19 октября 2017 г.

Афиша 18-24 октября: Золотая осень на Молдекспо, визит на завод по переработке, мастер-классы для родителей

После холодного и дождливого периода к нам вернулась красивая, теплая золотая осень! Разве можно усидеть дома, когда на улице такая роскошь? Гуляйте всей семьей, посещайте интересные мероприятия, но сначала почитайте нашу афишу, чтобы выбрать все самое интересное и полезное!

18 octombrie, miercuri

16:30 Oră gratuită de limba engleză, pregătire pentru BAC.
Sunt așteptați elevii și chiar părinții. Vor fi prezentate metodologiile și exercițiile după care sunt pregătiți pentru examenul de Bacalaureat la limba engleză, elevii de la centrul "Oratorica".
Locul desfășurării: Centrul "Oratorica", filiala sectorul Râșcani.
Adresa: str. Moscova, 6.
Telefon: 0 788 0-90-58.
Detalii...

18-21 octombrie

11:30 Toamna de aur.
În cadrul expoziției Moldagrotech autumn & Farmer, doar 4 zile, va fi deschis iarmarocul "Toamna de aur". La târg veți putea găsi: cele mai proaspete, cele mai naturale produse agricole la cele mai bune prețuri, direct de la producători.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

19 octombrie, joi

18:00 Festivalul "Filme împotriva corupției".
Festivalul ”Filme împotriva corupției” prezintă cele mai bune filme europene care cercetează particularitățile corupției, de la abuzul vizibil din partea puterii politice și a corporațiilor până la conflictele cotidiene nesemnificative. Filmele vor fi prezentate în limba originală cu subtitrări în limba română. Intrarea este liberă la toate proiecțiile.
Locul desfășurării: Centrul cultural Odeon.
Detalii...

21 octombrie, sâmbătă

10:00 Workshop pentru părinți.
Un atelier pentru părinți care au copii de 4-11 ani, la tema: "De ce copilul se comportă urât și ce să facem?". Participând la atelier, veți afla: cum să reacționați la comportamentul urât al copilului, cum să vă înțelegeți mai bine copilul, veți învăța să fiți părinți calm și încrezut în sine.
Preț: 150 lei, dacă achitați din timp și 250 lei – în ziua evenimentului.
Locul desfășurării: Start Start.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Gentuță pentru Halloween".

Atelier de pregătire pentru Halloween pe 21 și 22 octombrie. Copii vor confecționa gentuțe tradiționale pentru această sărbătoare. Gentuțele vor fi confecționate din fetru. Vârsta recomandată 6-12 ani. Atelierul se va organiza în toate cele trei filiale ale centrului Smart Start.
Preț: 250 lei.
Detalii...

12:00 Art. Coffee. Eco bags.

Cei prezenți la eveniment vor crea desene prin care fiecare participant își va reflecta emoțiile și sentimentele. Și chiar dacă nu ați desenat niciodată, la acest master-class vă veți simți adevărați pictori.
Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Telefon: 0 784 5-40-45.
Detalii...

13:00 La școală fără stres. Cum?

Atelier pentru părinți. A început anul școlar de mai bine de o lună și deja simți că nu faci față provocărilor. Copilul este stresat, nu vrea să meargă la școală, nu vrea să învețe, pregătitul temelor îți ia o groază de timp și nervi. Ai intrat într-un cerc vicios, din care nu puți ieși, tensiunea crește, simți cum pierzi legătura cu copilul pe zi ce trece. Ce e de făcut? Aflați răspuns în cadrul atelierului.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. Bogdan Voievod, 7, of. 6A.
Detalii...

22 octombrie, duminică

14:00 Master-class de decupaj pentru adulți.
La master-class sunt invitați toți doritorii. Veți confecționa o lucrare la alegere, din cele propuse. În cadrul atelierului veți afla toate secretele tehnicii decupajului.
Locul desfășurării: magazinul Crafti.
Adresa: str. Alba Iulia, 77/18.
Telefon: 0 796 9-98-76.
Detalii...

23 octombrie, luni

14:00 Vizită la uzina de reciclare.

La stația de sortare a uzinei veți putea vedea procesul de descărcare, sortare și presare a deșeurilor municipale mixte , iar la stația de reciclare veți vedea procesul de reciclare a PET-urilor de la sortare până la transformarea lor în materie primă pentru alte produse din plastic.
Pentru a participa completează formularul.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 309
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.