18 февраля 2015 г.

Афиша 18-24 февраля: Укрепляем детский иммунитет, меняемся книгами, собираем пазлы на скорость

Эта неделя готовит нам массу разнообразных событий на любой вкус и интерес. Те, кого сейчас беспокоит ситуация в стране, имеют возможность показать свое неравнодушие, поучаствовав в «Протесте Мамочек». Те, для кого, сейчас наиболее актуально детское здоровье — могут посетить семинар по укреплению детского иммунитета. Всем остальным интересных событий тоже хватит.

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

18 februarie, miercuri

20:00 Milonga del Miercoles — acțiune caritabilă.
Toată lumea este invitată la Milonga — dans de origine argentiniană, înrudit cu tangoul — care este organizat cu scopul susținerii campaniei "Salvați Viața". Toți banii colectați vor fi puși în pușculiță, pentru a ajuta copiii bolnavi.
Locul desfășurării: Creme de la Creme.
Adresa: str. Alexandrul cel Bun, 98A.
Detalii:

18, 19 februarie

18:00 Școală de hand made pentru copii.
În perioada 4-26 februarie, Pizza Celentano, la filiala Centru (în fiecare miercuri) și la filiala Ciocana (în fiecare joi), organizează ateliere hand made pentru copii. În această săptămână, copii vor confecționa o colivie magică (18.02.2015) și o ghirlandă fantastică (19.02.2015).
Preț: 35 de lei.
Detalii...

19 februarie, joi

16:00 Vernisajul expoziției personale George Mircea, pictură.
Expoziția prezintă 67 lucrări de pictură realizate de artistul George Mircea în perioada anilor 2006-2015.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

18:00 "Jazz'n Chișinău — Jazz and painting".
Concert inedit la Chișinău. Organizatorii își propun să transforme Jazz-ul în culori. Se vor cânta doar compoziții proprii, iar pe scenă va fi și un pictor care va picta în timp real ceea ce va înțelege din muzică, va transforma sunetele în culori. Toată acțiunea va fi proiectată pe un ecran mare, vizibil pentru public. Participă: Ion Mocanu — pictor; Valeriu Culea — piano, rhodes; Dmitry Sergheev — saxofon, Silvia Alleegro — voce; Dan Bruma — сhitară; Oleg Leshtaev — tobe; Nikita Morozov — chitară-bas.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

21 februarie, sâmbătă

11:00 Seminar — Cum întărim imunitatea copilului?
Părinții sunt invitați la un seminar interactiv — Cum întărim imunitatea copilului și cum alegem corect vitaminele? Se va discuta despre importanța citirii ingredientelor de pe etichetele produselor alimentare şi a celor farmaceutice. Seminarul se va desfășura în limba rusă și reprezintă o lansare a unui lanț de ateliere despre alimentația corectă a copilului.
Intrare liberă.
Coordonator: Olga Urecheanu.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

11:00 Protestul mămicilor — "Vrem legi, nu circ!".
Un grup de mămici cu inițiativă se vor face auzite în fața Parlamentului. Acestea sunt îngrozite de creșterea prețurilor la produsele de primă necesitate a copiilor.
Locul desfășurării: în fața Parlamentului RM.
Detalii...

12:00 Petrecerea prințeselor.
Toate fetițele prezente la petrecere vor beneficia de: coafură stilată, manichiură colorată, machiaj strălucitor, defilare pe podium, foto sclipitor, dulciuri de la prințese.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

12:00 Sporter Weekend "Puzzle Day Castorland".
A doua ediție a campionatului de asamblare a unei imagini din puzzle. Sunt invitați toți doritorii, apropo — participarea este gratuită. Regula: echipe formate din 4 persoane vor ansambla un puzzle din 500 de piese (imgine similară la toate echipele) timp de 2 ore. Va câștiga echipa care va asambla imaginea cel mai repede. Vor fi premiate primele trei echipe.
Este necesar să vă înscrieți la concurs din timp.
Locul desfășurării: Centrul Republican pentru Copii și Adolescenți "Artico", etajul 1.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Telefon: 0 799 9-69-26.
Detalii...

14:00 Curs gratuit de puericultură!
Ce fac în sarcină? Cum decurge o naștere? Naturală sau Cezariană? Să alaptez sau nu? Cum mă pregătesc de naștere? Cum am grijă de puiul meu după naștere? — la aceste și alte întrebări veți afla răspuns în cadrul cursului de puericultură.
Locurile sunt limitate, este necesar să vă înregistrați.
Coordonator: Tatiana Andronic, medic pediatru.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Detalii...

15:00 Belot Battle.
Se va crea zona pentru jucători și zona de divertisment, în care participanți pot comanda din specialitățile localului, vor face poze la fotopanouri stilizate în tematica evenimentului, vor fi animatori și se vor desfășura concursuri distractive. Atât câștigătorii cât și fiecare participant vor avea parte de surprize plăcute: premii, bonusuri și distracție.
Locul desfășurării: Gallo Pub.
Adresa: str. Albișoara, 78/5.
Detalii...

16:00 Offline Schimb de cărți.
Noua ediţie a Schimbului de cărți va avea loc în formula veche. Veniți, aduceți unu sau doi prieteni și cartea pe care urmează s-o schimbați. În fiecare lună este stabilită o carte care urmează a fi citită până la viitorul eveniment de acest fel, iar în cadrul acestuia vă împărtășiți impresiile.
Locul desfășurării: Pizza Celentano.
Adresa: str. Pușkin, 30.
Detalii...

21-22 februarie

12:00-17:00 Forum "Studii în străinătate".
În mod tradițional, DEC Education organizează întâlnirea tuturor doritorilor — elevi, studenți, tineri specialiști și părinții acestora — cu reprezentanți ai instituțiilor de învățământ de peste hotare. Astfel, dacă planificați ca copilul dvs. să-și facă studiile peste hotare aveți o bună posibilitate de a afla informații utile din prima sursă.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cibotari, 16.
Detalii...

22 februarie, duminică

10:00 Seminar cosmic.
Astroclub Moldova invită toți doritorii la un seminar cosmic. Veți afla răspuns la asemenea întrebări, precum: Cum apar stelele pe cer? Ce reprezintă o nebuloasă? Etc.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

10:00 Mini-maratonul de duminică.
Clubul "Sporter Run" organizează o nouă cursă. Aceasta este dedicată Zilei Apărătorului Patriei, sărbătoarea bărbaților, care este marcată pe 23 februarie.
Distanța — 21,1km. Pot participa toți doritorii.
Locul întâlnirii participanților: la Circ.
Detalii...

24 februarie, marți

18:00 Atelier hand made pentru copii.
Restaurantul Oliva din capitală revine cu un nou "sezon" de ateliere hand made. De această dată, atelierele sunt dedicate Marocului. La cel de-al doilea master-class, picii vor confecționa mărțișoare stilizate.
Locul desfășurării: Restaurantul "Oliva".
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 608 0-77-66.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 161
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.