17 июня 2015 г.

Афиша 17-23 июня: День национальной блузки «Ie», фестиваль Индии, мероприятия посвященные альтернативным источникам энергии

Проведите свободное время активно, полезно и приятно вместе с семьей. На этой неделе вы можете ознакомиться с традициями Индии, узнать о последних инновациях в области альтернативных источников энергии, отведать традиционные молдавские блюда.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

17 iunie, miercuri

17:00 Seminar "Sfaturi utile despre sarcină și naștere".
Un eveniment pentru mămici cu burtici. În cadrul evenimentului, medici cu experiență vor oferi sfaturi pentru o sarcină sănătoasă și o naștere ușoară.
Coordonatori: Angela Marian Pavlenco — ginecolog, doctor în medicină. Natalia Sclifos — ginecolog-obstretician. Ludmila Brunchi — neonatolog de categorie superioară.
Intrare gratuită, în baza înregistrării prealabile.
Locul desfășurării: Restaurantul "Garden Palace".
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Telefon: 0 799 5-54-36.
Detalii...

18 iunie, joi

18:00 Seminar "Cum slăbim cu ajutorul sportului?".
Faceți sport și totuși kilogramele par să se țină scai? Ați încercat mai multe tipuri de antrenament și nu remarcați rezultate vizibile? — în cadrul seminarului veți afla ce puteți face pentru a slăbi ușor și plăcut cu ajutorul sportului.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffe Brasil.
Adresa: str. Așexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

19-21 iunie

18:00 Festivalul Indiei 2015.
Festivalul Indiei va fi organizat la Chișinău.
În program: evoluarea artiștilor din diferite țări ale lumii — India, Africa de Sud, Australia, SUA, Germania, Marea Britanie, Estonia, Rusia, Ucraina, Belarus și Turkmenistan. Totodată, sunt planificate variate activități: yoga, master-classuri de preparare a bucatelor vedice, bucătărie indiană, machiaj și vestimentație orientală, tombole etc. Programul complet al festivalului îl puteți afla din acest articol.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Telefon: 0 799 3-38-13, 0 795 3-96-30.
Detalii...

20 iunie, sâmbătă

10:00 Master-class "Redescoperă tradițiile culinare ale Moldovei".
Master-classul se va desfășura la agropensiunea Butuceni. Aici veți găti bucate specifice bucătăriei moldovenești — asortiment de plăcinte, alivancă, pastrav la cuptor. În meniu este inclusă și o degustare de vin, platou de legume proaspete și brânzeturi, o excursie prin pensiune.
Preț: 500 de lei.
Adresa: str. Albișoara, 82/8.
Telefon: 0 611 0-68-34.
Detalii...

10:00 Sărbătoare pentru copii "Start bebeluși!".
Evenimentul va fi organizat în stilul Piraților din Caraibe. Copiii vor cuceri marea. Iar picii de 9 luni-3 ani vor fi antrenați într-o competiție. Totodată, vor fi amenajate zone de joacă, face painting, master-class de desen, concursuri vesele pentru mămici și tătici.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

11:00 Master-class "Pictură pe linguri de lemn".
Copiii vor învăța să picteze pe libguri de lemn. Astfel vor crea linguri originale.
Vârsta: 5-12 ani.
Preț: 90 de lei. În preț sunt incluse toate materialele necesare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

11:30 Master-class "Coșulețe din lozie".
Centrul de dezvoltare și socializare pentru copii "Sclipici" organizează un master-class inedit pentru copii, în cadrul căruia picii vor împleti coșulețe din lozie, vor cânta și dansa, vor avea parte de multă distracție. Atelierul este prevăzut pentru copii de 4-15 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Detalii...

12:00 Cursă anuală de ciclism 2015.
La cursă sunt invitați toți amatorii sportului și a modului sănătos de viață. Participanții vor urca pe biciclete și se vor plimba pe străzile capitalei. După cursă vă așteaptă o mică petrecere cu muzică energizantă, concursuri și un premiu.
Locul desfășurării: Scuarul Teatrului de Operă și Balet.
Detalii...

16:30 Offline — Schimb de cărți.
Tot ce trebuie e să luați o carte, o pătură și să veniți în parc. Veți face schimb de cărți cu cei prezenți la offline și veți discuta despre cărțile îndrăgite.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

21 iunie, duminică

10:00-15:00 Târg pentru mămici cu pici.
În cadrul târgului veți găsi o mulțime de lucruri utile pentru copii. De asemenea, cei prezenți vor avea parte de multă distracție. Smart Start Kids Academy vor învăța copilașii să deseneze, modeleze și să confecționeze diverse lucruri interesante. La ora 11:00, în curtea restaurantului va fi prezentat un mini spectacol, oferit de Bubble Show Chișinău.
Pentru vizitatori — intrare liberă.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. Vasile Alecsandri, 8.
Detalii...

11:00 Ziua iei 2015.
Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii și se va desfășura sub patronajul primei doamne, Margareta Timofti. Pe întreaga durată a evenimentului vor evolua artiști profesioniști, colective folclorice, iar oaspeții vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere de creație, să viziteze un târg de artizanat și să savureze diversitatea bucătăriei tradiționale.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1, pavilionul 2.
Detalii...

11:30-13:00 Petrecere pentru copii "Mașa și Ursul".
O petrecere stilizată pentru copii. Copiii vor pregăti pateuri pentru urs, vor confecționa costum pentru Mașa, vor cânta, dansa și se vor distra. Petrecerea este concepută pentru copii de 3-10 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Detalii...

13:00-21:00 Sun Dă-i Fest 2015.
Expoziție de tehnologie de energie regenerabilă: turbine eoliene, colectoare solare, panouri fotovoltaice, pompe geotermale și cazane pe biomasă. Tinerii eco își vor prezenta inovațiile ce ne ajută să producem energie curată și să reducem consumul de enrgie. Cei prezenți vor face lampioane din sticlă și pahare de plastic, vor construi și colora un cartier din carton reciclat.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Grădina Publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

23 iunie, marți

19:00 Concert de muzică live "Aldea-Teodorovici Orchestra".
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Identitate Culturală-Patrimoniu European", care își propune promovarea talentelor autohtone. Din prima etapă a proiectului fac parte artiști consacrați din Republica Moldova, care după evenimentul de lansare, pe parcursul lunii iunie, vor susține spectacole în diverse localități din Republică.
Locul desfășurării: Catedrala Nașterea Domnului.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 244
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.