15 апреля 2015 г.

Афиша 15-19 апреля: Премии на высоте, чемпионат по гребле, погоня за яйцами

На этой неделе настроение у большинства людей — празднично-прогулочно-развлекательное. А как иначе — за окном цветут деревья, в школе каникулы, а впереди еще один очень любимый праздник — Родительский день. Это идеальное время для выходов всей семьей. Предлагаем вашему вниманию афишу событий на ближайшие 5 дней, которая подскажет, куда можно «выйти».

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

3-23 aprilie

10:00-22:00 De Paști Shopping MallDova îți aduce premii la înălțime.
Timp de o lună, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de un program distractiv, cu multe premii și cadouri, zâmbete și emoții positive. Pentru copii se vor desfășura diferite ateliere de creație și show-uri interactive organizate de Academia pentru copii "FasTracKids".
Locul desfășurării: Shopping MallDova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

14-17 aprilie

18:00 Ateliere handmande pentru copii.
În cadrul atelierelor de creație, copiii vor confecționa diferite obiecte cu propriile mâini. Așadar, pe 15 aprilie micuții vor crea un colac pentru ușă; pe 16 aprilie — o colivie, iar pe 17 aprilie — un suport pentru căni din fetru.
Preț: 30 de lei.
Locul desfășurării: Academia Oliva.
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 686 9-29-97.
Detalii...

15-17 aprilie

Jocurile Juniorilor și Spiritul Juniorilor.
Competiția se va desfășura pe 3 hărți în raza municipiului Chișinău. La eveniment pot participa toți doritorii, dar este necesar să vă înscrieți din prealabil. Vor fi create trasee atractive pentru toate vârstele, vor fi organizate clipe de relaxare în atmosfera muzicii și o festivitate de închidere cu premii. Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului al R. Moldova și Federația de Orientare Sportivă.
Detalii...

16 aprilie, joi

16:00 Codo Egg Hunt.
Marea goană după ouăle de Paște. În căutarea ouălor de ciocolată, cei prezenți vor avea partea de multă distracție, jocuri interactive și multe poze. Cei mai activi participanți vor fi premiați. Pentru a participa la eveniment, este necesar să vă înregistrați.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

17 aprilie, vineri

14:00 Expoziție "Monumente naturale și istorice din cadrul Rezervației Peisagistice Țâpova-Saharna".
Expoziție tematică de fotografie vernisată în zontextul Zilei internaționale a Monumentelor și Siturilor. Este prima expoziție de acest gen și reprezintă ultimii trei ani din activitatea de cercetare a Complexului Muzeal Țâpova – Saharna. Vor fi prezentate traseele turistice active, semnele lapidare descoperite pe teritoriul mănăstirii rupestre, rezultatele analizelor de apă din 5 izvoare din defileul Ţâpova-Horodişte, planul de restaurare a Complexului rupestru Adormirea Maicii Domnului, noi ipoteze şi teorii de lucru legate de diferite monumente naturale şi istorice etc.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

18 aprilie, sâmbătă

10:00-15:00 Campionatul deschis de canotaj.
Campionatul este organizat de Școala sportivă specializată de canotaj din Chișinău în memoria antrenorilor distinși din Moldova: Alexandru Zagumionov, Alexandru Latus, Anatolie Ciugai, Oleg Țigoev.
Locul desfășurării: Valea Morilor, Lacul Comsomolist.
Detalii...

17:00 Selectarea echipei pentru CM "Bătălia Națiunilor 2015".
Selectarea echipei ce va reprezenta R. Moldova la concursul de triatlon. Pot participa toți doritorii care dispun de echipamentul necesar. Săbiile vor fi oferite de organizatori, pentru toți cei care se vor înregistra din prealabil.
Locul desfășurării: Art-labyrinth Chișinău.
Adresa: str. Sciusev/str. M. Cebotari.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 120
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.