16 августа 2017 г.

Афиша 16-22 августа: Школьная ярмарка, летний забег EcoRun, Gustar 2017

Родители школьников наверняка уже начали готовиться к учебному сезону. Всем им советуем посетить ярмарку School Fair на Молдекспо. Также на этой неделе можно будет побеседовать с психологом о проблемах, с которыми сталкиваются дети в школе и с врачом - об имунитете малышей. Но нас ждут не только полезные, но еще развлекательные мероприятия. Подробнее обо всех них читайте в нашей еженедельной афише.

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

16 august, miercuri

18:30 Pregătirea copiilor pentru școală și grădiniță.
Dialog cu psihologul Ana Gavriliuc despre dificultățile cu care se pot ciocni copiii la școală/grădiniță, dar și cu medicul pediatru Galina Perfilova, despre consolidarea imunității copiilor, lupta cu permanentele răceli, vaccinuri și multe altele. Preț: 150 lei. Pentru două persoane (soț sau prietenă) — 250 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul Oliva.
Adresa: str. Moscova, 5.
Telefon: 0 695 0-63-72.
Detalii...

17 august, joi

19:00 Mommy's Happy Hour (Editia a II-a).
Întâlnirea mămicilor – idei, sfaturi, relaxare utilă. Eveniment gratuit, se achită doar intrarea în parc, 4 lei.
Locul desfășurării: parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

18-19 august

17:00 Eco Run "Dragonul de Aur".
Urmează “Calea Dragonului” (Semimaraton) sau „Hoarda de Aur” (Maraton), pe stânci de milioane de ani, prin locuri pline de istorie și legende! Alege una din cursele de maraton și semimaraton, prin Rezervația Orheiul Vechi și pe colinele din preajma râului Răut. Traseul curselor include Mănăstirea rupestră Butuceni, Biserica Sfânta Maria, “amfiteatrul milenar”, Vestigiile citadelei și sanctuarului geto-dacic, băilor tătărești, palatului pârcălabului, bisericii și citadelei medievale, locuinței din piatră și înconjorul siluetei legendarului Dragon de Aur.
Locul desfășurării: Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.
Detalii...

18 august-3 septembrie

Târg de articole pentru școală "School Fair".
Târgul școlar este locul, unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În particular, cumpărătorii pot găsi aici modele noi de uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți, încălțăminte, inclusiv sport, literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie, precum și un sortiment bogat de genți, ghiozdane și rucsacuri.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

19-20 august

9:00 Campionatul Moldovei la hipism. Cupa federației de Sărituri peste obstacole.
Campionatul se va desfășura pe parcursul a două zile, cu începere de la ora 9:00. Intrarea la campionat este gratuită, iar la cupa de sărituri peste obstacole constituie 30 de lei.
Locul desfășurării: Sparta Horse Riding Club.
Adresa: Budești, str. Bălțata, 45.
Detalii...

10:00 Gustar Festival 2017.
Pe 19 și 20 august 2017 dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal! În aceste zile vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor din folclorul balcanic.
Locul desfășurării: Orheiul Vechi.
Detalii...

20 august, duminică

10:00 Distrează-te împreună cu Iuliana Beregoi.
La data de 20 august, te invităm împreună cu familia să susții micii fotbaliști din taberele de vară, în cadrul unei competiții sportive care va avea loc la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei, din Vadul lui Vodă. Alături de micii sportivi va juca și ambasadorul fotbalului feminin în Moldova, Iuliana Beregoi, împreună cu echipa sa formată din fete. Evenimentul va culmina cu un mini-concert.
Locul desfășurării: Vadul lui Vodă.
Detalii...

16:00 Eveniment caritabil și târg de haine.
Petrecere pentru copii organizată de Clounella. Copii și părinții se vor distra împreună cu animatorii, vor participa la un târg organizat în scop caritabil.
Vor fi amenajate mai multe zone: zona meșteșugarilor, zona apetisantă, zona mămici și pici, zona caritabilă, zona lucrurilor noi.
Banii colectați vor fi oferiți pentru tratamentul uneifetițe.
Preț: 30 lei — 1 tichet, 100 lei — 4 tichete, 200 lei — 10 tichete.
Locul desfășurării: Artico.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 182
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

pazl

Новости партнеров