Frumos covor basarabean".
Ediția a IV-a a festivalului se va desfășura sub genericul "Covorul tradițional — parte a tezaurului UNESCO". Evenimentul va avea loc la Complexul de Meșteșuguri populare "Arta Rustică" din Clișova Nouă. Oaspeții festivalului vor putea admira și participa la diverse ateliere și expoziții. În program: bucătărie tradițională, vizitarea muzeului local al textilelor, ateliere de învățare a tehnicii de confecționare a covorului, școala micilor meșteșugari, program artistic etc.
Locul desfășurării: s. Clișova Nouă, r. Orhei.
Detalii...

18:00 Întâlnire cu "Povestea lui Cosmin".
O întâlnire între cititorii care deja au această carte, cei care vor să o cumpere și autoare. Sunteți invitați iarbă verde, discuții, alergat de copii și împărțit de dedicații pentru micii cititori.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Detalii...

20-25 iunie

Festivalul de vară pentru familie.
În cadrul festivalului, aveți parte de: seminare și master-classuri de creație, activități pentru toată familia și oameni noi, jocuri sportive și odhnă activă, tradiții evreiești și Kabbalat Shabbat. Numărul locurilor este limitat.
Locul desfășurării: Baza de odihnă "Dacia".
Adresa: Vadul lui Vodă.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 128
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.