20 августа 2014 г.

Фестиваль «Густар 2014», томатина, вечеринка пиратов и др. 20-26 августа

15-31 august

Târg școlar "School Fair 2014."
Cel mai important târg școlar organizat în capitală. Într-un singur loc veți găsi toate cele necesare pentru școală — de la uniformă până la rechizite școlare. La iarmarocul din acest an participă peste 100 de companii, printre care și cei mai importanți producători autohtoni și distribuitori din Moldova.
Locul desfășurării: CIE "Molexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

14-26 august

Expoziție de fotografii "Chișinău — oraș în transformare".
Expoziția prezentată cuprinde lucrările mai multor autori, locuitori ai Chișinăului, dar și ale oaspeților capitalei. Acestea documentează schimbările care s-au produs în oraș după destrămarea URSS.
Locul desfășurării: Casa Zemstvei Guberniale.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

23-25 august

GUSTAR Music Festival.
Cel mai important festival multicultural al anului în cadrul căruia sunt sărbătorite culturile diferitor popoare, precum și tradițiile naționale. Totodată, festivalul "Gustar" reprezintă o bună posibilitate de a contempla zona pitorească a Orheiului Vechi, împreună cu familia și prietenii.
În acest an, invitatul special al festivalului este Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani.
Preț: o zi — 60 de lei; două zile — 100 de lei. Dacă cumpărați biletele pe loc: o zi — 70 de lei, două zile — 120 de lei.
Locul desfășurării: Rezervația cultural-naturală "Orheiul Vechi".
Detalii...

23-24 august

Festivalul "Noaptea liliecilor".
Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să discute cu chiropterologi și să afle mai multe despre liliac. De asemenea, vor fi organizate concursuri, master class-uri, distracții, excursii în căutarea liliecilor. Vor fi difuzate filme de popularizare a chiropterologiei, accesibile publicului larg, în special copiilor. Evenimentul are loc în cadrul festivalului "Gustar 2014".
Locul desfășurării: Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.
Detalii...

23 august, sâmbătă

11:00 Pirates party.
Concursuri, muzică, cadouri — la petrecerea piraților organizată în contextul aniversării CC "Family shopping center". Tot de ce este nevoie — prezența dumneavoastră în costume de pirat.
Locul desfășurării: CC "Family shopping center".
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.

19:00 Concert simfonic "Urmează pasiunea".
Vor fi interpretate două capodopere ale muzicii clasice: "Romeo și Julieta" de Piotr Ceaikovski și "Pasărea de Foc" (1919) de Igor Stravinski.
Dirijor: Gabriel Bebeșelea (România).
Locul desfășurării: Sala cu orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

24 august, duminică

11:00 Festivalul roșiilor "La Tomatina".
Bătălii cu roșii, bucate tradiționale, master class-uri culinare, iarmaroc, concursuri pentru copii și adulți, animatori, body art, surprize și premii — toate acestea și multe altele în cadrul festivalui "La Tomatina".
Intrare liberă.
Locul desfășurării: stadionul de la Dubăsarii Vechi.
Detalii...

13:00-17:00 Târg de caritate
Vor fi scoase din garderobă și expuse la vânzare ținutele vedetelor și design-ilor autohtoni. Banii colectați în urma achizițiilor efectuate în cadrul evenimentului, vor ajunge la copii mai multor orfelinate din țară.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 56.
Detalii...

26-27 august

Independența pe biciclete.
Cicliștii amatori sunt invitați să parcurgă pe biciclete traseul: Giurgiulești-Cahul-Cantemir-Leova-Hâncești-Chișinău, în cadrul proiectului "Independența pe biciclete".
Vârsta: 18-60 de ani.
Detalii...

Источник: Интернет-портал Semia.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 114
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.